Page 204 of 225 FirstFirst ... 104154194200201202203204205206207208214 ... LastLast
Results 5,076 to 5,100 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne vjeruju svi, ali ja vjerujem.

ali kaži mi ko je lakši protivnik primorcu?

reko možda? ili jadran koji je hovneda razbio, sa jugom ima pozitivan skor (pobjeda u dubrovniku i remi u novom)...takođe pozitivan skor i sa mladosti (a partizan redovno ispada od hrvatskih ekipa)?

jadran eto ima jedan kiks u kotoru, ali tada im baš ništa nije išlo za rukom, a primorac je tek tada počeo da diže formu.

jes da je partizan dobio vujasinovića (i sora ako se ne varam-nisam siguran je li soro bio prošle godine), ali i drugi su se pojačali, ne samo partizan.

partizan ima realne šanse da prođe ako dobije mladost (a kakve je sreće ove godine taman oće) koja ih je istina prošle godine izbacila. a ako dobije primorac ili jug..vidjećemo (nadam se da primorac više neće padati u formi-posebno ne sad)
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po meni partizan nije favorit samo protiv juga.prtiv ostalih jesu.to je to
    a doveo je i sora i jugoslava vasovica.ali nije to sustina. sustina je u vladi vujasinovicu,godinama najboljem svetskom igracu.istina je da je malo mator,ali covek je vaterpolo genije.
    a i koliko sam procitao nisi jedini koji misli da je partizan najlaksi.vecina tako misle.samo je sorrow drugacijeg misljenja

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorcu je svejedno jer su svjesni da sami sebi mogu biti najveci protivnik!
    Ova pobjeda u Sibeniku mnogo toga nagovjestava, ali igracima kasne 3 plate i to je veliko breme koje stoji nad glavom...
    Ja bi' iskreno volio jadrana, zbog rivaliteta prije svega.
    Partizanu javnost namece osvajanje LS ove sezone. Igraci su svakako sazreli za to.
    Mislim da sve ekipe, prije svega, zele revans da igraju doma. I to im je vaznije od imena protivnika.

edit: Evo sa B92, kao sto sam i ocekivao.
    http://www.b92.net/sport/vaterpolo/v...&nav_id=351652
    Last edited by cattaro; 23-03-09 at 12:21. Reason: link
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve su ekipe izjednacene, i trenutak inspiracije ce odlucivat u bilo kojem mecu. nesto manju sansu bi dao grcima i madjarima. partizan ne moze nikako bit favorit. jadran je zadnjih godina drzavne zajednice bio tatamata za partizan, hrvatski timovi redovno prolaze partizana u EL, tako da cemo vidjet.
    jadranu bi najradje vasasa, a primorcu partizana, ali sve je moguce i favorita nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cataro,to moze samo u raspalom vaterpolu,da prvi u grupi nema nikakvu prednost.ali dobro sta sve radi len ovo je samo sitnica

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Vaterpolo svakako nije raspalo, ali pocev od pravila (da ne nabrajam), preko sistema takmicenja (da ne nabrajam), pa sve do ovoga sto si ti rekao - svakako vlada raspad sistema!
    Ljudi koji ga vode kao da zele da ga uniste.

Krajnje nevjerovatno da prvoplasirani iz grupe nema ama bas nikakve prednosti u 1/4 finalu.
    Ponavljam, nama to i ove godine odgovara, ali neke (Partizan) i ove godine to moze skupo da kosta!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvoplasirani igra sa drugoplasiranim(koji bi po pravilu trebao da bude laksi protivnik nego prvoplasirani), i eto je prednost!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hoces da kazes da ce onaj ko izvuce Juga (uz revans u Du) bit' u prednosti, jer je bio prvoplasirani u svojoj grupi?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa zar nije prednost to što igraš sa 2. iz protivničke grupe. to samo ne važi za olimpijakos jer je on prvi prije svega zbog loše forme primorca, ali generalno ako je grupa sa rekom i jugom, slično je dobio reka ili juga, ali je prednost dobiti vašaša umjesto partizana. eto poklopilo se i da je prednost biti 2. ako se susrećeš sa grupom gdje je bio primorac (bolje olimpijakos nego primorac-mada je olimpijakos na ispadanje veoma neugodan..kući znaju biti veoma opasni).

i zamisli da je primorac igrao kako može čitavo vrijeme-tada bi se vidjelo kolika je to prednost.

a po toj logici-zar ne bi bilo nepravedno da partizan kao prvi u ubjedljivo najlakšoj grupi ima prednost domaćeg terena, a jug koji je bio u težoj grupi nema?

mislim da prvi ne bi trebalo da dobije prednost domaćeg terena-dovoljno mu je "lakši" protivnik (upravo zbog toga što je već dobio neku prednost-treba i slabijim timovima dati malo više prostora), mada nisam ni protiv te prednosti domaćeg terena....sve ima svoje.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Hoces da kazes da ce onaj ko izvuce Juga (uz revans u Du) bit' u prednosti, jer je bio prvoplasirani u svojoj grupi?
    Nece bit u prednosti jer igra protiv Juga. Ali bolje nego(mada o tome mozemo razglabati) da je izvokao Reka buduci da je Reko bio uspjesniji od Juga u grupi. Eto u tome je prednost. Ne znam sto je tu nejasno.
    Isto kao npr na turnirima (svjetsko prvensvo) u kosarci, prava 4 plasirana igraju sa 4 prva plasirana iz druge grupe. Prvi sa cetvrtim i drugi sa trecim. Prvi je svakako u prednosti.
    E sad u vaterpolu su izjednacene ekipe, zrijeb je htio da Jug u Reko budu u istoj grupi, neko mora bit drugi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Nece bit u prednosti jer igra protiv Juga. Ali bolje nego(mada o tome mozemo razglabati) da je izvokao Reka buduci da je Reko bio uspjesniji od Juga u grupi. Eto u tome je prednost. Ne znam sto je tu nejasno.
    Isto kao npr na turnirima (svjetsko prvensvo) u kosarci, prava 4 plasirana igraju sa 4 prva plasirana iz druge grupe. Prvi sa cetvrtim i drugi sa trecim. Prvi je svakako u prednosti.
    E sad u vaterpolu su izjednacene ekipe, zrijeb je htio da Jug u Reko budu u istoj grupi, neko mora bit drugi...
    u prevodu neće biti u prednosti, ali će biti u prednosti
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

1/4 finale je EL. Nema više slabih protivnika. Ima samo jakih od kojih će 4 najbolja biti oni koji u dvije utakmice izbore povoljniji rezultat. Ekipu koja želi osvojiti EL ne treba zanimati gdje igra prvu a gdje uzvratnu utakmicu. U Partizanu već kukaju a u komentarima se već spominju belosvetske zavere. Lani je Jug bio prvi u grupi pa je prvu 1/4 finalnu igrao doma a zatim uzvrat kod Olympiakosa (jedva prošao).

Dakle, igraju se dvije utakmice i nitko nije u prednosti. Potrebno je samo onu prvu utakmicu kod kuće shvatiti kao odlučujuću i napraviti rezultat s kojim se može mirno na uzvrat, a i uzvratnu utakmicu treba shvatiti ozbiljno bez obzira na rezultat u prvoj utakmici (primjer Jug lani - doma dobio 5 razlike pa se opustio a onda u uzvratu kod Grka izgubio 4 razlike). Ekipa koja to ne može ni ne zaslužuje da prođe dalje. Amen.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

objektivno, mladost je najslabiji protivnik među 8. jedino što imaju pavića koji ih može izvuć. oni bi bili jedino težak protivnik jugu zbog rivaliteta, ali se ne mogu susrest.
    partizan ima odličnu ekipu, ali iz istog razloga zbog kojeg mladost može bit neugodna golman, oni će imat problema s bilo kojim protivnikom. kako su lani ispali od mladosti to je bilo presmješno. doveli su sora, ali taj je tek nešto bolji od mitrovića koji ni u divljoj ligi (prvenstvo kupališta u dubrovniku) ne bi bio najbolji golman.

nešto mi se čini da bi ždrijeb mogo ovako ispast:
    recco - primorac
    jadran - vasas
    olym - jug
    part - mlad

a volio bi da prođu ekipe (jug svakako jer sam jugaš) koje imaju navijače koji će doć u rijeku pa da bude prava navijačka atmosfera.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zna li ko oce li bit dje prenos izvlacenja parova i ko ce to prenosit?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ždrijeb je u podne. ne znam za prijenos. održat će se i sastanak na kojem će len predložit novi sustav natjecanja, 4 grupe po 5 klubova. hr klubovi su protiv jer jadranska liga nudi veliki broj kvalitetnih utakmica i nije potrebno širit euroligu. pokušat će se smislit neki način širenja vaterpola (komisija u sastavu bebić, kramer (izr) i vater(nje)).

len nudi HVS-u organizaciju izvlačenja grupa eurolige idućih 4 godine, protekli period je to organiziro honved

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

PRIMORAC JADRAN 1/4 finale LS

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Partizan-Jug, revans u Dubrovnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Olimpiakos-Mladost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vasas-Pro Reko

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    PRIMORAC JADRAN 1/4 finale LS

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uf kakav ce to derbi da bude, jbt, ka da je namjesten ovaj zrijeb Partizan ispada cini mi se! Aj dobro, barem cemo jednog predstavnika imat na f4, a mislio sam da cemo imat 2 predstavnika na f4! Hrvati ce opet imat 2 predstavnika, Mladost je imala dosta srece, po meni je izvukla najlakseg protivnika!!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Partizan-Jug, revans u Dubrovnik

O ovome sam i govorio...
    Partizan, koji je svojim igrama zasluzio najbolji moguci status u 1/4 finale - ide u Dubrovnik... Bas nemaju srece. 'bem ti pravila!
    Mada, nisu bez sansi, pogotovo jer je Jug bez Jokovica.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    O ovome sam i govorio...
    Partizan, koji je svojim igrama zasluzio najbolji moguci status u 1/4 finale - ide u Dubrovnik... Bas nemaju srece. 'bem ti pravila!
    Mada, nisu bez sansi, pogotovo jer je Jug bez Jokovica.
    JBG. koliko je zasluzio ne znam, ipak im je grupa bila prosjecna, odma se znalo da ce se prosetat.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Po meni koga god da je Mladost izvukla, isto joj je, ispanuce .
    Sto se Mladosti tice - nevjerovatno koliko srece imaju!
    Ne samo da su dobili najbolji moguci zrijeb u 1/4 finale, vec u eventualno 1/2 finale idu vjerovatno na Juga (a oni sa Jugom mogu da igraju jer se dobro znaju).

No, prosli smo i mi super, da smo izvukli Partizan ili Recco, uz revans na strani...bila bi to gotova prica.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

JBG. koliko je zasluzio ne znam, ipak im je grupa bila prosjecna, odma se znalo da ce se prosetat.
    Ne slazem se, neporazeni su ostali na oba gostovanja u Madjarskoj, cak su Vasasa i dobili... Mislis da bi se jadran ili Oly prosetali tako kroz tu grupu?
    P r i m o r a c

Page 204 of 225 FirstFirst ... 104154194200201202203204205206207208214 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)