^ Nikad se protiv vlasti nije moglo![]()
pokakish se ti na forum na koji ti tipovi tipa nekakvog harija krisne i slicnih nizeinteligentnih moderatora brisu postove koji im ne odgovaraju, na kojem su moderatori maximalno neobjektivni, kroje politiku foruma po njihovim politickim i vjerskim ubjedjenjima i slicno. onda ti neshto odgovoris i banuje te neki takav *****. jeste, p e d e r. evo da vidim koji ce mi mudonja ovo izbrisati, pa neka mi se usput i javi na pm. ne ide tako, momci. ni svoje misljenje ne mozes da izrazis, a ne shto drugo. toliko...
^ Nikad se protiv vlasti nije moglo![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
primijetio sam da je sat na forumu josh uvijek +1h , pa bi ga valjalo vratiti po novom vremenu, nije toliko bitno ali opet je bolje ako je tacno
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ti ga vrni![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ja bih kad bi moglo , probao sam sa vremenskom zonom ali je vazda u raskoraku 1-2 h +/-
GMT 1h manje a na GMT+1 1h vishe nego sto je![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
All times are GMT +1. The time now is 22:24.
Meni je OK.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
rijeshio tek sad probl.
stavio DST Correction Option: DST Corrections always off , i stavio GMT +1 i sad je ok
dok je ovo gore bilo stavljeno na ''Automtically detect DST setings'' stalno je pomijeralo vrijeme -/+ 1h
Animated avatars/Picture signatures? Čisto da se proljepšamo, ima li kakve šanse?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
the World's leading dance event
Sensation
Hvala
Drugi dio pitanja?![]()
Kritikujte moderatora!
Pa ako i ovdje brišete postove onda je ovo pravi cirkus! :lolblue:
Koja je funkcija teme za zalbe ako za zalbe brisu kako se moderatorima cefne...
Do Not Disturb.
zavisi koje postove brisemo, postove tipa :ko je obrisao, zakljucao, zasto i sl brisu se, zato se ima pm od moderatora i admina, ako je vec neko napisao nesto sto nije u skladu sa forumskim pravilima isto tako mozes da prijavis na pm moderatora i admina i bice provjereno i eventualno obrisano ili vec sto treba da se uradi
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pitanje za moderatore....
Zasto mi je na podforumu 'Prodaja i oglasi' izbrisan topik koji sam postavila????
Nisi stavila P: ispred vjerovatno.
She is only here to annoy herself!
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=41585
Može li da se otključa, pošto nismo skrenuli sa teme, niti se vrijeđali po nikakvom osnovu...?
Pitanje za sve-jeli u redu da na ovom forumu moderatori bez ikakvog povoda napadaju i vrijedjaju chlanove?
Manekenko ako si zbog svoje ljepote i dugih nogu navikla da ti ugadjaju ovako, ne ocekuj to ovdje, bar ne od starijih forumasa. Receno ti je prilicno strucno(ja sam laik za to i ne bih umio tako ali postoje oni koji se bave tim) a nekad je ljudima jednostavno muka da citaju gluposti pa moraju tako odgovoriti.
Ja sam normalna djevojka koja ne dolazi na forume da bi joj neko neshto ugadjao,ja sam ovdje iz zabave i meni nekih dragih ljudi,i naravno,ako mi treba neki savjet od djevojaka...a ako nekog smaraju moji postovi,zar je to razlog za uvrede?Trebam li ja sad na nekoj temi koju chitam da vrijedjam osobe chiji me postovi smaraju?
A kako i cime si ti to tacno uvrijedjena? Citiraj.
Istina nije uvreda.
Manekenka, mislim da sam ti odgovorila i na forumu i na pm...ok, posto ja kao moderator tog pdf mislim da nijesi uvrijedjena, citiraj postove koji su toliko uvredljivi, i sta je to u njima sto je uvredljivo, i lijepo se zalis administraciji foruma, koja ce, svakako, odgovoriti na tvoj zahtjev ako je opravdan.
Pozdrav
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zasto je banovan moj drug ABC
drug ABC je banovan jer TITO vise ne postoji.
Sad to malo povezi i doci ces do tacnog odgovora koje ovdje, ipak, ne smije da se iznosi.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks