ma, dobri ste.. radujete se izjednacenju u 96om minutu.. nego dobro, valjda je to bolje nego da posle 8 godina izadjete sa terena porazeni.. bas imam osjecaj da ste prezadovoljni time sto na armijskom pasnjaku ne znate za pobjedu 8 godina.. koliko ste odusevljeni time? bolji ste?.. :/ daaaaaa.. juche..
eo malo momenata od ranije.. oni koji se pamte dugo.. (sa vaseg stadiona)
Nebojsa Krupnikovic (i jedna dobra lekcija fudbalskog navijanja)
Dragan Stojkovic - Piksi![]()
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Heh![]()
To što vi nazivate pašnjakom je jedan od terena na Balkanu sa najdužom sportskom tradicijom u zemlji. Partizan je nasledio stadion slavnoga BSK-a , tu se igrale prve utakmice Jugoslavije , da ne pominjemo Jugoslavija 2 : 0 Francuska u to vrjeme samo ste mogli sanjati o tako velikom gostu. Tamo u Humskoj gdje je sada naš stadion su bili najviši državni predstavnici tadašnje države ( za koju se vežu samo ljepe uspomene) Na mjestu današnjeg stadiona crvene zvezde je bio običan pašnjak , tu se ovce napasale i piše na ciganskome oficijalnome sajtu koliko su kubika zemlje,kamena,šljama izvukli sa tzv, Marakane ( groba ) . To što vi nazivate veleljepim sportskim terenom u svjetu se zove obična RAKA
![]()
Kad je sledeci derbi, kog datuma,na JNA?
---Chelsea Fc---
Kad su talibani dobili zadnji put na JNA? Ja se ne sjećam.
Znam samo da ima puno viceva o tome.
Upravo si redefinisao pojam traženja dlake u jajetu.
Razumljivo.
bravo tigre...objasnio si nam...pozdrav i za te politicare za koje te vezu divne uspomene...nego da ako neko nadlezan u vasem klubu se sjeti da napravi jos neki ulaz na onaj vas lavor...ja ne znam stvarno kako ona septicka jama prolazi uefa propise jer tribina koja ima kapacitet od 6-7000 mjesta ima samo jedan ulaz...
Jes da navijam za Partizan ali mi je bila simpaticna ova slika...
Osim toga, niko ne pominje ovo odigrano kolo:
Javor-Partizan 0:1 - Diara
C.Zvezda-Napredak 4:0 Kleo 2,Parker i Milijas
Gledah pregled i mogu zakljucit da je ovo prvi prelazni rok (uzimajuci u obzir ljetnji) u kojem je Zvezda posle 3-4 godine konacno dobro trgovala. Parker je dao sjajan gol na centarsut Klea, glavom i poceo je da se uklapa, onaj Slovenac Sisic takodje nije los a za Klea da ne pricam ,on je vec klasa u odnosu na legende poput Barkosa.
Sto se tice Partizana , Jokanovic je kombinovao i od starta stavio Vasingtona u napadu, iako je visok , dobro se snalazi i ima brzinu. Posle njegovog suta ,koji je isao pravo u raslje postignut je i gol ... U Partizanu bih izdvojio i mladog Tomica koji je sledeci koji ce sigurno otici u neki veliki Evropski klub..
---Chelsea Fc---
Srpska fudbalska reprezentacija u jednoj od ključnih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine, protiv Rumunije u Konstanci 28. marta biće jača za Nevena Subotića!
Mladi defanzivac dortmundske Borusije početkom ove godine prelomio je: igraću za Srbiju! Do sada je debi za "orlove" prolongiran zbog papira, a u petak je na Terazije iz sedišta FIFA stigla odlična vest - Subotić može da u narednom periodu igra za reprezentaciju Srbije.
U obrazloženju FIFA navodi se da je sudija pojedinac Slim Alulu iz Tunisa na osnovu podnetog zahteva FS Srbije i priložene dokumentacije, odlučio da fudbaler Neven Subotić ima pravo igranja za Srbiju, a odluka stupa na snagu danom donošenja.
To praktično znači da će Neven Subotić biti na raspolaganju selektoru Radomiru Antiću već za naredni kvalifikacioni duel, koji se igra 28. marta u Konstanci protiv Rumunije.
Neven Subotić je rođen 10.decembra 1988. godine u Banjaluci i član je nemačkog bundesligaša Borusije iz Dortmunda. Igra na poziciji centralnog beka (štopera) i sigurno će predstavljati značajno pojačanje za naš nacionalni tim uoči nastavka kvalifikacionog ciklusa za Prvenstvo sveta 2010. u Južnoj Africi.
Domaćoj fudbalskoj javnosti Subotić je predstavljen u januaru.
Antić je nedavno rekao da je gledao Subotića na pripremama Borusije u Španiji kada se još jednom uverio u njegove fudbalske, ali i ljudske kvalitete.
SRECNO !!!
sisic ce mozda bit i najvece pojacanje,gledao sam ga na dosta utakmica prije zvijezde,a i rodjak iz slo.me odma zvao da me pita jeli istina da je presao u cz.veli da je klasa igrac.imao je problema sa povrijedama,ali ispravit ce se to.mislim da bi najvece pojacanje za cz bilo odlasak koromana,no neka ga jos ovu polus.pa dako mu vidimo ledja.
a vasingtona sam gledao na sos-u,neki pregled je bio,cini mi se da ce svi imat muke sa njim,a zna i nogama da igra![]()
1993-2020
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić saopštio je spisak igrača na koje računa u mečevima koje nacionalni tim igra 28. marta i 1. aprila.
Srbiju prvo 28. marta očekuje kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi protiv Rumunije. Meč se igra u Konstanci, a potom je 1. aprila na programu i prijateljski meč sa reprezentacijom Švedske.
Reprezentacija Srbije:
Golmani: Vladimir Stojković (Hetafe), Vladimir Dišljenković (Metalurg), Bojan Isailović (Genčlerbirligi).
Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Igor Đurić (Vojvodina), Ivan Obradović (Partizan).
Igrači sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard), Boško Janković (Đenova), Gojko Kačar (Herta), Miloš Krasić (CSKA Moskva).
Napadači: Marko Pantelić (Herta), Nikola Žigić (Rasing Santander), Danko Lazović (PSV), Miralem Sulejmani (Ajaks).
Moze li neko da mi napise datum odigravanja utakmice Vojvodina-Partizan/Zvijezda zavisi protiv koga igraju u NS.
mi igramo kuci protiv vose 18/19.04 a partizan ne znam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks