The great debaters, denzel washington i fores vitaker
Ja bih odmah razdvojio Arnolda i Stalonea od Segala i Jean Cloudea. Stalone je imao svog Rokija i svog ramba, dok je Arnold imao svog predatora i terminatora. Ova druga dvojica stvarno nemaju ni jedan dobar film. Sve do sada.
\\OFL•GIC
The great debaters, denzel washington i fores vitaker
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
body of lies... na trenutke spor, malo predug
vrijedi pogledati makar zbog marka stronga (Hanni Salam/ Hani-pasha) .kakav MAJSTOR.
dominirao je filmom
zasluzio je oskar za supporting actor.Idol.
Solidan film, fali mu malo vishe akcije
Originally Posted by my name is ...
meni je krivo shto ne mogu da se sjetim naziva ovih filmova...ali bih ti bio zahvalan ako znash kako se zove film dje glavnog lika ubijaju kopljem na kraju...On kao chuva princezu ili tako neshto...Putuju kroz neku pustinju shta li....
mene je odushevio burn after reading....gluma van standardnih tokova...stvarno su odglumili vrhunski....svi su neshto nervozni,tresu se,zivchane i to toliko dobro da me je film "kupio" posle prve scene....da ne pricham o zenskoj koja oce da radi 4 plastichne.....ona je MENE kralj!!!!!!![]()
Last edited by DeViLiSh|Je$$uS; 19-12-08 at 09:18.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Musa the warrior ?
Mnoooogooo dobar!
Odlican je JCVD! Samo onaj momenat kad se udize sa stolicom u sred radnje i pocinje srceparajuci monolog vrijedi para! Dobar, dobar... Bio je ne filmki festival u Rimu prije par mjeseci.
I am the one who locks.
U poplavi gluposti koje dolaze iz Holywooda ipak ponesto bljesne, cini mi se da Traitor zasluzuje paznju, kao i Gran Torino.
067-572270
Da nije ko gledao "The curious case of Benjamin Button"
Valja li cemu?
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pa sad dragi moderatore, ovaj Gran Torino od chika Eastwooda, po trejlerima i ne obecava mnogo. Mada treba ga sachekati u biJoskop i onda prosuditi.
\\OFL•GIC
licno, Gran Torino obecava. Kao i ovaj sa Bred Pitom. Nazalost nece brzo u nase selo![]()
http://www.philly.com/philly/hp/news...ing_movie.html
Nadajte se da necu bit tu kad stigne Benjamin Button![]()
I am the one who locks.
Kloverfild. Rastura.
The Wrestler by Darren Aronofsky
http://www.imdb.com/title/tt1125849/
Vec si ga gleda? Je li odlican, jes?
I am the one who locks.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks