...e pa bolje bi ti bilo da cinis nesto nego ovdje da zanovijetas :P
cudo (da ne kazem mudo) nevidjeno!![]()
Jes, dobro je što ne reče
Nego, ja sam ozbiljan bio za kampanju!
pa ajde! CINI NESTO! neka ti prica samo...
Pa rekla si mene za predśednika a predśednici ništa ne rade
Počeh prije nešto da radim i puče mi struja
ohohohohohoh ahahahhahahhha dzonny,nagrdise te nocas druze
ispravila sam se poslije i rekla da ne moze ipak niko umjesto Gaja da zauzme to mjesto![]()
Eeeee tako mi svaki nagrd bio, moooja aLaPachooo!
@Lover
Sto me prozivas ovudijer?! Nista ja ne znam! Da se sto ne upotrijebi protiv mene!
P.S. Imas pozdrava od UDG-a i Turizma.![]()
Svi znamo da nije bitno ko je predsjednik. Pita se Milo. Gajo treba da bude izabran za Mila novoosnovane partije. Milo nije imenica, Milo je titula.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a sto to pliiiiiiicas NHM? mislis li ti to ozbiljno?
samo gledaj...!
![]()
i d_kaj*
*citat iz jedne emisije TBOK. Ti ces shvatit 100%!![]()
Kad me neko pita sto sam ja bez tebe sam,
sigurno cu tada reci : kakva kuca, kakav stan...
Forumas sa nick-om "lucke" me je zamolio da postavim emisiju 17.Jan'09,posto je skinuta sa easy shar-a,pa evo:
http://rapidshare.com/files/19308740...17.Jan._09.mp3
P.S. malo statistike...poslednja emisija , 31.Jan.'09 je za 3 dana downlad-ovana 348 puta...sto je i rekord ove sezone![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
a Tattoo je rekao da se moj poklon ne dira :cry:
elektrickho capito
![]()
evo citam jutros vijesti i ne mogu da vjerujem koliko je to blago retardirana novina, koja moze da opbjavi nesto ovako, i to sve pod formom ozbiljnog texta... pa je li moguce da je neko nasjeo nakon 15 godina alternative dobro poznate svima u cg, a i sire... koji je to nivo svijesti da se ovo napise u novinama (kao ozbiljnim, cijenjeni,. cak im i sefove prebijaju koliko su ozbiljni), koji je nivo neka sude normalni, ali koliki je da je, nizi je od onih koji jutros povjerovase u ovo, jos me ubjedjuju, kao jeste sto posto pisalo je u novine (padez je namjeran), tBOK ide na izbore... e kuku majko, sramotnih novina i nesrecnih citalaca... taman bi se trebali kandidovati pa svima dati da nose majicu sa jednim velikim, velikim, znate cime vec![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
A je8iga, vidim svi mediji u zadnje vrijeme prenose što je ko rekao na fejsbuk i onda se meni čudite
A svako oće da ima vijest pa se piše svašta...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks