satan's?![]()
satan's?![]()
hvalaa..Ne bi vjerova kaka je to budala..
Ja nikad nisam volio machke, al kad njega uzesmooo...![]()
Sredicu ovaj video da bude kul...do tad evo eksterni link za album sa fb-a:
http://www.facebook.com/album.php?ai...&id=1031028251
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ovo nazalost nijesu moji kucni ljubimci, ali sam 6 dana zivjela u istoj kuci sa njima...sladja dva stvora nijesmo odavno vidjeli, a napravili smo pedesetak fotki njih dvoje...ne znam kako se zovu, ali smo im mi dali privremena imena Vucko i Garfild...i odazivali su se, vjerovali ili ne!
Imam jos mnogo slika, ali ne znam kako da ih smanjim, a jedino su ove bile ispod 3 MB...ako se snadjem potavicu jos nekoliko , da vidite kako su slatki, mada je ova macina slika najljepsa od svih![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
hahah Zvoncice. pravi je Garfield! kakav opak pogled ;-)
:lolblue::lolblue::lolblue:ne umije da mjaukne normalno, no se samo nesto mazi, ulizuje, ma med jedan mali slatki...pratila me po kuci da joj dam da jede, ja se pravim blesava a ona ovako namjesti glavu ka da nesto pita!!! Pozira, glumica mala...znas li kako je mala, okrugla je skroz![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Attachment 26346Ovo je zlatni retriver koji trazi zenku za parenje, 4 i po godine, sa papirima, ivnog karaktera, pa ako imate da preporucite neku fino vaspitanu kucevni djevojku javite nam na pm.
dajte malo bolju sliku tog gospodina!![]()
Ova slika mi je ubjedljivo najljepša
http://photos-f.ll.facebook.com/phot...60685_6244.jpg
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Kad je imao 2 mjeseca))
Evo jos jedan serdar trazi djevojku `er mu je priforcalo
Rodom je sa Cetinja, fin, vaspitan, 13 mjeseci, sa sve papirima i izuzetno napaljen! Trazi odivu iste rase sporadi sexa![]()
PS. Uslovi: ne mora bit` ni vaspitana ni kucevna, pozeljno je da je cista i da joj je milo dat.
Prilazemo sliku i nadamo se brzom odgovoru![]()
lijep vam je ovaj cetinjanin!
djemenadje slika nek bude otprilike kao ovog gospodina u postu iznad,samo ne onako mala kao prosla,poz!![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks