Mogu li da zakljucim topic?
koliko trosi?
end of story![]()
Prodajem golf 3 VR6 2800ccm 175ks, 92god. 187 000km, remus, 4 vrata, el podizaci stakala, abs.. Nije registrovana.... vise info na pm...
Last edited by gatsbyy; 07-08-09 at 02:05.
AJMO CRNA GORO !!!
Mogu li da zakljucim topic?
koliko trosi?
end of story![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne sigurno ispod 15 po gradu ako ga vozis fino (i ne *****s se na semaforei nekih 10-11 na otvorenom.
Inace, vozio sam jedno vrijeme ovo chudo (mada verzija sa dvoje vrata) i ne kajem se ni za jedan jedini litar koji je posrkao jer njemu kada das gas (osim sto ispadaju eurici na otvor auspuhane da te zalijepi za sic negooooo....
Inace, kakva mu je limarija pa je samo 2800? Nesto mi je to malo...
fine voznje 12 litara(po gradu)...
AJMO CRNA GORO !!!
Covjek da prodaje formulu na ovom forumu pitali bi ga koliko mu trosi, pa to je nevjerovatno. Za sportski auto nije bitno koliko trosi on nije napravljen za taksiranje, ako neko nije zainteresovan ne mora ovakve komentare da postavlja.
Ja znam covjeka koji ima poljaka i on mu trosi 5 litara. Kaze nikad mi ne potrosi vise jer mu ja samo po 5 litara i sipam :-)
kako volim ova kola uh.
prva vr6 je dosla u pg davne 94 ja mislim i to vlada cg je narucila za pratnju ovih glavara, dobro se sjecam tog dana kad ju je stric doveo da me provoza. boombaa od kola.
koliko je cjenis, moze li kompenzacija kakva?
xaxaxa, ISTINA JE SVE OVO, zmaj, neponovljiv model, mada trazi ostru voznju (a i ko ga ne bi gazio
Vozio sam se u te sto su isle u pratnju (jos su 2 zive), a i brat od strica mi je vozio dugo vremena pa sam imao priliku da je vozim i ja, znaci idol medju srednjom klasom automobila...
SRECNO SA PRODAJOM, vrijedi svaki cent, nemoj je spustat
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
refressssss
AJMO CRNA GORO !!!
stavicu ga u tender sjutra, nego eto ako ko naleti odje...
AJMO CRNA GORO !!!
goreee....
AJMO CRNA GORO !!!
Koliko je registracija za ovo?!
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
oko 350 evra i da ga prevedes nekih 150 ukupno 500 evrapitanje je isplati li se
350 za vr6? ne vjerujem
Priznaj priznaj da je tebi drago kada Bruno noćas probija embargo...
meni vr6 nije nishta specijalno sem shto ide samo od 150 na gore brze od gti
a uz to troshi duplo vishe.
a vr6 troshi oko 17 normalne voznje. po gradu naravno.
smatram da nishta gluplje nije moglo da se izvuche iz 2800 kubika nego samo 175 konja a pri tom troshi kao kamion.
vishe sam za varijantu g60 ili gti.
nisam imao namjeru da unishtavam oglas, samo mi ovaj auto nije nishta specijalno.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks