Page 31 of 132 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast
Results 751 to 775 of 3294

Thread: Vojska Crne Gore

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Bolje zbilja,da im darujemo brodove,u ime jednog dijela duga,koji ceka na placanje.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Veri View Post
    problem je taj sto su ih ti brodovi gadjali i bombardovali a sada kao treba da ih cuvaju
    Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Najbolje bi bilo da potopimo brodove onda,u ime toga bezumnog vremena,i ljudi koji komandovahu njima tada,a sve zbog komsijskog mirnog sna.
    Quote Originally Posted by Don_Sharky View Post
    haha ovo je najajchi tekst koji sam danas procita :lolblue: ovi ljudi su zadrtiji od onih hardcore srpskih nacionalista :lolblue:

@veri, koliko ja vidim, njima je najveca muka to sto mi imamo bolju mornaricu nego oni...e greote :cry:
    ma zavist chista...
    Njima nije baš problem što su ih ti brodovi gađali i bombardovali, jer su drugovi sami 2006 (nakon samostalnosti) i 2007 godine probali da izvlače od nas koju fregatu i topovnjaču, a na dan danas još uvjek probaju da dobiju preko Hrvatske vlade Crnogorski Školjski Mornarski brod Jadran.

Tako da im istorija ovih brodova ne smeta baš tako mnogo, nego više ono što vam Don Sharky objašnjava.

Ne trebamo im ništa dati, jer onako nemaju pomja o održavanju. Viđeli smo svi kako su onu topovnjaču (koja se još nalazila u dok, na radnju tokom rata) dobro izradili u vrijeme od 10 godina!!! Drugovi još uvjek imaju problema sa njom kao i sa ostalim dijelom Hrvatske Mornarice. Oni posljeđuju veći dio infrastrukture bivše SFRJ, ali vjerovatno nemaju pojma kako da je koriste.

Ako oni dobiju Prevlaku i more oko Prevlake, će biti u stanje da kontrolišu ulaz i izlaz Boke Kotorske. To će onda taman biti sudnji dan za našeg Jedrenjaka Jadrana, jer će ga ako ga već ikada pušte da izađe nikada više puštiti da uđe u matičnoj luci Tivat. A naša mornarica će samo moći da gleda nepomoćljivo. Njima je samo do sea domination. :blah:

Quote Originally Posted by DesertFox View Post
    "A, ko će to da plati?" :joint:
    Nama će remontovanje RF-33 i RF-34 valjda plaćati za veliko dio NATO a Grčka i Italija će donirati. Grčka i Italija inače vide u Crnoj Gori i njenoj mornarici potentcijalan partner za očuvanje Otrantski Vrata. Inače su Grčki stručnjaci dolazili da uvide stanje fregata, da se ispitaju da li se remontovanje za potrebu očuvanje Otrantskih Vrata može realizovati itd.

Uglavno imamo podršku od dvije većih i jačih zemalja koje se nalaze oko Otrantskih Vrata. Buduće remontovanje fregata bi se zbilja izvršavalo u inostranstvo.
    Last edited by MNT; 25-10-08 at 10:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Jesi li ti to pricao sa vucinicem i nato komandom ili su to samo tvoje zelje.
    I ja volim i brodove,avione, rakete ali ebi ga familija mora da ije.
    Neka nato i placa djelimicno odrzavanje ili 2/3 i opet su to velike pare za nas.
    Za hrvatsku sposobnost tj njihovo nesposobnost neodrzavanja ratne mornarice to je vise nego smijesno
    trebao si vidjeti kako se odrzavaju brodovi u aresnalu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

a evo i ponos najmocnije flote na istocnoj obali jadrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nemoj ti protiv naših dičnih fregata, koliko sam samo muke na njih vidio...

one su oličenje naše divne sfrj, jedna velika papazjanija tehnologije sa istoka i sa zapada i djelova iz svih bivsih republika ....

kako to sve skupa funkcioniše?
    nikako, kao što je i država funcionisala...

ako remont podrazumjeva vađenja svega iz broda osim korita onda ok....
    inače....
    Serbien Uber Ales!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

na kojoj si bio?
    onoj sto je plovila samo sa jednim motorom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odavno ni jedna nema oba motora i turbinu ispravne, lako to no su se jedva skrpila dva generatora da se ode za italiju, da se ne brukamo sa poljskim agregatom vezanim za palubu, tuga i žalost...
    Serbien Uber Ales!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi li ti to pricao sa vucinicem i nato komandom ili su to samo tvoje zelje.
    I ja volim i brodove,avione, rakete ali ebi ga familija mora da ije.
    Neka nato i placa djelimicno odrzavanje ili 2/3 i opet su to velike pare za nas.
    Za hrvatsku sposobnost tj njihovo nesposobnost neodrzavanja ratne mornarice to je vise nego smijesno
    trebao si vidjeti kako se odrzavaju brodovi u aresnalu
    Ovo što sam ja ispričao su poznati podaći.

Da Crna Gora ovo ne bi mogla da realizuje, NATO, Italija i Grčka je ovo ni ne bi ponudile. MOD je bio postavio fretage na prodaji, NATO odlucio da MOD-u spriječi te planove zbog budućeg korista i to je to. Istina.

Koliko ja znam su naše topovnjače i fregate sve do 2003 plovile. Iako smo teške godine, krize, nedostatka svačega doživjeli itd. To nemožeš reći za Hrvatsku. Njihova infrastruktura je ostala neporemećena, i funkcionalna nakon 1995, ali je nisu koristili kao što se može korisiti. Gledajući CG u sastavu SRJ i SCG, je Hrvatska doživjela poslijed rata mnogo bolje vrijeme nego mi, a nisu ni tada ni bili u stanje da završe topovnjaču normalno kao što treba, da održu ostalu mrčavu opremu itd.

Vidio sam ja kako su brodovi bili održavani u Arsenal-u. I dok je bilo para i mira je sve moglo, kad je to sve nestalo smo improvicirali da produžimo neke resurse, to nemožeš reći od Hrvatskoj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

izvini, sa kim je hrvatska toliko godina ratovala i bila bombardovana,rusena,paljenja...
    Napredovali su puuno vise nego mi. To im je veliki uspjeh, a to sto nijesu brzo zavrsili topovnjacu govori da su imali precih poslova od bacanje para na vojsku vec su odmah poslije rata izgradili infrastrukturu da bi se vratili sto brze u trku za turiste kao jedan od osnovnih izvora prihoda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvini, sa kim je hrvatska toliko godina ratovala i bila bombardovana,rusena,paljenja...
    Napredovali su puuno vise nego mi. To im je veliki uspjeh, a to sto nijesu brzo zavrsili topovnjacu govori da su imali precih poslova od bacanje para na vojsku vec su odmah poslije rata izgradili infrastrukturu da bi se vratili sto brze u trku za turiste kao jedan od osnovnih izvora prihoda.
    ^ Izvini, mislio sam da ćes interpretirati da sam mislio o infrastrukturi JRM, brodogradilišta itd, ali nisi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by MNT View Post
    Njima nije baš problem što su ih ti brodovi gađali i bombardovali, jer su drugovi sami 2006 (nakon samostalnosti) i 2007 godine probali da izvlače od nas koju fregatu i topovnjaču, a na dan danas još uvjek probaju da dobiju preko Hrvatske vlade Crnogorski Školjski Mornarski brod Jadran.

Tako da im istorija ovih brodova ne smeta baš tako mnogo, nego više ono što vam Don Sharky objašnjava.

Ne trebamo im ništa dati, jer onako nemaju pomja o održavanju. Viđeli smo svi kako su onu topovnjaču (koja se još nalazila u dok, na radnju tokom rata) dobro izradili u vrijeme od 10 godina!!! Drugovi još uvjek imaju problema sa njom kao i sa ostalim dijelom Hrvatske Mornarice. Oni posljeđuju veći dio infrastrukture bivše SFRJ, ali vjerovatno nemaju pojma kako da je koriste.

Ako oni dobiju Prevlaku i more oko Prevlake, će biti u stanje da kontrolišu ulaz i izlaz Boke Kotorske. To će onda taman biti sudnji dan za našeg Jedrenjaka Jadrana, jer će ga ako ga već ikada pušte da izađe nikada više puštiti da uđe u matičnoj luci Tivat. A naša mornarica će samo moći da gleda nepomoćljivo. Njima je samo do sea domination. :blah:

Nama će remontovanje RF-33 i RF-34 valjda plaćati za veliko dio NATO a Grčka i Italija će donirati. Grčka i Italija inače vide u Crnoj Gori i njenoj mornarici potentcijalan partner za očuvanje Otrantski Vrata. Inače su Grčki stručnjaci dolazili da uvide stanje fregata, da se ispitaju da li se remontovanje za potrebu očuvanje Otrantskih Vrata može realizovati itd.

Uglavno imamo podršku od dvije većih i jačih zemalja koje se nalaze oko Otrantskih Vrata. Buduće remontovanje fregata bi se zbilja izvršavalo u inostranstvo.
    vise se odnosilo na ovaj post

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

23 Dec 2008. 09:53 | Izvor: ND Vijesti
    Predlog budžeta prema potrebama odbrane i bezbjednosti
    Pošalji vijest | Verzija za štampanje
    Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu ocijenio je juče da su izdvajanja iz budžeta za 2009. godinu za sektore odbrane i bezbjednosti racionalno planirana i uglavnom u skladu sa potrebama tih resora.

Predlogom budžeta Crne Gore za sljedeću godinu, Upravi policije opredijeljeno je 82,6 miliona eura, Ministarstvu odbrane i Vojsci 49,9, Ministarstvu unutrašnjih poslova i javne uprave 13 miliona, a Agenciji za nacionalnu bezbjednost 8,7 miliona eura.

Na sjednici odbora kojoj nije prisustvovala većina opozicionih predstavnika ocijenio je da bi ubuduće to tijelo trebalo da ima veće učešće u planiranju budžeta za sektore odbrane i bezbjednosti, kao i da učestvuje u ranijim fazama izrade predloga budžeta, a ne da komentariše samo završnu verziju.

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore (VCG) viceadmiral Dragan Samardžić kazao je da su predviđena sredstva “racionalno planirana”, te da mogu da zadovolje potrebe Crne Gore u sistemu odbrane.

On je rekao da su sljedeće godine planirana značajna ulaganja u modernizaciju i opremanje vojske za razliku od ranijih godina.

Budžet za MO i VCG je za 2,4 odsto veći od budžeta za ovu godini i iznosi oko 1,91 odsto BDP-a. To je, kazao je Samardžić, u skladu sa NATO standardima.
    Na pitanje članova odbora da li će planirana izdvajanja za Ministarstvo odbrane omogućiti realizaciju planiranih aktivnosti i ciljeva, Samardžić je odgovorio potvrdno.

“Imajući u vidu ukupnu materijalnu situaciju, mi smo zadovoljni predloženim budžetom“, rekao je Samardžić i dodao da su u 2009. godini planirana dva povećanja zarada – prvo za vojnike po ugovoru i podoficire, a zatim i deset odsto za sve zaposlene u sistemu odbrane.

Član odbora iz SNP-a Velizar Kaluđerović osvrnuo se na činjenicu da su u budžetu izdvajanja za plate povećana za više od 3 miliona eura, ali da su smanjena planirana za kapitalni budžet, odnosno modernizaciju Vojske. Kaluđerović je kazao i da u planu sredstava za odbranu nema stavke koja se odnosi na rješavanje viškova naoružanja, iako su iz MO to naveli kao “najveći bezbjednosni izazov Crne Gore”:

Pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Nada Vukanić kazala je da je za taj resor u narednoj godini planirano oko 13 miliona eura, što je sedam miliona manje nego u 2008. godini. Ona je dodala da je iznos sredstava smanjen jer su tih sedam miliona eura ove godine bili izdvojeni za dva velika projekta – izdavanja novih ličnih dokumenata i registarskih tablica.

Iz MUP-a su pojasnili da se dio koji se odnosi na rekonstrukciju graničnog prelaza i modernizaciju područnih jedinica nalazi u njihovom budžetu, a da je kapitalnim budžetom Direkciji za javne radove planirano 3,5 miliona za nabavku “aviona ili helikoptera” za gašenje požara.

Rukovodilac Sektora za finansije ANB-a Dragan Sekulić kazao je da je iz budžeta za tu službu planirano 8,7 miliona eura, što je 4,4 odsto više nego ove godine. Sekulić je kazao da u ANB smatraju da će taj novac biti dovoljna za realizaciju planiranih aktivnosti i zadataka.

On je najavio nabavaku “savremene kontra-obavještajne opreme” za oko 250 hiljada eura, 150 hiljada za nabavku novih vozila i oko 200 hiljada eura za rekonstrukciju zgrade u koju će se preseliti podgorički ogranak ANB.

“Smatram da su to vrlo skromni troškovi za ono što planiramo da uradimo”, kazao je Sekulić, što je poslanik Kaluđerović prokomentarisao “gola sirotinja, ako nemaju neke donatore sa strane”.

Sjednici nijesu prisustvovali Dobrilo Dedeić(SNS) i Ranko Kadić(DSS) jer bojkotuju rad parlamenta, kao ni Goran Batrićević(PzP)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo mi je čudno da se CG odlučila za remont fregata,ali to su njihovi brodovi tako da mogu s njima raditi šta hoče.
    Osobno mislim da CG ne trebaju brodovi te veličine ali treba uzeti u obzir da su novi brodovi puno skuplji tako pa i eventualna modernizacija ima smisla.Ipak to su veliki brodovi koji iziskuju velika materijalna sredstva za održavanje u ispravnom stanju tako da nije samo u pitanju modernizacija nego i upotreba kroz duže vremensko razdoblje.
    Ja se nadam da će i HRM uskoro dobiti adekvatan školski brod i određen broj novih brodova tako da možemo kontrolirati svoje more a ne tamo nekakav Otrant.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Одошу нам 6 Супер Габела Г-4 и један симулатор ка Србији. :hammer: :trashcom:

Чињеница је да нам још остаје један такав симулатор и 11 Супер Галеба Г-4. Ако ти не крену ка Србији, онда незнам шта ће бити од нјих, јер се Влада раздаљује борбене авијације. Можда да Авио Клуб "Наша Крила" предузме до осталих два које на дан данас користе још по који Галеб и симулатор.

Углавном, Србија нам је однијела након 1999 много војне опреме а оставила нас ничим, и ми сада тражимо мале компензације за узврат тих авиона, симулатора и резервне опреме? Не капирам то никако. Посебно не, јер Београд због Косова неће да располаже с Подгорицом, а на крају крајева то дозвољује својем Министарству Одбране јер им долазимо у корист?

Quote Originally Posted by domo View Post
    Malo mi je čudno da se CG odlučila za remont fregata,ali to su njihovi brodovi tako da mogu s njima raditi šta hoče.
    Osobno mislim da CG ne trebaju brodovi te veličine ali treba uzeti u obzir da su novi brodovi puno skuplji tako pa i eventualna modernizacija ima smisla.Ipak to su veliki brodovi koji iziskuju velika materijalna sredstva za održavanje u ispravnom stanju tako da nije samo u pitanju modernizacija nego i upotreba kroz duže vremensko razdoblje.
    Ja se nadam da će i HRM uskoro dobiti adekvatan školski brod i određen broj novih brodova tako da možemo kontrolirati svoje more a ne tamo nekakav Otrant.
    Добро је што твоје мишљење не узимамо у обзир, јер нам ови бродови, тј. Велики Патролни Бродови, долазу више него пријатно у планове Италије и Грчке. Склапљају једним за другим будућу функцију ЦГРМ (чуванје Отранта).

Уз оваквим вјероватно озбиљним договором између Црне Горе, Италије и Грчке ће се ови бродови одржавати, и ремонтовати у неке од вјероватно Грчких бродоградилишта или Италијанских. Тако да о неком великом проблему шта се одржавања тиче нема смисла, иако ће се вјероватно бродоградилиште Бијела продати неким Арапима.

Ја се више бринем за комшије Хрвате, јер са набавком половних Финских топовњача неће стићи много напријед, јер ови бдорови нису и стане пловити далјним Јадраном (ван обалске територије). До 2011 ће Краљевица вјероватно бити приватизирана тако да се планирани завршетак топовњача класе Краљ никада неће завршити а камоли ће ту Хрвати градити планиране корвете од 90 и косур метара, потребне Хрватској. Из ових разлога и из свег већег присзства Италије нисам толики оптимиста шта се ХРМ тиче.

Поздрав,
    Last edited by MNT; 04-02-09 at 21:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Meni je jos smijesnije sta CG trazi neke zastave... nego eto, sigurno je tu neki interes, nebi poklanjali samo tako.
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Remont helikoptera u *Rajlovac*-u po damping cijenama....i poboljsanje odnosa,svakako...I TREBA TAKO!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Hmm Rajlovac je u BiH, kakve veze ima onda davanje aviona Srbiji s tim?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nsx View Post
    hmm rajlovac je u bih, kakve veze ima onda davanje aviona srbiji s tim?!
    Никакве везе Рајловац нема с Србијом. У Рајловцу смо ремонтовали једно двије Газеле, а ускоро ће мо то да радимо у РМЗ Мома Станојловић у Србији, ваљда се човјек смутио с тим.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Kad mi uzletimo,
    ima svi da se useru od gologa straha.

Samo naprijed MILITARISTI,
    mozda VASKRSNE JNA, pa J`OPET na komshiluk, da koljemo po kucama.

A mene tashta zivi od 55 eura peMzije,
    zlatili se uniformisanoj majci.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ma za tastaturom svi smo heroj do heroja
    uraaaa

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Kad mi uzletimo,
    ima svi da se useru od gologa straha.

Samo naprijed MILITARISTI,
    mozda VASKRSNE JNA, pa J`OPET na komshiluk, da koljemo po kucama.

A mene tashta zivi od 55 eura peMzije,
    zlatili se uniformisanoj majci.
    Sve jake drzave imaju jaku vojsku (ili zastitu od nekoga drugoga). Ako necemo vojsku moramo se integrisat u NATO i placat im odbranu (tj. klasicni reket). S tim sto bi to vjerovatno bilo jeftinije od svoje vojske tako da je to i bolja opcija.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Sve jake drzave imaju jaku vojsku (ili zastitu od nekoga drugoga). Ako necemo vojsku moramo se integrisat u NATO i placat im odbranu (tj. klasicni reket). S tim sto bi to vjerovatno bilo jeftinije od svoje vojske tako da je to i bolja opcija.
    Tacno tako NSX..BOLJA JE OPCIJA NATO, I SIGURNIJA MNOGO!

Ako vise remont nije kod starog vojnog aerodroma u Rajlovcu, jeste u toj fabrici koju je pomenuo MNT...u svakom sllucaju Srbija ima TRADICIJU za vazduhoplove, i prije II sv. rata proizvela je MNOGO DOBAR AVION...NA NIVOU NAJBOLJIH TADASNJIH.

Pa "Orao" (doduse u saradnji sa svim drugim, ali je srbijanska avio-industrija bila *nosilac* projekta, a avion solidan...laki lovac...nije bio tako los).

Danas U SVAKOM SLUCAJU moze da odradi vrhunski remont helikoptera, pogotovo ruskih, sa kojima ima i zavidno iskustvo....kao i sa francuskim (zbog odrzavanja "Gazela").

NEKA SU DALI!......I BEZ ODRZAVANJA IKAKVIH, JER AKO NAMA NE TREBA (a odluceno je da necemo imat ratne avione), a imali smo zajedicku JA i JNA, a njima treba-NEKA DAJU!
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Old Bone mozda bi ti zelio da je tako ali nije
    Prije rata srbija je proizvodila avione lagane lovce ika3 a vecina svega proizvedeno je bilo uz licencu i nije se samo proizvodilo u srbiji
    Orao je rumunsko-jugoslovenski proizvod sa engleskim motorima koji su unakazile njegove letne karakteristike i bio je namijenjen kao jurisni avion. Avionika je isto bila zastarela.
    Vecina aviona i gazela se sklapalo u mostaru tako da prica o srbiji kao o nekom ko moze uspjesno remonotovati bilo sto ne stoji
    Njihov remontni zavod je u nikakvom stanju.
    I zasto ista da im se da??
    Nek plate, bilo srbi, albanci hrvati ili bilo ko.
    Ja i moji smo odvajali od usta da bi se jna naoruzavala i sad to da dps pokloni nekome da bi se uvukli u dupe i izgladili "kao" odnose sa srbijom.
    Sto nama neko od bivsih bratskih republika daje?
    Vise US,EU i Japan daju.
    Mogli smo ih prodati libiji ili nekoj arapskoj zemlji i u zamjenu za to napraviti negdje par sala ili zabavista.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

^Haha, slazem se. Niko da nama nesto pokloni .
    "Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson

 Think different!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Srbija je svu zajedničku imovinu na njezinu teritoriju prisvojila (što poslije SFRJ, što poslije SCG), a CG je samo poklanjala. $etite se da smo kupili vlastite aerodrome, da smo Srbiji ostavili našu zemlju (Sv.Marko), da smo joj poklonili sve vrijedno pokretno bivše JRM, da srbske državne firme i danas imaju nekretnine u CG (iako je to i zakonom bilo zabranjeno). A, CG u Beograd ima vilu "Crnogorka", dobijenu za vremena komunizma koju će joj sad "sestra" Srbija uzet..
    Nije da ne možemo, ali imamo li makar malo ponosa?

Page 31 of 132 FirstFirst ... 212728293031323334354181131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)