Pa o tome ti i pričam... sad bi drvili pet dana i opet me ne bi skapirao.![]()
dzizs krajst. ja kao konzument imam naviku da ocjenjujem ono sto gledam. ako je to problem, onda nista. mozda najbolje da iskuliramo rasprave i da se slozimo da je sve super, jer je neki umetnik u to ulozio trud. a onda da se svi uhvatimo za ruke i zaigramo. why can't we all just get along :cry:
edit: mislim, ovo su forumi? rasprave? pa josh topic o serijama? zasto je problem reci da neka serija ne valja, pa taman i da nisam u pravu?
Last edited by big giant head; 20-03-09 at 16:44.
Pa o tome ti i pričam... sad bi drvili pet dana i opet me ne bi skapirao.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
vaz dvojica, Battlestar Galactica samo sto se nije zavrsila, jos 1 epizoda, a vi se koljete![]()
(nečitko)
pa nisam te skapirao jer nisi htjeo da pojasnish sta mislis. nema veze, nema potrebe da se 5 dana drvimo, ali ne vidim nista loshe u raspravi, pa koliko god se neslagali.
vazvaz dvojica, Battlestar Galactica samo sto se nije zavrsila, jos 1 epizoda, a vi se koljete :razz:
[sorry, znam da je glupo, ali morao sam da ti vratim za baltrimor]
*crosses the red line* Ja idem s Admiralom.
znam, ali morao sam
meni je zao, ali ja moram da nastavim da hejtujem
heroes su mi sve manje gledljivi, ali to ionako nije vishe ni bitno, nego house. ova sezona mi je... onako. mislim, i dalje je to bolje ok vecine onoga sto se trenutno emituje, ali je prilicno opao kvalitet u odnosu na prve 3 sezone. 2-3 houseove sarkasticne opaske po epizodi i to je sve. uglavnom su se orjentisali na to ko ce s kim da se kresne isl.
head, ajde pofali nesto, qmim te bogom![]()
(nečitko)
Ja zbog njega ne gledam heroje vishe![]()
\\OFL•GIC
Battlestar Galactica je završena.... gospode, zadnja epizoda je nešto najbriljantnije u istoriji. Ne znam da li da plačem ili se smijem, možda oboje istovremeno.
Eo skinuta je, spremam se dobro psihicki da je pogledam ...
![]()
Neko predlozi The Lost Room mini-serijal ...vrhovski je ....hvala bas bas !!! ako ima nesto slicno javite ...![]()
pa zavisi, ako je nisi odgledao u HD, onda plachi :hardrock: Nisam bas vjerovao da ce uspjeti da zaokruze sve "loose ends", ali bogami, prilicno su uspjeli (samo nisam bas zadovoljan sa objasnjenjem za Karu, al ajd, na ne spoil-ujem). Simpaticna scena je kad se na kraju i cika-autor pojavljuje u cameo ulozi![]()
(nečitko)
BSG Finale - Nevjerovatno... Nisam htio da se zavrsi nikad.
Ostale doduse neke nepoznanice, ko je u stvari Starbuck, kako je Baltar prezivio exploziju na pocetku, da li je Zemlja koja je prikazana u 3. sezoni ova nasa, nakon sto se sve ponovilo (all of this happened before, all of this will happen again), a Galactica je poslednjim jumpom otputovala nazad kroz vrijeme... I ko je u stvari 'Bog', koji ne voli da ga zovu tako...?
Ostalo je dosta nejasnih stvari, ali time cak i bolje, jer ima dugo da ostane uz mene sve ovo.. Mozda cak neke odgovore daju film koji je planiran za ovu godinu i serija Caprica (spin off), koja valjda pocinje dogodine...
Sve u svemu, mozda najbolja TV serija do sad...
to za Zemlju nije nerazjasnjeno, ovo iz zadnje epizode je nasa Zemlja (fino se vide kontinenti, a oni slecu u Afriku), a i jos par stvari ukazuje na to...
(nečitko)
Jasno je da je ona na kraju nasa, ali Starbuck se slupala na onu devastiranu i reinkarnirala, sto li vec, sa znanjem o lokaciji ove 'nase'...
I svidja mi se sto nije suvi scifi...
to je neka druga Zemlja, nisu oni putovali kroz vrijeme (ne znam odakle ti to)
(nečitko)
i nije ti neki lap top![]()
(nečitko)
moj ima 160GB, a tvoj ne!![]()
(nečitko)
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks