Jaoooo, neko je pokraden, kakva tragedija, ajmo svi da pišemo o tome....
.
novinar je bas profesionalanprovjerio je pricu
![]()
svako od nas je placao prevoz, zasto ne bi ni one, a i niko ih nije tjerao da idu sa nama, jer mi smo za lecce krenuli u 10 sati ujutro iz baria, tako da su imale cijeli dan da jeftiniej podju, al ona se odlucila da ide sa nama, i ako se dizalo tri prsta i ako se vikalo srbija, sprdacina je bila, zaboravili ste svi izgleda kako smo se culi u leccevidim komentare na txt-u zasto idu srbi, da su bili na utakmicu zna li bi zasto idu, a ja kazem da ne idu srbi nego oni koji vole crnu goru, a ne vole crnu goru samo crnogorci, a sto je najgore pise se o ovome posle 2 mjeseca, extra
![]()
mada ne bi me cudilo da je ovo izmisljeno sve![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Pjevalo se Srbiji,i shto je to strashno!? Jel to neki strashan gest? Bila je vishe zajebancija...
Kad smo krenuli,tj izplovili iz luke Bar ( a chekali smo sat,dva jer je jedan momak izgubio pasosh,a nismo ga trebali chekat,jel tako!? dakle chitavi brod nije krenuo zbog jednog momka za to vrijeme,nashom dobrom voljom,mislim svih momaka na brodu) pochela je pjesma MOREM PLOOVII...
I meni je jedna od tih djevojaka dobra drugarica,i ona je zaista plakala u Lecceu... jer smo i zbog njih chekali 2sata na pumpi prije Leccea nekoliko kilometara,da bi se donijele karte njima...
I tu je bila nervoza,kao `chekamo zbog njih` itd itd...
I na nagovor nas nekoliko one su ushle na stadion,i navijale su sa nama,i niste svjesni kakvo je navijanje bilo...
I poslije dva mjeseca ili koliko vec,mi pominjemo kakav je adrenalin bio u kavezu VIA DEL MARE!
Zaista nisam odavno osjetio to...
I sva ova pricha je malo prenapumpana od ljudi koji ZELE da bude prenapumpana,postoji istine odje,ali nije vrijedno ovolike pompe na internetu...
Намјерно Другачији...
ljudi,prica je 100% izmisljenja,nema potrebe za ovolikom raspravom zaista...
pa nego treba da ih puste da ne plate kartu nego besplatno da idu????
i ja znam da se to pjevalo srbija iz ciste sprdnje jer znam ko je isao sve na taj put i znam da se to nije pjevalo ozbiljno nego iz zajebancije...
AJMO CRNA GORO !!!
Ja samo da recem da mi je zao sto nisam bio tamo, ali bice valjda prilike...
P r i m o r a c
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
A jel se pjevalo KAZAKSTAN KAZAKSTAN!? Pjevaju se i pjesme svih ostalih drzava i...? Jel to ima veze ili je srbija nash neprijatelj?
Ja sam pjevao i pjevacu,jer osjecam da mi je bratska zemlja,bratski narod,imam dosta drugova tamo,tako da...
A vi smatrajte Srbiju za neprijatelja... znam da ne smatra zdrava vecina,ali siguran sam a i znam da masu ljudi razmishlja na taj nachin.
Volim Crnu Goru,osjecam se kao Crnogorac,i navijacu za Crnu Goru,ko god bio na vlasti,ko god upravlja drzavom,ovo moje parche zemlje male cu voljet.
A vi shto mrzite srbiju,ne volite crnu goru,sigurni budite!
I da zavrshimo i ne zapochinjemo ovu diskusiju...
I da,zaboravih,jel Bog da da dolazi shto vishe Srba na repku,koji vole Crnu Goru i da navijaju za repku...
Last edited by avitanretla; 13-12-08 at 15:50.
Намјерно Другачији...
Shta napricha to... Neka volish srbiju, i meni je ona najblizha poslije crne gore, ali kad ide da se navija za cg treba samo crnoj gori da se pjeva... A kad nijesi na utakmici slobodno idi po gradu i pjevaj koliko ocesh i shta ocesh o bilo kojoj zemlji... Ajde bar da smo protiv njih igrali pa da se pjeva, al ovako pfff...
Chisto da ne zakljuchish kako mrzim srbiju imam dosta drugova srba i kad zapjevaju koju srpsku pjesmu chesto im se pridruzhim, i oni meni u pjevanju crnogorskih, al tome nije mjesto na utakmicama cg, chak ni kao zajebancija...
#fakenews
Svejedno i na brodu su bili isti ljudi kao i na stadionu, valjda znash da nekima to smeta, zato i ne treba da se pjeva... Nije zabranjeno al se samo bez potrebe dizhu tenzije... Znam da je vama vecini shto se znate to zajebancija, al ima dosta ljudi kojima nije...
#fakenews
Tekst je šlajm onaj najzeleniji, i to prvo razliven po autoru i portalu.
Chuo sam da su navijachi Srbije na putu do Becha,pjevali u vozu "Jos ne svice rujna zora",jel istina to ?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Shto si se ti osjetio prozvanim,da nijesi bio sa Orlovima?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
pjevalo se iz ozbiljnog kazahstan? odje ne pricmao o nekoj zajebanciji i sl, nego si rekao nije problem da se pjeva ozbiljno, e malo je to problem, jer ce se pjevat samo crnoj gori iz ozbilje, kao sto ti kazes
a prica ti je pecka jako, jer tako ako dodje dosta italijana koji ce da podrze crnu goru, da pjevamo italija italija ozbiljno, ja respektujem sve one koji se ne osjecaju kao crnogorci, al postuju crnu goru i navijaju za nju zajedno sa nama, al to ne nikako ne znaci da moramo ozbiljno pjevat pjesme srbije, kazahstana i sl, kad igra crna gora i neko
znamo odlicno i ti i ja kako se i sto pjeva![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
jedinicu ili dvojku ?
~
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks