Kolika bi trebala biti brzina linije za HD kanale,s obzirom da mi imamo ADSL2+ shto je preko 20mb/s ?
Vjerovatno nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje... U stvari, mozda... Ko zna.
Inace, da nije proradio natgeo i ostali kanali koji su zamrznuti od juce?
Sto se servisa tice: jednom mjesecno provjerim racun za fixni i jednom/dvaput, iz dosade, vremensku prognozu, koja i dalje seta po mojoj braviji, ma koju rezoluciju ekrana stavio.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Kolika bi trebala biti brzina linije za HD kanale,s obzirom da mi imamo ADSL2+ shto je preko 20mb/s ?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Oko 8Mbps ako koriste Mpeg4, a koriste. Hrvati su uveli HD preko ADSL2+ dok u Njemackoj to ide preko VDSL_a. Mislim da ce to ovdje ici preko VDSL-a tako da cemo pricekati malo, osim ako ih TotalTV ne stisne i ponudi ovog proljeca HD kanale kao sto su obecali, mada to visi u vazduhu jer je doslo do kvara na satelitu koji je trebao da zamijeni W2 na 16E
Last edited by Poseydon; 05-03-09 at 17:35.
Vala sramota ako total ponudi HD kanale prije extra .
IHAAAAAA KAD SAM JA PREDLAGAO DA SE UVEDE MAKAR JEDAN KANAL U HD-u.... VIDIM DA SU IZBACILI RTL, A STO NE STAVISE NEKI REGIONALNI ILI INOSTRANI KANAL UMJESTO NJEGA?? STA BI SA VRACANJEM SKY NEWSA I TV5 MONDE?? VRNUCE GA ONI ALI MALO DALJE OD "USKORO" HAHAHAHAH DAKLE RADE ONI KA I DO SAD....
ja nemam nista protiv toga, ali imam protiv toga da oni kad se njima cefne puste ono za sta su platili prava a ne u zakazano vrijeme))
ako je vec rezervisano vrijeme tog dogadjaja koji treba da bude LIVE onda neka bude LIVE a ne tri sata cetiri ili pet kasnije...
a Sofra slusat...kad bi kako onijemio...uh...
a isto tako odusevljena sam kako su tacni po pitanju tv programa...razvalila bi im ovaj receiver o glavu svega mi
Tek sad pred izbore ocekuj da RTCG nece ispostovat ono sto prijave jer ce morat pustat mitinge PARTIJE, otvaranja nekakvih puteva i cuda sto cekaju duze vrijeme izbore da bi se vrpca svecano presjekla. Najbolje bi bilo da daju ExtraTV-u slijedeci description koji ce odgovarat manje vise svemu sto pustaju:
MILO ...
Release Yourself
Last edited by =]Vlado[=; 06-03-09 at 11:37.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
aaaaaaaaaaaaand ?
Ne vidim da sam rekao da ne moze preko 20 Mb/s![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Zna li ljudi iko misle li ovi iz extra ubacivat koji kanal ? Makose nam rtl a nijesu se udostojili ni neku zamjenu da za njega ubace . U 88M svako malo im se dodaje neki kanal(i oduzima) ali se barem nesto cini![]()
Pa pređi na 88M to je bar lako, i takvi nam trebaju!![]()
a zbog chega je uopshte ukinut RTL?
We ride together we die together, Bad Boys for life
Ima li ko da mi provjeri mimo Herceg Novog da li mu radi Extra? Ove u tehničku ne mogu dobiti ni za lijeka.
Ne radi nikome u HN, KO i TV. Sad provjerih.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Pređite na 88m!![]()
Imaće i više s novim vlasnikom! Pozdrav lijepa damo!![]()
Novi kanal, paketi HBO Digital i Cinemax:
1. aprila se završava promotivni period besplatnog korišćenja HBO Digitala u sklopu osnovnog HBO paketa. Od tog datuma osnovni HBO paket će činiti HBO i HBO Comedy. Za ljubitelje filma će biti kreiran dodatni paket sa uključenim HBO Digital i novim filmskim kanalom Cinemax.
Uskoro ce ici saopstenje i o cijeni tih novih paketa.
Ce da rasmislimo dobro o svemu:mad:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks