opet vi sa fejsbukom...
Jes, to ce im biti uvodna rijec na mitingu koji se bude organizova' u prostorijama Vlade.
opet vi sa fejsbukom...
neka mudovino od 100 strana
Pustite fejsbuk, no bi trebalo po ulicama skupljat potpise za k.U.r.a.c .
Super izborna parodijaJoš kad bi dbuksovci čitali ovo
Ja se nudim da za DŽ radim propagandni materijal![]()
E pa super ako me čitaju![]()
trebale bi zene da se osnuju partiju P.I.Č.K.A. pa da pravimo koaliciju
xaxa
AJMO CRNA GORO !!!
ada citajuuuuuuuuuu...kako su znali da dzonny sjedi ispred antene u kola i slusa ih
ja cu iskoristiti ovu priliku da ih sve poljubim i pozelim puno uspjeha u realizaciji sjajne ideje kao sto je osnivanje partije K.U.R.A.C
A da se osnuje KPGS,kao partija sa slicnim programom,ciljevima i interesima sa kojom bi K.U.R.A.C stupao u koaliciju?![]()
predzadnju,cini mi se,kad su rekli da sjede dva momka u kola ispred antene i slusaju ih,sjecas li se?jesi li se ti dogovarao na forum sa nekim ili me sjecanje dobro ne sluzi?
ne znam...ako sam pogrijesila,prastaj..![]()
Dzonny - voajeru stari![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
eto vidis....
nego...sto cemo s` partijom? mogu li ja da budem konsultant?
A e, a bas. Popaj bi me nakarabucio cim bi me vidio. Ok, to ne mora da znaci da citaju ovaj forum posto sam pod istim nickom na njihov. Ali ovaj definitivno citaju, dokaza za to nemam. Mozda je to aLaPaCha, mozda Tatto, mozda Lover, mozda, cak i ja?! Ko ce ga znat', th truth is out there.![]()
Zamislite neka emisija na državnoj televiziju đe su predsavnici svih stranaka i obraća se Milo: "Smatram da K.U.R.A.C nema nikakve šanse na ovim izborima..."
nemoj ti nas mijesat u te tvoje rabote...
ja sam zaboravila pass za njihov forum...![]()
hahahahahahahahahhahahhahhahhaha cpu za pre$ednika!
u pravu si...Gajo je i iznad pre$ednika,ako postoji takvo mjesto u hijerarhiji
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks