ooooo, ja tek sad vidim, Nole izgubio...ne cujete mi se nesto....hahhaha
Osta moj Federer na drugom mjestu!!!
ooooo, ja tek sad vidim, Nole izgubio...ne cujete mi se nesto....hahhaha
Osta moj Federer na drugom mjestu!!!
a keako je mikeli![]()
Australijan open se igra uveliko,a niko nista ne pise pa reko da dignem malo topik.
Nocas ce biti kompletirana druga runda,osim ispadanja Nalbandijana sinoc,nije jos bilo velikih iznenadjenja i ispadanja glavnih favorita niti u muskoj niti u zenskoj konkurenciji.Treba pomenuti i proboj Dokiceve u trece kolo,koja bi ako izbaci Wozniacki u osmini finala igrala sa Anom Ivanovic.
Volio bih da se sretne s Anom i da je Ivanovićka ispraši kako dolikuje. :twisted:
Ja bih volio da se vrati na stare staze...makar za trenutak...![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Rasturi ih Noleeeeeeeeeeee
Bravo Nole careeeee
Bravo JEcooooo
Ana izgubi nazalost....
jelena dokic igra fantasticno . Nevjerovatno duboko idu joj svi udarci , veoma blizu linije ima ona sansu protiv ove Klejbanove da stigne do cetvrtfinala , to sigurno !!!
koje je kolo?
Potvrdi Ana moj stav o njenoj igri! Gledajuci jutros njen mec koji je lagano izgubila, zapitah se je li moguce da je bila prisutna tolika kriza u zenskom tenisu kad je ona bila PRVA igracica WTA liste! Sindrom Kurnjikove.
Pocela je sa naslovnicama, sad malo holivudskih ostvarenja, i to je to!
Last edited by Gigoje; 23-01-09 at 13:28.
Kada je bila prva igračica svijeta, igrala je najbolje na svijetu i osvojila ROLAND GARROS!
Tada je imala stabilnost u igri, najbolji FORHEND na planeti, brže se kretala, jedan od najjačih servisa na svijetu, solidna volej igra...
Znači zasluženo je bila najbolja!
Ova Ana nije ni među 20 igračica na svijetu i nema veze sa tenisom.
Kada ovako napišeš je mnogo korektnije!!
Libertas
Jelena i dalje na greške protivnika dobija mečeve.I dalje udarac koji bi trebao da donosi prevagu je najgori-forhend.
Bio sam ubjeđen da će treneri poraditi na njemu i poboljšati ga , ali prevario sam se.
Potpuno defanzivan udarac kojim se brani, prebacuje loptu, bez siline.
Ravni ubitačni forhend je za nju pojam.
Taj udarac nije ni među 50 na svijetu.
Međutim Jelenu spašava nevjerovatan behend kojim demolira protivnice.
Taj udarac je ubedljivo( bar za klasu) najjači u ženskoj konkurenciji.
Paradoks:
Dok se svi namještaju na forhend, Jeca to radi sa behendom.
Servis mnogo bolji nego što je bio ali još ga treba poboljšati.
Ipak ono zbog čega Jeca odskače od drugih je velika stabilnost u igri i mali broj neiznuđenih grešaka.
Samo da popravi forhend, da ga udara ravno...
Tada bi harala...
Nole , prosječan.Ako ne ispadne u osmini -finala, ispašće u četvrt-finalu jer nema igru za vrh...
Libertas
ispade mi carolina. gdje su mi papirne?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kakav mec odigrase Gonzalez i Gasquet,ko nije gledao ne zna sta je propustio.Ne samo ubjedljivo najbolji mec u dosadasnjem dijelu turnira,vec i jedan od najboljih teniskih meceva u poslednjih par godina.2-0 je vodio Gasquet u setovima da bi na kraju pobijedio Gonzalez sa 12-10 u odlucujucem setu.More prelijepih winner-a,i odlicna igra sa obije strane,steta sto je jedan od njih morao da ispadne.
Stani malo! Nije bas tako.
Tehnicki, niti je ona medju najace servisere medju teniserkama, niti je konzistenta uvjek bila sto se tice samog kretanja. Uvjek toplo-hladno.
Forhend izuzetan, slazem se. Nije borac. Sjecam se par puta JJ koja u sred meca pod injekcijama, place, i zavrsava mec.
Nikad nije ona bila najbolja,nego stojim iza svojih rijeci da je situacija bila takva. ....
....Sestre Wiliams u nikad goroj formi, Sarapova- povreda za povredom, Povlaci se neprikosnovena Anan.
Chudo da se bas povuce u trenutku kad Yonex sklapa ugovor sa Anom da ukoliko bude prva igracica svijeta inkasira po posebnoj klauzuli 10 miliona dolara!
Uveliko se spekulise da postoji dogovor sa Anan da se povuce na godinu, uzme ne malu svotu novca, odmori posle toliko odigranih turnira za redom, Ana bude prva -dobija mnogo novca, Yonex strasan marketing, i to je to. Yonex ipak nije u rangu nekog Wilsona, Heada ili Princa, zar ne? Ipak je sve u parama.
Ljudi, gledajte meč Jelene Dokić protiv Kleybanova!
Prenosi Eurosport.
Fantastičan meč,Vjerovatno najbolji do sada na turniru.Jelena vodi 6:5 u prvom setu. Na servisu je Ruskinja...
Libertas
7:5!
Jelena osvojila prvi set.
Libertas
Samo da ce zavrsit sto prije da Djokovic pocne.
Federer se jedva izvukao protiv Berdriha,bio je u 2 seta minusa,i sreca da nije igrao protiv mentalno nekog jaceg tenisera jer bi ladno ispao.
Pobjeda Jelene Dokic, stvarno svaka cast. Kakvu je povredu imala pred kraj,auuu,ali ipak pod povredom je dobila. Svaka cast ,extra mec prije svega...
Odlican mec,milo mi je da se Dokicka,posle svega kroz sta je prosla ponovo vraca,samo neka ovako nastavi.Inace je 11 sati uvece u Australiji,tako da Djokovic i Bagdatidis vjerovatno nece zavrsit svoj mec prije 3 sata ujutro.
Dobio Novak 3-1,mada je samo na momente prikazao dobru igru,najvaznije je da je prosao.Cetvrtfinale protiv Rodika u utorak,bice zeznuto jer cini se da je Rodik usao u formu,strasan servis kao i uvjek ali je popravio i forhend i ne pravi mnogo neiznudjenih gresaka sa te strane kao u prosloj godini.
***** im ove termine da se igra do 3 ujutru. Sad ide na Rodika, nadam se da ce tuci ono americko debilce
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks