Page 379 of 652 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... LastLast
Results 9,451 to 9,475 of 16299

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Moze li se kako nastelovat na ovaj total da se vata HRT ?
    Ne moze,ali ako imas satelitsku , mozes da kupis HRT-ovu karticu,i da onda sve nesmetano gledas.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo da se pridruzim spamovanju:
    JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Fala ti Fabia,a jesi li gleda VN Spanije cini mi se 94. ili 95. kad je NAJJJJJJJJJVECI stiga do cilja, a vozio je 30 i kusur krugova u zaglavljenoj petoj brzini,pa covjek nije bio normalan.Jbt koliko sam ja srece ima da se rodim u vrijeme da mogu da pratim voznje NAJJJJJJJVECEG,driblinge Zizua,i naravno Jordana,ali je NAJJJJJJJVECI bio NAJJJJJJJJJJJJJJVECI.

Tada nisam pratio F1, ali naravno da sam gledao te njegove trke.
    Znam da je vozio oko 2/3 trke u 5 brzini i znam da krug mu je bio sekundu sporiji nego kad je koristio sve brzine.

Onda Canada....uzareni diskovi Ferrarija, onda Madjarska 2004 - sa 4 pit stopa protiv Lojzeka.
    Imas Austriju 2002, Silverstone kad je vozio iza Hilla pa ono, znas....onda, najbolja njegova trka, istovremeno i zadnja.
    Zalosno je kad klinci furaju Formule a najbolji vozac svijeta sjedi pred monitorom i gleda.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by joriq View Post
    evo da se pridruzim spamovanju:
    JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

xaxaxaxaaxaxaxaxa.....
    Evo i ja , ali sa jednim J vise (doduse u drugom kontekstu)...mrzi me da brojim ......
    :-)

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,439
    Thanked in
    396 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Tada nisam pratio F1, ali naravno da sam gledao te njegove trke.
    Znam da je vozio oko 2/3 trke u 5 brzini i znam da krug mu je bio sekundu sporiji nego kad je koristio sve brzine.

Onda Canada....uzareni diskovi Ferrarija, onda Madjarska 2004 - sa 4 pit stopa protiv Lojzeka.
    Imas Austriju 2002, Silverstone kad je vozio iza Hilla pa ono, znas....onda, najbolja njegova trka, istovremeno i zadnja.
    Zalosno je kad klinci furaju Formule a najbolji vozac svijeta sjedi pred monitorom i gleda.
    E na Interlagosu,svako ko je objektivan i svako ko voli Formulu 1 mogao je da vidi zasto je NAJJVECI,a na kraju obisao je i covjeka koji ce ga zamijeniti u Ferariju i time mu pokazao koja je razlika izmedju njih dvojice,i da ga on ustvari nikada nece moci zamijenit,ka sto i ne moze,to se sad najbolje vidi,kad su prosle dvije pune godine,a tece evo i treca.A sto se tice one titule sto mu je oduzeta,to je sigurno najveca kradja u istoriji F1,da je to bio presedan pa ajde i ajde,ali kad se Prost zabio u Senu na Suzuku i osvojio titulu niko mu je nije oduzima,godinu dana kasnije Sena se zabija u Prosta opet osvaja titulu,nije mu oduzeta,tako da NAJJVECI ustvari ima 8 titula,a da nijesu mijenjali pravila svako malo da bi ga sprijecili da radi ono sto je radio,NAJJVECI bi ih sad ima 10 ili vise,ali dobro.Meni licno su vaznije pobjede nego titule,a covjek ih ima 91-u,jer je npr.Keke Rozberg osvojio titlulu u sezoni u kojoj nije zabiljezio niti jednu pobjedu.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NAJJJJJJJVECI zasluzuje sve, on je LEGENDA, NAJJJJJJVECA LEGENDA!!
    DANKE MICHAEL!

P.S. ko jebe Kekana, on mi je najgadniji (zajedno sa Montazerom) vozac F1 ever.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odavno nije bila ovako zanimljiva trka... i hvala Ivici, Nevenu, Marku i Mladenu za SAVRSENE komentare tokom trke a i prije i poslije nje u Studiu F1.. ne znam jel jos neko gledao ali reportaza Ivice Blazicka o Button-u je bila savrsena, i sa toliko emocija, da nisam mogao da vjerujem!!!

i naravno, hvala BBM-u sto nas je spasio jada sa rtcg-a!

i btw, da li ste zato da uputimo jedno pismo RTCG-u u kome bi im rekli par stvari tipa da mogu doc kod nekog od nas (ko ima HRT) kuci pa da zajedno sa njima gledamo trku u Kini ?
    SMILE

because it's the second best thing u can do with your lips...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E Vettelu,malercino...E Kimi,malercino...Rosberg,mnogo dobar.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@brodovi

najbolje bi bilo da se ode direktno kod njih i fino popricati sa njimaebes pismo

nego jel moguce da samo na extra tv i total tv ne mozhe da se prati formula 1 ?za m-kabl i bbm vec znamo da mozhe da se gleda,sta je sa KDS-om(molim vas za info,ako neko koristi KDS ) ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by brodovi View Post
    odavno nije bila ovako zanimljiva trka... i hvala Ivici, Nevenu, Marku i Mladenu za SAVRSENE komentare tokom trke a i prije i poslije nje u Studiu F1.. ne znam jel jos neko gledao ali reportaza Ivice Blazicka o Button-u je bila savrsena, i sa toliko emocija, da nisam mogao da vjerujem!!!

i naravno, hvala BBM-u sto nas je spasio jada sa rtcg-a!

i btw, da li ste zato da uputimo jedno pismo RTCG-u u kome bi im rekli par stvari tipa da mogu doc kod nekog od nas (ko ima HRT) kuci pa da zajedno sa njima gledamo trku u Kini ?

Blazicko zna da kenja ponekad, a Mladen je legenda, ali previse favorizuje mrkija, a prije 2 godine niko nije bio kao Alonso.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka to
    sve im se oprasta... al zato McLiar-u ne bih oprostio nista!!!
    SMILE

because it's the second best thing u can do with your lips...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Evo konačno i ja...
    Lijepo je počelo, barem za neke... Ovo sam priželjkivao više od 10 godina, i taman kad je došlo vratio bih na staro, samo da se kolju Ferr i Mcl... U Aus su konačno prikazali onu sobu đe se određuje ko će na podium a ko ne, lijepo, kuliraju, orgijaju po čitav dan pa dođu još malo da se iživljavaju...
    Eh danas, da sam ja Max, izašao bih go na stazi bičevao bih po kiši sve vozače jer su stali na sred staze za vrijeme trke, ne može to tako! Masi, nervoznom pičkoplačku bih šamar lupio a Alonsu bih nabio kacigu na njegovu glavudžu
    Hamiltona bih pitao šta ti smeta, on bi odgovorio pada jaka kiša, ja bih mu na to rekao.... PA ŠTA, vozi da ne otvaram Aušvic zbog tebe ponovo!
    Kako su lijepi bolidi, izgledaju ko kosilice za travu...
    Svi nešto nervozni, svi nešto viču, sve im nešto smeta, kako bih ja to doveo u red...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Evo konačno i ja...
    Lijepo je počelo, barem za neke... Ovo sam priželjkivao više od 10 godina, i taman kad je došlo vratio bih na staro, samo da se kolju Ferr i Mcl... U Aus su konačno prikazali onu sobu đe se određuje ko će na podium a ko ne, lijepo, kuliraju, orgijaju po čitav dan pa dođu još malo da se iživljavaju...
    Eh danas, da sam ja Max, izašao bih go na stazi bičevao bih po kiši sve vozače jer su stali na sred staze za vrijeme trke, ne može to tako! Masi, nervoznom pičkoplačku bih šamar lupio a Alonsu bih nabio kacigu na njegovu glavudžu
    Hamiltona bih pitao šta ti smeta, on bi odgovorio pada jaka kiša, ja bih mu na to rekao.... PA ŠTA, vozi da ne otvaram Aušvic zbog tebe ponovo!
    Svi nešto nervozni, svi nešto viču, sve im nešto smeta, kako bih ja to doveo u red...
    Kakvi junaci odje sve ispred monitora.
    Prvo, oni njesu sami zaustavili na ciljnu ravninu nego im je tako rečeno jer je trka prenikuta,, drugi put malo pažljivije gledaj.
    Aušvic? Uf
    Po tebi da bi ti uživao i imao što da gledaš oni svi tamo treba da izginu, vozeći po onakvom vremenu?
    Naravno da su nervozni, jer si vidio kakvo je vrijeme bilo. Eto ti ne znaš što ćeš od nervoze a sjedao si ispred TV-a u toploj sobi. Što bi tek bilo da si tamo bio
    Ja sam prošle godne pisala mal za prenos F1 u RTCG2 i greške komentatra, pogadjate vjerovatno kako ih je to zabrinulo haha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Evo konačno i ja...
    E pa...:lolblue:

For the record,ne odlucuju vozaci prekida li se trka ili ne...
    Last edited by sarafr; 06-04-09 at 11:13.
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ce se proshetat ovaj Brawn Mercedes...sve nade polazem u Toyotu i Williams...Dako se probude Ferrari i Mclaren vishe...

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,055
    Thanked in
    2,927 Posts

Da se i ja glasnem. Brawn GP i dalje brži od drugih. Drugi se pravdaju i žale na difuzore a nešto mislim da to nije pravi razlog.
    Trka sama po sebi odlična do prekida. Dosta preticanja, odavno ih ovoliko nije bilo.
    Rano je išta komentarisat na osnovu 1,5 trke ali će svi timovi imat još dostaposla da rade.
    Kimi se kockao i pogriješio. Sad ga svi možemo pljuvat, ali je odlučio da ide na kocku i izgubio. Da je kojim slučajem potrefio ovdje bi ga svi uzdizali.
    McLaren i Ferrari prosječni. Od 36 bodova su se nakupili muški.
    Williams odličan s obzirom da nemaju KERS. KERS je odličan na suvo za odbranu pozicije, ali ga vozači rekao bih još nijesu svikli. Sa dodatnih 80ks javlja se problem balansa bolida i rasproeda težine što je grdno na kočenje pred krivinu. Alonso to demonstrira juče fino.
    Očekuje nas zanimljiva sezona. Očekujem reakciju McLarena ali i Ferraria.

Fabia koliko voliš Šumahera a ne znaš da je strategija od 4 pit stopa bila na Manji Kur u Francusku na domaću stazu Reno-a.
    Ehhhhhhh.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo mala ispravka, mislim da se nije Kimi kockao, no onaj Domenikali... "strateg"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Samo mala ispravka, mislim da se nije Kimi kockao, no onaj Domenikali... "strateg"
    nema sta da mislis, tako je Kimi moze samo da da svoje misljenje, al eto...

BTW, sto se tice i uzdizanja "naveceg" i ostalih vozaca, upravo ova sezona ukazuje koliko je bolid bitan, i da neki kojima ste se sprdali (Button, Barichello, Trulli...) sada mogu biti u prilici da uzmu sampionat, tako da manite me te price o ovome i onome, svi ti maheri se prosipaju po stazi kad nemaju vrhunski bolid (i Shumi u svoje zadnje 2 sezone, BTW)

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,055
    Thanked in
    2,927 Posts

Trkački inžinjer da svoj prijedlog, na vozaču je da li će da ga prihvati ili ne
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mnim da precjenjujes ulogu vozaca

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Kakvi junaci odje sve ispred monitora.
    Prvo, oni njesu sami zaustavili na ciljnu ravninu nego im je tako rečeno jer je trka prenikuta,, drugi put malo pažljivije gledaj.
    Aušvic? Uf
    Po tebi da bi ti uživao i imao što da gledaš oni svi tamo treba da izginu, vozeći po onakvom vremenu?
    Naravno da su nervozni, jer si vidio kakvo je vrijeme bilo. Eto ti ne znaš što ćeš od nervoze a sjedao si ispred TV-a u toploj sobi. Što bi tek bilo da si tamo bio
    Ja sam prošle godne pisala mal za prenos F1 u RTCG2 i greške komentatra, pogadjate vjerovatno kako ih je to zabrinulo haha.
    Ne zarađuju dovoljno da rizikuju živote? Kako bi im ja Dao!
    Znam ja pravila vrlo dobro, ali čemu služi ona njihova nevladina organizacija FOTA :lolblue:
    Kako bi ovo stara garda prešpartala, misliš da bi Fanđo, Satris ili Sena pitali nekog kakvo je vrijeme ili jeli dobra vidljivost? :zzz:
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To je bila strategija NAJVECEG!

Heki, u pravu si, Francuska je bila u pitanju, sa 8 sec prednosti.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by joriq View Post
    BTW, sto se tice i uzdizanja "naveceg" i ostalih vozaca, upravo ova sezona ukazuje koliko je bolid bitan, i da neki kojima ste se sprdali (Button, Barichello, Trulli...) sada mogu biti u prilici da uzmu sampionat, tako da manite me te price o ovome i onome, svi ti maheri se prosipaju po stazi kad nemaju vrhunski bolid (i Shumi u svoje zadnje 2 sezone, BTW)
    Hahah dzabe pricas nekom
    Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

sta ce se desiti ako napisem NAJVECI malim slovima?
    ne znam da li da probam?

najveci

Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nAJMANJI!!
    Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...

Page 379 of 652 FirstFirst ... 279329369375376377378379380381382383389429479 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks