po meni i danas ocekujem pobjedu sutjeske, mozda i X ali 1 bih izbacio totalno
Samo je jedna domaca liga i upravo gledam kvote iz Loba. Sve utakmice osim Buducnost - Jezero (kvota 1.15) mogu da se igraju singl. Iz Srbije i Hrvatske nijedna iz opstepoznatih razloga.
Lovcen - Zeta X 3.00 cini mi se da je fin pokusaj
Grbalj - Rudar 2 4.20 (X2 1.85) jedino sto je Grbalj napravio je pobjeda protiv Zvezde (to ni Javoru vise nije problem). Ako Rudar bude angazovan kao protiv Buducnosti 0:2.
Ocekivao sam da ce kladionice da podcijene Kom i dignu kvotu na jedinicu a ovako kvota 3.00 za X ne izgleda lose.
po meni i danas ocekujem pobjedu sutjeske, mozda i X ali 1 bih izbacio totalno
AJMO CRNA GORO !!!
Vidis da sam 'domacih' , stavio pod navodnicima ...
Evo gledam kvote , pise kao sto kazes ... Prije si u lobu morao ispuniti uslov igre ako si htio da igras nesto sa sifrom 10xx
Sto se tice regularnosti , mislim da nije nasa liga nista vise regularna od bilo koje iz okruzenja (mozda bosanske) , al da ne sirimo raspravu...
Evo gledam bet at home, i nema vise nase lige a bile su im intresantne kvote . Npr igrao sam , cini mi se da je prvo kolo bilo proljecnog dijela, Grbalj - Zeta 2 , kvota 6.5 ... poklon
Moze i ovaj Rudar danas da se proba , kao sto kazes...
Kreč, kolica i mešalica.
Grbalj - Zeta 2 6,5 NICE!
Znam kakva je situacija bila sa nasom ligom i ogranicenjima ali mislim da je to do toga sto je nova liga a ne zbog namjestanja. Sad je situacija drugacija i mozes da igras sve (i singl) samo i dalje ima ogranicenja na uplatu ako igras preko jedne utakmice na tiket. Ja svako kolo cujem igraj ovo namjesteno je a bankrotira bih deset puta da sam poslusa. Kladionica koja daje kvotu na ovu dvojku 6,5 ima, cini mi se, jedan ocigledniji razlog od namjestanja da skine ligu iz ponude.
Last edited by daja; 21-03-09 at 12:25.
U kladionicama Mozzart u Beogradu mozes da igras sve lige koliko oces na tiketu...
Rudar 2, X-2
Sutjeska 2, X-2
Buducnost 1-1
Mogren 2-2
Lovcen Xpp
To su neki moji tipovi za ovo kolo...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Rudar X-2 8.00 u Lob.
Utakmicu Buducnosti 1-1 1,5 nesto ne bih. A i prva protiv Jezera je zavrsena X.
Nisam presiguran da ce Mogren da dobije posto se Decic znatno popravio a bodovi im masu trebaju (moram priznat da sam odje pristrasan ali...).
Ona goleada Mogrena od prije par dana mi uliva sigurnost da se pobjeda nece dovesti u pitanje i da ce doci iz dvojke...
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
sto ovo nema na cdm live prenos rezultata ???
AJMO CRNA GORO !!!
Prva promjena:
Grbalj - Rudar 1-0 ...
F.C.F.
Grbalj 2-0 .... bice da opet sudije zajebavaju :mrgreen:
F.C.F.
Lovcen vodi protiv Zete 1:0
kako bi onaj sajt za nasu ligu? dako izguramo sa mogrenom danas :S
Dao Rudar drugi gol...ali Rudar Velenje... :mrgreen:
A dade i Mogren gol...
e sad je pravo vrijeme da sutjeska da gol
AJMO CRNA GORO !!!
Haha, nista ne bi od Sutjeske! A Mogren se ne zaustavlja majku im njihovu!!! ALi dobro, mislim da Buducnost lagano dobija veceras Jezero, pa i dalje nismo predalekoZao mi onaj Rudar, jbt, ulozene su pare a i dalje nema rezultata! Neka kriza za njih! Radujemo da je barem jedan sjevernjak(Jedinstvo) pobijedio, posto Jezero stvarno nema sanse i ne smije
)
Rudar ce opet vjerovatno doci do Evrope preko kupa sto mi je drago , da ce oni izaci na Evroscenu jer su po ulozenim sredstvima to sigurno zasluzili... a mislim da prava ulaganja kod njih tek krecu na ljeto... vidjecemo...
F.C.F.
mogren 90% osvaja isto vazi i za decic kad je ispadanje u pitanju, jezero i jedinstvo ce se boriti za baraz, mislim da je jezero tu blagi favorit da izbjegne baraz... buducnost je ocajna, burzo nemoze da trci a glavni razlog je naravno pad forme beciraja tj povreda...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks