Jankovicka u Moskvi osvojila treci uzastopni turnir,i time obezbijedila broj 1 na rang listi na kraju godine.Dakle i da izgubi svaki mec do kraja sezone vise je ne moze niko stici.
A evo nastavlja da pravi bodovnu razliku u odnosu na ostale. Yeeee
Jos samo GS da uzme u Melbourne-u pa da stavi tacku na price kako nema GS.!!!
Go-Jeko-go-go!!!!
PS. Moj 100-ti 'mrsni' post![]()
Last edited by Krilatica; 09-10-08 at 23:36. Reason: 100-ti post.
Jankovicka u Moskvi osvojila treci uzastopni turnir,i time obezbijedila broj 1 na rang listi na kraju godine.Dakle i da izgubi svaki mec do kraja sezone vise je ne moze niko stici.
Kada počinje finale Ivanović-Zvonareva u Lincu?
Libertas
Rasturi je Ana i osvoji Linc!
Tsonga postao tatamata za Nola! Opet ga je oduvao...
Danas je zavrsena faza po grupama WTA sampionata odnosno zenskog Mastersa.U polufinalu igraju Jankovic-Venus Vilijams i Zvonareva-Dementijeva.Serena se povukla sa turnira zbog problema sa stomacnim misicima.
Ja sam ljubitelj reebok stvari ali oprema koju je Djokovic nosio jutros je VRHHHHH!!!![]()
deuscroix
Wilijams osvojila Dohu.
Jednostavno, kada odluče da igraju na nekom turniru one ga i osvoje.
Dvije jedine velike teniserke današnjice!
Libertas
Kakva zajebancija?
momak kaze da preferira ribok,ali mu se svidjeo djokovicev adidasov komplet
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ja sam pogreshno prochitao .izvinjavam se
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Kad ce protivnici Djokovica ukapirat da mu ne smiju dati odmor???U svakom sluchaju je bolje shto je vec proshao u polufinale jer bi sa Francuzom bilo josh teze nego ovo danas!!!
deuscroix
Dobro je da se Novak vraca polako u formu jer Australijan open nije tako daleko.Nije jos to onaj pravi Djokovic ali u poredjenju sa onim sto je pruza u zadnja 2 mjeseca vide se pomaci.Ovom pobjedom je inace obezbijedio prvo mjesto u grupi bez obzira na rezultat zadnjeg meca protiv Tsonge.
Kako je odigrao Djokovic,pogotovo prvi set,pravo gazenje.Da je dobio Tsongu u zadnjem mecu u grupi zavrsio bi godinu na drugom mjestu ispred Federera,ovako je treci ali samo 10 poena razlike,tako da ce ga vjerovatno stici na prvom sledecem turniru koji igra u 2009. godini, s obzirom da ce mu biti dovoljna samo jedna pobjeda i bio bi drugi nosilac na Australijan openu.
Kakva igra...nole sampioooooooooooooone stici ce federera ne brini .....pa pa rodzer......
Približio mu se opasno na listi... bravo Novače!
Puče od Gulbisa 2-0.
4-6 4-6.
Last edited by Tha_Maddog; 06-01-09 at 19:37.
Ocajno je odigrao,procenat ubacenog prvog servisa mu je bio ispod 50%.Zamijenio je Wilsonov reket sa Head-ovim tako da cu mu trebat vremena da se privikne,jer u pocetku to uvijek predstavlja veliki problem.U svakom slucaju dobio je wild kartu za turnir u Sidneju koji se odrzava nedelju dana prije Australijan opena.
Ana jutros pobijedi 2:1, nakon izgubljenog taj breka u prvom, prelomila je drugi brejkom u finisu, a treci lagano odradila.
Ili još bolje.
Ana dobila potpuno izgubljeni meč.Protivnik konstantno mnogo bolji , imao je i dvije meč lopte...
Ana nesigurna, loše servirala i na niskom nivou.
Ovakvom igrom, sve igračice iz svjetskog vrha bi je ,,isprašile" glatko 2:0!
Mora još mnogo da uči i radi ako želi da ostane, bar, među prvih 10 ove godine.
Ako nastavi ovako...
Libertas
Morezmo preslisala Anu 2-0 u setovima. Ana polako ali sigurno grabi stazama Ane Kurnjikove. Nekonkretna, servis slab, lose kretanje...
Originally Posted by misko_ajkula
:mrgreen:
Ukoliko u polufinalu dobije Finca Nieminena, postaće drugi reket planete.
Sport klub prenosi meč Đokovića od 04.30, pa ko može neka gleda.
Možda se piše i nova istorija tenisa, jer nakon Nadala i Nole bi mogao biti ispred Federera.
Navijajmo za Noleta ...
Libertas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks