nemas zalbi na sliku kad nisi vidio bolje :mrgreen:
ao kakvi ste vi likovi sve vam nesto smeta!po meni je bioskop sjajan i nemam nikakvih zalbi na sliku-ako vam se ne dopada ne idite....
nemas zalbi na sliku kad nisi vidio bolje :mrgreen:
(nečitko)
Ja jesam vidio i Cosmonovu u Stockholm (ko zna sto je to zna...sad me mrzi objasnjavat) i istina zaostaje...ali cuti bolje i ovo no nista. A kakav smo narod za bolje nijesmo.
Stvarno verbalni ne brukaj naciju!
hahahaha : )))) dobro je da me pamtite po necemu,a maddog?![]()
Ja sam da se vratio u Kino Kultura , da sjedim u one neudobne stolice dje ne mozes glavu naslonit, dje ti ne mogu koljena stat, da ne vidis od onoga ispred , dje su mono zvucnici....
Tacno nam nista ne treba dat. Sad da su nam najbolji bioskop na svijet naoravili i da je karta 20 centi, opet bi se bunili da ne valja ovo da ne valja ono....
Odlican je bioskop, bio sam par puta, i sve je super , udobno ti je , niko ti ne moze smetat....
za ove zahtjevne, probajte neki film sto dolazi ove nedjelje (cetvrtak) ako ni tad to ne bude kako vama odgovara, nemojte ici vise![]()
Ma bioskop je odlican, i od mojih prijatelja ko god je bio
je odusevljen, tako da ne znam cemu komentari slika je piratska, zvuk nije dobar
i ne znam kakva jos sranja.
Do juce nismo imali bioskop, a sad kad imamo ne valja, kome se ne svidja
neka ne ide.
Ne isplati se živjeti u snovima i zaboraviti na život
jel u cetvrtak pocinju novi filmovi da se pustaju?
bice ti bedtime sleep-to sam bar vidio...i jos jedan nego se ne mogu sjetit
Da ne zna neko kad ce Yes man , ja mislim da bi to trebala da bude dobra komedija
Trebamo li sad svi da skacemo od srece sto su nam otvorili bioskop pa i da je neko ***** od bioskopa,jbg ima kritika,ziva istina da je slika dosta losa ali sve u svmu bolje je no u kultutru,ali stvarno sad da ne moze cojek iznijet svoje misljenje a da ga ne rastrgnete.. Slika 6/10 ,kultura ljudi 0/10,ostalo ok..
bedtime stories i australia
...then I shall know fully, even as I am fully known...
daa stories moja greska...i australia kao sto rece vanzemaljka
Dobar je Australia.
Traje 3 sata i u suštini odgledaš dva filma. Jedan o ćeranju stoke s kraja na kraj Australije, a drugi o II svjetskom ratu i napadu Japanaca.
Eh da, kroz oba filma se provlači priča o djeci melezima kao proizvodu napaljenih bijelaca i pohotnih Aboridžinki koja valjda povezuje ova dva filma u jedan.
sto je ove nedelje na programu?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
bagzi ima prelepe okice![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks