Page 180 of 830 FirstFirst ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... LastLast
Results 4,476 to 4,500 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Default ExtraTV split screen 2 kanala!

@ Demijan: Primjer objasnjenja:

Od danas mozete koristiti novu opciju vaseg uredjaja: Meni/Extras/Podijeli ekran - Glavni program/Sporedni program

Ma sad zna to ko treba da zna i ko moze napraviti

Sad je na Salu Sinula mi je ta ideja davno, nego nisam imo volje da postujem.
    Last edited by =]Vlado[=; 02-02-09 at 12:20.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Najjace mi je to kada te ideje stavis u potpis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Pa to je sad vise kao zelja/zahtjev za jednom korisnom opcijom, od cega ce obije strane imati koristi.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

da, ali sve to nece bit moguce dok se protok ne poveca, jer da gledas dva kanala to je x2 protok + internet koji u tom trenutku nece prelazit 2.3 Mbps...
    ?

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Nece se ping povecavati u varijanti sa 2 STB-a.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Korisnici Extra TV-a od danas imaju i mogućnost da prate Extra TV sadržaje na dva tv aparata, a preko jednog telefonskog broja.“Od danas je u ponudi jeftiniji risiver, Set Top Box STB, sa dvostrukom namjenom - novi pretplatnici mogu ga koristiti za jedan Extra TV priključak, a postojećim korisnicima može poslužiti za praćenje Extra TV-a na još jednom tv aparatu”, saopšteno je iz T-Com-a. Cijena novog risivera je 60 eura i može biti plaćena odjednom ili u deset mjesečnih rata, uz instalacionu taksu od 12,5 eura. “Taj Set Top Box nema mogućnost snimanja i premotavanja programa. Pretplata za drugi Extra TV na istom telefonskom broju iznosi tri eura. Korisnik može da kupi i dva Set Top Box-a za dva TV aparata u kući, s tim što na jednom plaća punu pretplatu za sve izabrane pakete, a na drugom plaća tri eura pretplate za drugi STB”, objašnjeno je iz T-Com-a. Extra TV ima veliki broj interaktivnih servisa koji se stalno dopunjavaju, novim i naprednijim funkcijama.“Uz mogućnost besplatnog snimanja programa, pauziranja i premotavanje, korisnici mogu pratiti izvještaje sa berze i vremensku prognozu, iznajmljivati filmove iz stana (Videoteka), popularne igrice, a nedavno su uvedeni i Extra TV oglasi (slanje sms-om), i mogućnost zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta”, podsjećaju iz ove kompanije.Za Extra TV servis korisnici se mogu prijaviti online, na adresi www.t-com-cg.com, u T-Centrima kao i besplatnim pozivom na broj 0800 80 000.

Veliko TRT MILOJKA. Sto ce drugi STB bez premotavanja i snimanja ? Mogu li ja uzeti dva STB sa snimanjem, ako ne moze poserite se u uslugu:mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

72.5 EUR + 3 EUR mjesecno... Nije lose, mada je moglo i bolje.

Ajmo sad malo o split screenu i PiP-u.

Oce li moci to, Sale?

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

sale jel i ovu taksu moramo placat??? ne mozemo ovo sami odradit ovu instalaciju

nego mene interesuje jel i za ovo ide kakav ugovor??? koji nas obavezuje na jos godinu dana?
    Last edited by E_K_V; 02-02-09 at 14:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo mi nije jasno sto do sada niste ovo omogucili ? Posto drugi STB ce biti povezan kablovima i nece moci da se koristi ako na prvom nesto snimas :mad: Ostaju 2video stream-a jos bi da mi naplate 3eura. Oce to...

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Eto tako, sada mozete da uzmete II STB. Mozes da gledas bilo koji kanal na II STB, a ako na I snimas 2 kanala - onda na II STB mozes da gledas jedan od ta dva kanala.

Scenario 1:
    I STB - Moze da gleda X kanal
    II STB - Moze da gleda Y kanal

Scenario 2:
    I STB - Gleda X kanal, snima Y kanal
    II STB - Moze da gleda X ili Y kanal, ako prebaci na neki drugi, dobice obavjestenje da ce biti prekinuto gledanje X kanala na I STB-u.

Scenario 3:
    I STB - Gleda i snima X kanal, snima Y kanal
    II STB - Moze da gleda X ili Y kanal

Scenario 4:
    I STB - Gleda i snima X kanal
    II STB - Moze da gleda Y kanal
    Last edited by Sale; 02-02-09 at 18:31.

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

scenario 5 kad cemo moci da gledamo 3 kanala??? i sale ne odogovori mi ti sto je sa ugovorom...jel treba neki ugovor na godinu???

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Mislim da je ugovor za II stb vezan za ugovor za I stb, ali provjericu, pa se javljam. Logicno je da je II STB vezan za osnovni ugovor, jer sto ce ti II STB ako vise ne koristis I

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

pazi....meni je ugovor za prvi STB istekao....znaci sad mogu da ga vratim kad mi volja ali me interesuje ako uzmem drugi da li opet moram potpisivat ugovor na godinu sto me ne bi iznenadilo

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Provjericu...

Dok to provjerim, vi koji imate Extra TV restartujte STB i poslije udjite u Menu > Extras... Nova aplikacija

Ako necete da restartujete STB, sacekajte rujnu zoru, i kod vas ce se ta aplikacija pojaviti bez brige da ce se nesto pokvariti TM
    Za one koji nemaju Extra TV, click here to begin: http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=564
    Last edited by Sale; 02-02-09 at 20:05.

Thanks Thanks Given 
    1,661
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Ujedno je ovo moje posljednje javljanje na ovom forumu po pitanju Extra TV.

Za tehnicka pitanja (i prijavu problema) pozovite 0800 80 000 (tehnicka podrska za Extra TV servise 00-24h), za ostala pitanja i porucivanje Extra TV servisa pozovite 0800 80 000 (Extra TV informacije) ili poasljite mail na [email protected]

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

e sale fala ti za imenik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[quote=Sale;1104273]Ujedno je ovo moje posljednje javljanje na ovom forumu po pitanju Extra TV.

Fala Qrcu. I nisi bio od neke pomoci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja bih uveo II stb,kad bih znao da mi se nece jos vise pogorsat situacija sa flat 6..
    jer kad upalim extra tv , odma mi opadne brzina .... a necu da pricam koliko kad upalim da se snima nesto i gleda neki drugi program ....dodje na nivo gori od flat 3 ... a kao placam 44 eura i u zgradu sam odma preko puta t-coma ....pocecu da ih gadjam jajima i jos necim hahahahaha posta sam preko puta.......:P

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Spajk_Petarda View Post
    ja bih uveo II stb,kad bih znao da mi se nece jos vise pogorsat situacija sa flat 6..
    jer kad upalim extra tv , odma mi opadne brzina .... a necu da pricam koliko kad upalim da se snima nesto i gleda neki drugi program ....dodje na nivo gori od flat 3 ... a kao placam 44 eura i u zgradu sam odma preko puta t-coma ....pocecu da ih gadjam jajima i jos necim hahahahaha posta sam preko puta.......:P
    Pa to i ja kazem, jer ne mogu da da izguram brzinu preko 2.3 Mbps dok snimam i gledam grugi kanal. Testirao sam 20 puta na download.cg.yu, speedtest.net, microstft itd. ping nije problem sve dok je ispod 150 ili 200 maksimalno, pa nek se naprave serveri za igrice u cg i svi zadovoljni...
    ?

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

imam flat 3 paket...
    ?

Thanks Thanks Given 
    324
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    45 Posts

[QUOTE=Kralj Ibi;1104473]
    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ujedno je ovo moje posljednje javljanje na ovom forumu po pitanju Extra TV.

Fala Qrcu. I nisi bio od neke pomoci.
    neka djaole, ne primaj se, taj najavljuje svoj odlazak ko sto Milo najavljuje da ce da napusti politiku: svako malo :devil:
    Quote Originally Posted by Spajk_Petarda View Post
    Quote Originally Posted by nookie View Post
    Pa to i ja kazem, jer ne mogu da da izguram brzinu preko 2.3 Mbps dok snimam i gledam grugi kanal. Testirao sam 20 puta na download.cg.yu, speedtest.net, microstft itd. ping nije problem sve dok je ispod 150 ili 200 maksimalno, pa nek se naprave serveri za igrice u cg i svi zadovoljni...
    kad sam ja ovo tvrdio par strana unazad, ljudi su poceli da me ubjedjuju kako se brzina tad povecava (mogu nac postove)
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Oni dukati i tantare...Zašto recimo ja za mojih 2750 ne mogu da uzmem HBO paket free na mjesec dana?Tj mogu ali moram prvo da uzmem paket prvi mjesec,pa tek onda da mi drugi bude free.
    Bolje da ste ka u Hrvatsku davali kakve majičine,i ruksake...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

a povezivanje rutera i drugog stb-a pretpostavljam ne moze se izvesti bez kablom...sto je malo bezveze...jer treba provuci mrezni kabal kroz citav stan....a neka wireless varijnta ide na racun kupca tj korisnika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam spreman da platim ako moze wireless bridge ?

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Korisnik može da kupi i dva Set Top Box-a za dva TV aparata u kući, s tim što na jednom plaća punu pretplatu za sve izabrane pakete, a na drugom plaća tri eura pretplate za drugi STB”, objašnjeno je iz T-Com-a.
    E ovo mi nikako nije jasno. Zato bi neko uzimao receiver bez HDD i plaćao istu retplatu na njega kao na onaj sa HDD.
    Uh, ja sam ovo zamišljala nekako drugačije. eni recimoodgovara ovaj receiver bez HDD (mada kada sad razmislim, nij emoguće premotavanje što je jako loše), ali mi nikao ne odgovara da snima dva kanala n ajednom a na drugom ne mogu ništa da gledam sem ta dva kanala. Pa što će mi onda drugi STB? Meni bi super odgovaral da snma dva kanala, pšto ja i sestar samo snimamo, rijetko kad stignemo gledat nešto u realnom vremenu a na drugom da ostali mogu gledati što oće.
    I još nešto, već pmenuše, jedino bi mi odgovarala wireless varijanta (ako je ikako moguća), jer mi je z adrugi Tv jao daleko da razvlačim mrežni kabal.
    Podravljam akciju u svakom slučaju i čekam usavršavanje iste

Page 180 of 830 FirstFirst ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)