Page 199 of 225 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209 ... LastLast
Results 4,951 to 4,975 of 5620

Thread: Varvari & FK Buducnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.dance.hr/arhimedov-zakon/...a-pobjeda.html igrači juga zabili sve golove u rutinskoj pobjedi HR reprezentacije. s obzirom na teške pobijede španjolaca na domaćem terenu protiv njemaca tek jedan razlike, a danas s rusima tek na peterce očekujem da će se hrvatska lakoćom plasirat na završnicu u Podgoricu. nadam se da ću se imat vremena zaletit se i pogledat uživo.

kako napreduje izgradnja bazena?koliko će imat gledalište?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odlicno napreduje, do sad je izgradjeno...NULA bazena, a takodje se trenutno grade jos NULA.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da je znam jos se nista nije pocelo radit,ka nasa posla,pocet ce da rade mjesec dana pred utakmicu i onda ce bit prica kako nisu stigli jer nijesu mogli da se odluce za izvodjaca radova,bla bla bla,ka za stadion ka za sve............:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Odlicno napreduje, do sad je izgradjeno...NULA bazena, a takodje se trenutno grade jos NULA.
    malo si neinformisan

grade se 2 otvorena u sportski (jedan olimpijski, i jedan takmičarski-rupe se već kopaju), a uskoro treba i da se renovira ovaj otvoreni (i vjerovatno pretvori u zatvoreni)...

to možda nije obećanih 5 (mada do kraja godine ima još dosta), ali ako ova 2 završe (a ovaj takmičarski bi morali jer je to uslov za završni turnir koji treba da se odigra u PG) i to je dovoljno.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a je li moguce da onako prokisnjava bazen u Kotoru ljudi???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by db View Post
    malo si neinformisan

grade se 2 otvorena u sportski (jedan olimpijski, i jedan takmičarski-rupe se već kopaju
    Vec se rupe kopaju?! E pa banja onda, nema tu jos 2 dana posla...

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Ne mogu se rupe zakrpit, mora se JanKovicu plata dat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne kažem ja da će sjutra biti gotovo, ali rečeno je da se ne gradi, a to nije tačno (i to kopanje je u neku ruku vrsta gradnje).

svakako bi bar jedan trebao da bude gotov do završnice svjetske lige (a vjerovatno i oba)...

uostalom rečeno je do kraja 2009. a otvoreni bazen se lagano može završiti za mjesec-dva.
    ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    Mislim da je to od kondenzacije.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    evo danas vićan potvrdio da više neće branit za reprezentaciju pa je sada CG još veći favorit za zlato na SP-u u rimu
    Ovo si napisao samo da nešto napišeš ili?

Vićan jest vrhunski golman ali što fali Paviću? Prosjek njegovih obrana se uvijek vrti oko 13-14 po utakmici što je više nego odličan prosjek. Znao ih je skupiti i po dvadeset. Vićan i Pavić su po kvaliteti tu negdje. Možda je Vićan za nijansu bolji no ne presudno za osvajanje nekakve titule.

Slijedeći svjetski prvak mora biti jak na svim pozicijama, pogotovo u obrani, a ne samo na golmanskoj poziciji. Favoriti su kao i uvijek Hrvatska, Crna Gora, Mađarska ali i Srbija iako su joj se neki ključni igrači oprostili od reprezentacije. Amerikanci bi možda mogli iznenaditi u nekoj od utakmica ali nemaju šanse za osvajanje titule.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Jesu li neki od vas prvi put na bazen?
    Pa nije to stadion, naravno da mora biti toplo, ili biste ad se oni vaterpolisti pometu da biste vi uživali u svježini hehe. Uvijek kada se ide na bazen nose se kratki rukavi, inače ste nastradali .
    Ne znam za kotorski ali bazne u Igalo užasnoprokišnjava, nekad ima veći dio neiskorištenih mjesta jer su puna vode.
    Još dokaza koliko se vodi briga o trenutno najjačem sportu u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ovo si napisao samo da nešto napišeš ili?

Vićan jest vrhunski golman ali što fali Paviću? Prosjek njegovih obrana se uvijek vrti oko 13-14 po utakmici što je više nego odličan prosjek. Znao ih je skupiti i po dvadeset. Vićan i Pavić su po kvaliteti tu negdje. Možda je Vićan za nijansu bolji no ne presudno za osvajanje nekakve titule.

