Evo ga Cinemax, samo nema tona![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ima li đe da se vidi pregled programa za taj HBO premium?
Ja sam zadovoljan i sa ovim običnim, ali ako je izbor filmova mnogo bolji... što da ne...
Hoće li program biti uvršten na stranici: http://www.extratv-cg.com/tv_kategor...ategorija=Film ?
Cinemax, specijalizirani i isključivo filmski program, dio HBO-a Srednje Europe, 1. travnja počet će s emitiranjem u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, te će tako postati dostupan gledateljima u devet zemalja Središnje i Istočne Europe.
“HBO s ponosom predstavlja Cinemax”, rekao je Marin Kariž, voditelj HBO Adria regije. “Nudimo najširu lepezu filmskih žanrova za sve ukuse, od horora, znanstveno-fantastičnih filmova, kultnih filmova i filmova za odrasle, zvjezdanih profila i nagrađivanih filmova vodećih međunarodnih studija, nezavisne produkcije i renomiranih filmskih festivala. Cinemax ima sve za prave ljubitelje filma.”
Cinemax prikazuje vrhunske filmove s vrhunskim zvijezdama i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta. Ovaj program je prije svega fokusiran na klasike, kultne filmove, međunarodne i europske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Svi će programi biti emitirani s lokaliziranim prijevodom u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.
Jedinstveno obilježje Cinemax-a su četiri filmska ciklusa:
Moderni klasici (petkom, od 20:00 sati)
Ovaj se filmski ciklus sastoji od filmskih klasika iz moderne ere, snimljenih nakon 1960. godine – niz nagrađivanih i najpopularnijih klasika.
Mad Max (petkom, s početkom između 23:00 i 00:00)
Mad Max donosi kultne i šokantne trash filmove, napete trilere, znanstveno- fantastične filmove, filmove strave i borilačke filmove.
Premijera subotom (s početkom u 20:00 sati)
U sklopu premijere subotom bit će prikazan najbolji aktualni film tjedna (uključujući aktualne naslove iz studijske razmjene, premijere, istaknute nezavisne filmove i filmove sa vrhunskim glumcima te nagrađivane filmove).
Svjetska kinematografija (nedjeljom, s početkom u 20:00 sati)
Svjetska kinematografija uključuje najnovije nezavisne filmove, europske filmove, i filmove koji su bili nagrađivani na najprestižnijim svjetskim filmskim festivalima.
Uz četiri stalna udarna filmska ciklusa, Cinemax će povremeno prikazivati posebne ad-hoc filmske pakete pod imenom “Izbor tjedna” i “Izbor mjeseca”, kada će raspored prikazivanja omogućiti kombiniranje i spajanje filmova u tematske cjeline koje će se temeljiti na glumcima, redateljima ili tematici.
Ljubitelji filma se na Cinemax mogu pretplatiti kod svojih kabelskih, satelitskih i IPTV operatera. Svi postojeći HBO pretplatnici sada će, uz HBO, HBO Comedy i HBO Digital, moći upotpuniti svoj HBO paket i Cinemaxom, po privilegiranoj cijeni pretplate.
HBO
Ovo fino izgleda.
Release Yourself
Zasto ne mogu da aktiviram Hbo Premium paket iz menija ? Koristim Start i Hbo osnovni, ali kad hocu da strikiram i oznacim ovaj, nece...a ne mogu na 080080000 da dobijem podrsku...nema valjda veze sa tim sto sam popunio anketu i imam besplatno ovaj mjesec Hbo, tako rekose makar?
Last edited by zocko; 01-04-09 at 14:43.
"nece", kako mislis nece. Da li si usao u menu>Extra TV paketi?
Jesam, ulazio i tu i na podesavanja pa vas nalog i extra paketi...nece da strikira Hbo premium, ne mogu da oznacim da zelim da ga dodam, a imam vec hbo obicni koji je valjda jedini preduslov za to ? Dodatni paket od 7 kanala koji ne koristim mogu da oznacim bez problema, samim tim i da posaljem zahtjev za aktiviranje ukoliko zelim, sto sa hbo premium nije slucaj.
ista je situacija sa mnom....
i sa mnom...
A da li ste strikirali HBO? Posto moras da imas HBO da bi kupio HBO Premium...
Strikiran hbo obicni, koji uzgred vec duze koristim...tako da mi kad krenem dalje samo kaze da vec imam start i hbo koje sam oznacio da zelim, a hbo premium, strikirao ili ne obicni hbo, ne mogu da oznacim i dodam.
Pozovi 080080000 i oni ce ti to aktivirati, a ja cu da provjerim sto je sa aplikacijom.
Isti sluchaj. Probao sam da ga za***** da kad shtrikiram paket plus shtrikiram i njega,vratim ponovo na paket plus iskljuchim ga i onda kao navodno hoce. Na sledecoj stranici mi se uchita HBO Premium paket,ali pri aktivaciji sa pin kodom nece,tj. pokazuje taman ekran...
Ne da se kurvin sin :evil:
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ja sam zvao podrsku jos jutros, i rekose mi da ce ukljuciti, ali evo citav dan prodje i jos nista.
Ja sam uspio evo na tvoj nacin. Po unosenju pin koda mi je izasla poruka da servis nije trenutno dostupan i da moj zahtjev nije obradjen i vec kad sam odustao i poceo gledati film, posle nekoliko minuta mi je samo stiglo obavjestenje da je zahtjev obradjen i aktiviran paket...provjerio i normalno radi sve.
Sjebo sam ga i ja sad,sad ce mi platit za ovu zajebanciju,pripremilo se pivo,chega ga dugachka noc gazenja sa ekipom,kukala mu majka.
Kurvin sin,sa mnom se nasho zajebavat :!:
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
I ja sam uspio da ga sredim na ovaj nacin.
Ovaj cinemax je predobar kanal!
Last edited by sport89; 02-04-09 at 03:42.
Pusten jutros.
I meni se cini da je bas dobar, ima i odlicnih evropskih filmova. Vidjecemo ovaj mjesec kakav ce cjelokupni izbor biti i kako stoje sa ponavljanjima filmova.
Sale, mozete li da ucinite sta tamo po pitanju opisa sadrzaja, kao sto ima na hbo i hbo comedy, posto vidim da odje nema za sada. Nadam se samo privremeno ?
E jada ovoga opet iskljucise prenos kvalifikacija na HRT, pa moram da gledam one odvratne boje i sliku i slusam voditelje na rtcg, a da ne pricam o tome sto na HRT slika ima masku gore i dolje ali bar se vidi cijeli ekran, dok je na rtcg samo zoomirana do 4:3, pa je dodatno losa i ne vidi se dio ekrana...
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Auh, znači nema HRT2
Ja sam gledala na net, tako ću i sjutra ma neću iz principa ove na RTCG2
I Sale ne odgovori mi zasto je maknut RTL sa extra tv-a kad sve regularno emitujete, a nije sa nekih drugih kablovskih operatera?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks