Page 206 of 225 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahahaha ma sto bude bice, ja bi volio da jaci i spremniji prodje dalje!!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Je li Partizan ide na Recca ako prodje Juga? Da, stvarno mu je zrijeb dobar ) ja racunam da je jedan nas tim vec u finalu ) posto ni Mladost ni Oly nemaju ama bas nikakve sanse protiv nasih timova!!! Finale: Jadran-Jug ! Eto tako, iako vise simpatisem Primorac, ali nesto mi bas ova kombinacija pade na pamet, ne znam zasto!
    Auuu....:mad:

Ovo finale ces moci samo da...:zzz:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Je li Partizan ide na Recca ako prodje Juga? Da, stvarno mu je zrijeb dobar ) ja racunam da je jedan nas tim vec u finalu ) posto ni Mladost ni Oly nemaju ama bas nikakve sanse protiv nasih timova!!! Finale: Jadran-Jug ! Eto tako, iako vise simpatisem Primorac, ali nesto mi bas ova kombinacija pade na pamet, ne znam zasto!
    hm pa mladost bi imala domaće navijače (tako da ne znam-kući su nezgodni..više bih volio grke). olimpijakos bi baš super legao primorcu (i jadranu naravno, ali posebno primorcu jer je izgubio od njega obije utakmice u grupi i sad bi bilo pravo vrijeme za "osvetu")

ali svakako je veliko pitanje ko će proći dalje-primorac ili jadran
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nijanse odlucuju, nema veze nikakve ko je je bolji, ko bude imao vise zivaca....F4

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da ce se jedan nas tim sigurno naci u finalu, u zavisnosti od toga ko prodje primorac/jadran, oly ili mladost ko god prodje, svejedno su previse slabi na nase
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to je po meni najvece pitanje, posto sanse su 50-50! A tek sto je to crnogosrki derbi, tu ce i emocija bit masu, bice svega! ) ali to sto velis za Mladost, pa mozda si u pravu, grci bi bili laksi puno, ali svakako kao sto sam prije rekao, ne zanima nas ko ce bit to Mladost ili Oly, pregazicemo i jedne i druge ako bude trebalo, posto objektivno nase ekipe su u ovom trenutku mnogo kvalitetnije! Mladost se raspada, ne znam sto bi Budvanima te ga onako is**sise, mogli su ladno i oni da prodju i tu da se pokaze prava dominacija u Vaterpolu! )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ja mislim da ce se jedan nas tim sigurno naci u finalu, u zavisnosti od toga ko prodje primorac/jadran, oly ili mladost ko god prodje, svejedno su previse slabi na nase
    Trebalo bi da je tako, ako dodje Mladost (mada ne vjerujem da ce proc), sigurno je finale, ako dodje OLY, 60-40 su sanse na nasoj strani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma daj i protiv Oly smo apsolutni favorit po meni! Kad nasi budu igrali kako treba ima da se posrpdaju sa grcima! Ka sto je Primorac ovamo u Kotor na muke bio protiv Sibenika, a kad su znali da taj mec odlucuje, ubili su ih, nagrdili su ih, 10 razlike u gostima, i to protiv sasvim solidnog tima! )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U Jadransku Ligu je bio na muke, u LS smo ih opuvali 2 puta u Kotor 6 u tamo 10

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Partizan je trenutno najjaci tim u Evropi. Gotovo da nemaju slabu tacku. Mozda je to jedino trener...
    cataro,eto samo toliko slazem se sa tvojom ocenom.rekao bih da je partizan uz jug najjaci ove sezone u evropi.ali iako nisam mnogo pratio jug,koliko sam video dosta su varirali sa formom,pa je tu mozda partizan bio malo ispred.ali sada vidim da je jug dosao do prvog mesta jl,da je izgleda stabilizovao formu,problem im je jokovic,ali on bi mogao da se vrati za revans,koliko razumem.za njega su rekli da ce pauzirati mesec dana,a revans se igra cini mi se 22aprila.medjutim iako partizan vec ima iskustvo(mladi igraci su vec iskusni,postali su i nosioci u reprezentaciji...),a dovedena su i 3 iskusna igraca-vujasinovic,vasovic,soro.plus je tu kao sto sam spominjao vujasinovic,koji vec ima dosta godina,ali je vaterpolo genije.ipak partizan nema iskustvo osvajanje el,sto ima jug,i to je njihova prednost.plus revans u dubrovniku,tako da bi blagu prednost ipak dao jugu,npr 51-49.

vezano za pricu da partizan vec 3god ima najjacu ekipu u evropi i sl,to prosto nije tacno.partizan je pre 2god kad je dosao do f4 i izgubio od tada mnogo iskusnijeg juga tek na peterce(jug je bio apsolutni favorit) bio najvece iznenadjenje i niko mu nije predvidjao plasman na f4,bili su mladi i neiskusni(filipovic i prlainovic nisu imali ni punih 20god) i daleko su bili od bilo kakvih favorita el.prosle godine,nakon tog plasmana u f4 partizan jeste bio favorit za prolazak na f4,i jedan od favorita za osvajanje el(pored pro reka i juga).i mene je partizan potpuno razocarao prosle godine,ali oni su prosle godine prvi put bili favoriti i prvi put se nesto ocekivalo od njih,i ocigledno nisu izdrzali taj pritisak.inace cele prosle sezone su dosta sarali sa formom.
    tako da ta prica da su 3godine najjaci nikako ne stoji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Mislim da je Partizan blagi favorit jer je Jug ostao bez Jokovića vjerojatno do kraja sezone. Na toj smo poziciji tanki jer nemamo nijednog lijevorukog igrača. Ivana Sukna također muče ozljede. Ovo će biti veliki ispit za Fatovića koji je zbog neiskustva daleko od dobrog trenera i najslabija je Jugova karika. Inače, kako sam već pisao, ekipa koja želi do trona ne treba da se opterećuje sa tim tko je domaćin a tko gost.

Mladost može proći Olympiakos ali bit će teško. Lani je Jug jedva prošao, no to pripisujem opuštanju nakon +5 u prvoj utakmici u Gružu. Olympiakos je već duže vrijeme u samom europskom vrhu tako da...

Primorac i Jadran su po meni dvije najizjednačenije ekipe jer se međusobno najbolje poznaju pa će ovo biti najneizvjesniji par.

Pro Recco je izraziti favorit protiv Vasasa jer Mađari nemaju onaj isti tim od lani. Čak mislim da su od ovih osam najlošija ekipa. No eto, igraju se dvije utakmice pa svatko ima šansi protiv svakoga.

Jedino što ne bih volio je da se F4, koji se igra u Rijeci, igra bez ijedne Hrvatske ekipe. Stoga se nadam prolasku Juga ili Mladosti, a najbolje bi bilo da prođu obje ekipe

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja samo jednu stvar znam, a to je da ce jedan nas tim bit u finalu! ) Vec se ponavljam, al aj, mislim da su i Jadran i Primora trenutno dosta jaci i od Mladosti i od Olympiakosa! Partizan-Jug ce isto bit zanimljivo, ali ipak je Jug blagi favorit, i mislim da ce Jug proci upravo zbog revansa doma, ipak Partizan nije toliko nadmocan, mislim da ce sudjenje biti domacinsko, u to sam prosto ubijedjen! Vasas odma otpada, ne znam sto uopste trazi ove godine u 1/4 finalu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mladost ako prodje,a igra protiv primorca ili jadrana je u rijeci favorit.tako da nikako ne mislim da ce cg sigurno imati tim u finalu.naravno daleko od toga da bi bili bez sansi u rijeci,ali reci da ste sigurno u finalu,protiv mladosti u hrvatskoj je meni van pameti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glavni problem partizana (uz naravno udovičića koji nema veze o vaterpolu) je golman. soro nikad nije u stanju izvuć ekipu, a zato je u stanju pokopat je. jugu će falit joković, ali i to se može nadoknadit ko što su pokazali sad protiv recca. partizan nije po ničem najjača ekipa u europi, a prije 3 godine im je bil lakše jer su bili neopterećeni i nepoznati. sad svi već znaju ko su filipović i prlainović.

nisam gledo kako je mladost prošla budvu, ali to mi je najveće iznenađenje ove sezone. mladost može proć jedino na krilima pavića koji ako ima svoj dan može spasit ekipu. ali grci su dosta bolji i ako dodju na final4 bit će nezgodni. tako je bilo oba puta kad su došli, u dubrovnik i u budimpeštu.

jadran i primorac su izjednačeni i u tako velikom rivalitetu i kad je neko lošiji može proć, a kamoli ne kad su ekipe izjednačene. nešto kvalitetniji su ipak igrači primorca jer u jadrana se ovisi o ivoviću. a govorit da su apsolutni favoriti protiv grka je smiješno, pogotovo što su ih grci (primorca) dobili oba puta u grupi.

reeco i vasas su najizvjesniji par. recco prolazi sigurno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    mladost ako prodje,a igra protiv primorca ili jadrana je u rijeci favorit.tako da nikako ne mislim da ce cg sigurno imati tim u finalu.naravno daleko od toga da bi bili bez sansi u rijeci,ali reci da ste sigurno u finalu,protiv mladosti u hrvatskoj je meni van pameti.
    mladost protiv nikoga nije favorit. njima ni sava nije domaći bazen, a kamoli rijeka. kad je u zg bio final4 1998, na tribinama je bilo oko stotinjak ljudi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post

a govorit da su apsolutni favoriti protiv grka je smiješno, pogotovo što su ih grci (primorca) dobili oba puta u grupi.
    Ocemo li da se kladimo da ce Primorac igrat finale ako prodje Jadrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Ocemo li da se kladimo da ce Primorac igrat finale ako prodje Jadrana
    možda će i osvojit, ali neće bit apsolutni favoriti protiv olympiacosa u eventualnom polufinalu.

može, ako ne bude nekih nepredviđenih situacija (tipa ozlijeda ključnih igrača), oklada da će u polufinalu olypiacos izbacit primorac.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

možda će i osvojit, ali neće bit apsolutni favoriti protiv olympiacosa u eventualnom polufinalu.

može, ako ne bude nekih nepredviđenih situacija (tipa ozlijeda ključnih igrača), oklada da će u polufinalu olypiacos izbacit primorac.
    KAzi u sto se kladimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

glavni problem partizana (uz naravno udovičića koji nema veze o vaterpolu) je golman. soro nikad nije u stanju izvuć ekipu, a zato je u stanju pokopat je. jugu će falit joković, ali i to se može nadoknadit ko što su pokazali sad protiv recca. partizan nije po ničem najjača ekipa u europi, a prije 3 godine im je bil lakše jer su bili neopterećeni i nepoznati. sad svi već znaju ko su filipović i prlainović.

nisam gledo kako je mladost prošla budvu, ali to mi je najveće iznenađenje ove sezone. mladost može proć jedino na krilima pavića koji ako ima svoj dan može spasit ekipu. ali grci su dosta bolji i ako dodju na final4 bit će nezgodni. tako je bilo oba puta kad su došli, u dubrovnik i u budimpeštu.

jadran i primorac su izjednačeni i u tako velikom rivalitetu i kad je neko lošiji može proć, a kamoli ne kad su ekipe izjednačene. nešto kvalitetniji su ipak igrači primorca jer u jadrana se ovisi o ivoviću. a govorit da su apsolutni favoriti protiv grka je smiješno, pogotovo što su ih grci (primorca) dobili oba puta u grupi.

reeco i vasas su najizvjesniji par. recco prolazi sigurno
    primorac jeste nešto kvalitetniji, ali u jadranu ne zavisi sve od ivovića. gojković je tu ponekad mnogo važniji. a i onaj radović nekad zna da odigra odlično.

a primorac je u relativno goroj poziciji po tom pitanju zbog radića-on je nekad odličan, a nekad ništa posebno (ponekad i loš). u svakom slučaju taj meč je veoma težak za prognozu.

a primorac je protiv olimpijakosa igrao u trenutku skoro najveće krize (sa gotovo najslabijom formom) ove godine-sad je to već druga igra..samo da ovako nastave i malo ko ih može dobiti!

naravno ni jedan tim nije apsolutni favorit (možda samo reko protiv vašaša), ali vidjećemo.
    ....

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ajde da ne pricamo na pamet.
    Govori se negativno o Soru, a covjek bio jedno od otkrovenja OI, bukvalno je bio najzasluzniji za srpsku bronzu. Ove godine je prije svega konstatan i to je jako bitno za ekipu.
    Dalje, Prlainovic se sve bolje snalazi u ulozi 2. centra i vec vidim da ce Miho tu imat' velikih problema. Sa druge strane, bekovi Partizana su dobri, ali ne u rangu recimo Ivovica ili Jokica (govorim o fazi odbrane), te mislim da ce Vujas i Radjen imat velikih problema sa Dobudom. Obje ekipe imaju dugacku klupu, ali Jokovicev izostanak je veliki hendikep. U svakom slucaju kako god zavrsi 1. mec pobjednik ce se odlucivat' u Du... I Jug je samo zbog toga po meni favorit.

Nama je "lako", zaustaviti Ivovica i najveci dio posla je obavljen.
    Sve ce zavisiti od Radica. U svakom slucaju, odluka pada u novi...
    Ocekujem veliku neizvjesnost i u duelu Mladosti i Oly-ja, dok ce Recco sigurno izbaciti madjare.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    KAzi u sto se kladimo
    a ovako preko foruma se možemo samo i nešto imaginarno okladit. ako ćeš doć u rijeku onda možemo i u nešto konkretnije

pa neće bošković čuvat drugog beka partizana. bošković je najlošiji igrač juga u obrani, a posebno na beku. nisam ove godine puno gledo sora, ali u dvije itakmice koje sam ga gledo bio je loš. a i sjećam ga se otprije, da nije bio previše dobar.

slažem se da su svi parovi u egalu osim recca i donekle olyimpiacosa koji su u prednosti:
    jug- par 51-49
    pri - jad 51-49
    oly - mla 60-40
    recco - vas 80-20

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A kad se igraju ovi mechevi?

Iskreno mi je zao sto se vec sad sastaju dva CG kluba , mislim da bi jedan SVAKAKO ishao na F4 , ali dobro... sta je tu je ...
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    A kad se igraju ovi mechevi?

8 aprila je prva tekma,a revans 2 nedelje kasnije !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oh taman , u BG da gledam i fudbal i vaterpolo
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cini mi se da je derbi ovoga puta u vecernjem terminu , a i vaterpolo vjerovatno tako da...
    Kreč, kolica i mešalica.

Page 206 of 225 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)