Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
Jes da navijam za Partizan ali mi je bila simpaticna ova slika...

Osim toga, niko ne pominje ovo odigrano kolo:

Javor-Partizan 0:1 - Diara
C.Zvezda-Napredak 4:0 Kleo 2,Parker i Milijas

Gledah pregled i mogu zakljucit da je ovo prvi prelazni rok (uzimajuci u obzir ljetnji) u kojem je Zvezda posle 3-4 godine konacno dobro trgovala. Parker je dao sjajan gol na centarsut Klea, glavom i poceo je da se uklapa, onaj Slovenac Sisic takodje nije los a za Klea da ne pricam ,on je vec klasa u odnosu na legende poput Barkosa.

Sto se tice Partizana , Jokanovic je kombinovao i od starta stavio Vasingtona u napadu, iako je visok , dobro se snalazi i ima brzinu. Posle njegovog suta ,koji je isao pravo u raslje postignut je i gol ... U Partizanu bih izdvojio i mladog Tomica koji je sledeci koji ce sigurno otici u neki veliki Evropski klub..
sisic ce mozda bit i najvece pojacanje,gledao sam ga na dosta utakmica prije zvijezde,a i rodjak iz slo.me odma zvao da me pita jeli istina da je presao u cz.veli da je klasa igrac.imao je problema sa povrijedama,ali ispravit ce se to. mislim da bi najvece pojacanje za cz bilo odlasak koromana,no neka ga jos ovu polus.pa dako mu vidimo ledja.
a vasingtona sam gledao na sos-u,neki pregled je bio,cini mi se da ce svi imat muke sa njim,a zna i nogama da igra