Slijedeći svjetski prvak mora biti jak na svim pozicijama, pogotovo u obrani, a ne samo na golmanskoj poziciji. Favoriti su kao i uvijek Hrvatska, Crna Gora, Mađarska ali i Srbija iako su joj se neki ključni igrači oprostili od reprezentacije. Amerikanci bi možda mogli iznenaditi u nekoj od utakmica ali nemaju šanse za osvajanje titule.
    pavić je dobar, slažem se. ali nije u stanju ko vićan, donijet praktički sam titulu svjetskog prvaka. inače ne znam je li znaš da je pavić vaterpolo golman, a ne rukometni. da ponekad skupi i po 20 obrana. vjerojatno nikad vaterpolo golman nije imo 20 obrana (barem u zadnjih 15tak godina). a i prosjek mu nije oko 13-14, nego mu je to maksimum.

nakon odlaska po 3-4 ključna igrača iz mađarske i srpske reprezentacije za cg i hr će bit neuspjeh ako ne budu u finalu. nije baš tako velika konkurencija u ovom sportu. a ameri se uvijek više pale na OI, a i nemaju potrebnu kvalitetu za finale.

Quote Originally Posted by db View Post
    pa ne znam...vićan jeste dobar, ali pavić ponekad zna da bude i bolji (pitanje je koji je bolji od to dvoje)!

tako da mislim da nije toliki hendikep (dok pavić bude mogao da igra).

a naravno CG je kandidat za zlato (naravno ne jedini) i da su ostale reprezentacije u punom sastavu
    vićan je puno bolji. ne bi ga rudić molio i nudio mu povlastice samo da igra na SP-u, da nije dosta bolji. nemaju ni druge reprezentacije golmane u vićanovom rangu (po meni je još jedino šefik ko vićan) pa s te strane neće bit hendikep, ali naša reprezentacija će bit slabija bez njega

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

bazen u kotoru je prokisanjvao, u to sam se uvjerio, a posto sam sinoc vidio bazen (doduse na TV-u) mogu da potvrdim da nisu nista uradili po tom pitanju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    inače ne znam je li znaš da je pavić vaterpolo golman, a ne rukometni. da ponekad skupi i po 20 obrana. vjerojatno nikad vaterpolo golman nije imo 20 obrana (barem u zadnjih 15tak godina). a i prosjek mu nije oko 13-14, nego mu je to maksimum.
    Malo se varaš. Pavić je lani, ako se dobro sjećam jer pisalo se o tome, na jednoj utakmici sakupio 19 ili 20 obrana (pronaći ću taj podatak). Ove je sezone recimo protiv strahovito jakog Jadrana iz HN sakupio 16 obrana od čega 5 čistih zicera. Protiv Budvanske rivijere je imaou prvoj 15, u drugoj utakmici 14, protiv Juga mislim isto toliko uz također 5 čistih zicera 1 na 1... Njegov prosjek se kreće tu negdje, od 13-14. Naravno da ima i lošijih dana, ali i kad ima najlošiji dan on sakupi 10-tak obrana.
    Last edited by bracodubrovnik; 18-02-09 at 11:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zadnjih 5 pavićevih utakmica (ozbiljnih):
    jadran (3.kolo eurolige) 13 obrana, 11 primljenih golova
    rusija (1.kolo sv lige) 7 obrana, 7 primljenih golova
    jadran (4.kolo eurolige) 11 obrana, 10 primljenih golova
    budva (jadranska liga) 12 obrana, 5 primljenih golova
    njemačka (2. kolo sv lige) 11 obrana, 7 primljenih golova

znači samo je jednom dosego 13 obrana, ali s obzirom koliko su mu puta opucali u okvir nije ni mogo manje obranit. objektivno jedini dobar postotak mu je bio protiv budve, ali mora se znat da su budvani igrali bez uskokovića i franičevića, dva najvažnija igrača u napadu te da je danilović dobio s pravom zamjene već u 1. četvrtini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAHAHAHA, naravno da je kondezacija, kakvo crno prokisnjavanje, bilo je 2000 ljudi, palila se baklja, a bogami se i pusilo, inace, kad je kotorska publika na bazen tj. kad igra Primorac, rijetko ko zapali cigar.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    HAHAHAHA, naravno da je kondezacija, kakvo crno prokisnjavanje, bilo je 2000 ljudi, palila se baklja, a bogami se i pusilo, inace, kad je kotorska publika na bazen tj. kad igra Primorac, rijetko ko zapali cigar.
    To sam nedje ranije pisala. Nikako mi nije jasno kako neko moze na bazen zapaliti cigar. Nekultura. U Igalo nema pardona, nego dimi li se dimi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

zna li se koliko bi ljudi trebalo da primaju ti bazeni sto se grade kod nas u pg? ili ce to mozda tek da se odluci... ?
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Šefik za CG reprezentaciju... ? wellcome

superiškaaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by BoNyA View Post
    Šefik za CG reprezentaciju... ? wellcome

superiškaaa
    Ja nesto ne vjerujem u to, ako treba uskoro da dobije drzavljanstvo, ne mora da znaci da ce branit za nas.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne zelim da brani za nas ! Ruzno bi bilo prcnut Scepu i Radicu poslije svega sto su uradili za nas ! Uostalom coek koji je okrenuo ledja svojoj zemlji, ne treba nasoj !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Ja ne zelim da brani za nas ! Ruzno bi bilo prcnut Scepu i Radicu poslije svega sto su uradili za nas ! Uostalom coek koji je okrenuo ledja svojoj zemlji, ne treba nasoj !
    uh uh ....

Iskreno , glupo je pricati ZAO mi ovoga ZAO mi onoga... ovo je PROFESIONALIZAM. Ako je Sefik BOLJI i ako ima ZELJU jedina ispravna odluka je da i igra za nasu repku !!!

Jedino se tom filozofijom moze stici do vrha... tako da... WELCOME !
    F.C.F.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

ne treba mu dat da brani za reprezentaciju... jer je nedje daaaavno bio reko da bi igrao za reprezentaciju, jer je u CG prvi out bio PRVI golman u nekom klubu... a on odma potrcao za srbijom... koliko god mi je bio mio kao golman i kao covjek evo mu sad

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by Killy View Post
    uh uh ....

Iskreno , glupo je pricati ZAO mi ovoga ZAO mi onoga... ovo je PROFESIONALIZAM. Ako je Sefik BOLJI i ako ima ZELJU jedina ispravna odluka je da i igra za nasu repku !!!

Jedino se tom filozofijom moze stici do vrha... tako da... WELCOME !
    drugim rijecima, rekao si da bi volio da boje tvoje zemlje brani neki mustafa ambonighani iz sudana..
    ja tako na to gledam, mozda i nisam u pravu..
    da ne odlazim predaleko ali isti primjer je omar cook, stoga mislim da nema potrebe da se unistavaju minutaze i karijere sjajnih radica i scepanovica..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bi ja mica Scepa s gola,ni po koju cijenu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by FiX View Post
    drugim rijecima, rekao si da bi volio da boje tvoje zemlje brani neki mustafa ambonighani iz sudana..
    ja tako na to gledam, mozda i nisam u pravu..
    da ne odlazim predaleko ali isti primjer je omar cook, stoga mislim da nema potrebe da se unistavaju minutaze i karijere sjajnih radica i scepanovica..
    Hmm ... nije bas tako , ili bolje receno nisam tako mislio...

Sefik je u Crnoj Gori vec iha ha sezona , i sam je rekao da se osjeca kao kod kuce , u Crnoj Gori je prakticno 7-8 godina igracke karijere proveo , ako ne grijesim? mozda sam precerao... sve u svemu , stekao je po meni neke uslove , da ukoliko ima VELIKU zelju da igra za CG repku da mu se to i omoguci...
    Omar Cook je druga prica , on prakticno nema dodirnih tacaka sa cg i igrach je koji VJEROVATNO kazem VJEROVATNO jer nisam siguran , prima bukvalno platu , tj da ima neku vrstu ugovora kao da igra za klub , a sefik bi ipak mislim imao uslove kao i svi ostali igraci repke...
    F.C.F.

Page 199 of 225 FirstFirst ... 99149189195196197198199200201202203209 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)