Mene zanima sto je sa forumom varvara,ljetos je sve radilo na varvari.net ako ne grijesim a sad nema nista . Dok npr http://www.varvari.host.sk/ izgleda da je crkao a varvari.me ne mrda nikudj !? Zasto i kako ?
http://sport.dnevnik.hr/clanak/ostal...erpolista.html
Grčki huligani pretukli šibenskog vaterpolista!
Huliganizam u Grčkoj prešao je svaki granicu, o čemu svjedoči i najnoviji incident s vaterpolo susreta između Panathinaikosa i Olympiacosa, u kojem su navijači PAO-a upali u svlačionicu protivničke momčadi i prebili nekoliko vaterpolista.
Sraz Olympiacosa i Panathinaikosa izaziva nevjerojatnu mržnju dviju navijačkih skupina. Što je najžalosnije, oba kluba imaju svoje vaterpolo, košarkaške i nogometne 'verzije', pa su neredi gotovo svakodnevna stvar u Grčkoj, a ni navijačka ubojstva nisu rijetkost.
Ovaj put se radilo o vaterpolu. Nakon utakmice koju je Olympiacos dobio s 11:6, navijači ljutog rivala Panathinaikosa upali su svlačionicu suparničke momčadi te se fizički sukobili s igračima, prenosi Glas Dalmacije.
Naši igrači našli su se usred incidenta, a najgore je prošao Šibenčanin Antonio Petković, koji je dobio udarac šakom u glavu dok je njegov sugrađanin i suigrač Andrija Komadina pošteđen navijačkog divljanja. Dvojac Splićana iz Panathinaikosa, Višeslav Sarić i Mario Oreb, pokušali su spriječiti svoje navijače da krenu u 'krvavi pohod', no stvari su vrlo brzo izmakle kontroli.
Najgore je prošao domaći igrač Ntsokas kojem su divljaci slomili nogu.
Mene zanima sto je sa forumom varvara,ljetos je sve radilo na varvari.net ako ne grijesim a sad nema nista . Dok npr http://www.varvari.host.sk/ izgleda da je crkao a varvari.me ne mrda nikudj !? Zasto i kako ?
bice USKORO http://www.varvari.me/
raspadaju se varvari pa takoi sajt, par ovih shto odje brane varvare NEARGUMENTOVANJEM , i banuju ljude zbog ovoga , uzmu pare i zbogom sa svim, tako ti je sve u CG , sta da se radi, nazalost, a posto je ovaj forum postao smrtno doadan , nije mi za da me banuju zanavijek da odmorim mozak , :devil: :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:: devil::devil::de
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
http://cafemontenegro.com/index.php?group=42&news=56320
Shto bi ovim biserima..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
forum je rebao da pocne sa radom daavnija,no zapese nedje![]()
zakacili se malo momci,nista strasno
AJMO CRNA GORO !!!
...nisu se chak ni zakachili. nesrecan slucaj![]()
Nadam se pobjedi u Bresi koja bi nam otvorila vrata 1/4 finala.
P r i m o r a c
ma, tjah, iskreno ne vidim neki spektakl ni ako su se potukli. osim naravno chinjenice da se ovaj povrijedio, ali te stvari se deshavaju. nisam, medjutim, vidjeo zvanichnu verziju, vec chuo prichu 'iz svlacionice'.
inace, grahamu je preporucheno 3-4 dana kucnog lijecenja. sta mislis gdje ce provesti ta 3-4 dana? [hint: u gostima kod jednog od prvotimaca jadrana]
Ma kazhem i ja nishta strashno shto su se pobili,pokachili.. ali sjutra dan plasiranje u medije,kako nishta nije bilo.. ispostavice se da Radovic nije ni bio tu,a da se ovaj sapleo dok je bio na trchanju u jednom od montrealskih parkova :mrgreen:
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
ono shto sam ja chuo: zajebavali se posle treninga, malo gurali, i graham se okliznuo o ivicu bazena i udario glavom u beton.
ova barceloneta izgleda nije loša ove godine:
Club Natació Atlčtic-Barceloneta 7-7 HAVK Mladost
sad su budvani (po mom mišljenju) mnogo bliži prolazu..
....
budva manje-vishe lagano. jadran losh u odbrani, scepanovic nista nije branio. nije potpuno neochekivano, moralo je doci do pada forme + ne igraju graham i radovic koji je veoma bitan za odbranu...
Kakav chas vaterpola u Breshi, ljudi. Djelovalo mi je kao da se salimo s njima, bravo Radicu, Jan(k)ovic je nenormalan, a Madjari, ono je strasno.
BR-JHN : Lakse nego sto sam ocekivao, a ocekivao sam pobjedu BR.
Sad KUP, pa kom opanci Tom&Jerry.
Nevjerovatno je da BR igra sve tri utakmice u BD, mi gostujemo i BR-i i JHN-u. DOLAZIMO U CETVRTAK NOVLJANI !!!
Da li je neko konstatovao pobjedu Partizana nad Vašašom?
Mislim da je Partizan pokazao klasu. Vrlo ozbiljan kandidat za titulu...
pa sad da je pokazao klasu mislim da i nije. jedva je dobio (a ako se ne varam u jednom trenutku je i gubio-nisam gledao utakmicu...) vašaša koji je (čini mi se-ispravi me ako griješim) nešto slabiji (po imenima) nego kad je igrao sa primorcem. istina igralo se u mađarskoj (ali i primorac je trebao da dobije onu utakmicu u mađarskoj sa 3 razlike (ili bar da ima napad za to) da sudija nije napravio onu grešku i dozvolio vašašu da se provuče preko kontre). a primorac je tada bio slabiji (po imenima) nego sad
naravno to ne mora da znači, ali partizan ima lagane protivnike-jedino je taj vašaš nešto malo jak (ali isto slabij od reka, juga, primorca,....)
tako da je još rano da se priča o njegovoj kanditaturi za titulu (posebno nakon takve pobjede-jedva postignute)...
partizan ipak u zadnjih par godina nije pobijedio nekog od glavnih favorita (jug, reko, primorac), a nije ni jadrana (mada sa jadranom i primorcem nije odavno igrao). eto izgubio je od mladosti i juga na peterce, ali ipak nije dobio.
pobjeđivao je posilipo, brešu, barcelonetu, u jednoj sezoni i mladost (koja je tada bila u nekoj krizi ako se ne varam),... ali glavne favorite (jug, reko) ne. tako da mi je ta priča oko partizana malo prepumpana, ali vidjećemo. ima on fin spisak igrača (ali i drugi timovi imaju fin spisak (ali ponekad i bolje trenere), tako da...).
ako bi se f4 igrao u BG-možda bi i bio prvi favorit, a ako ne-nešto nisam siguran.
no je šturm igrao neriješeno sa jugom-ko zna možda mogu da urade nešto (mada bi morali imati neku pobjedu-protiv reka na primjer što i nije toliko realno, al u rusiji možda i mogu dobiti).
....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks