Originally Posted by
sinisam
“Kada smo to završili, otišli smo kući, a on je zadržan zbog daljeg ispitivanja. Kao obični građani, pitamo se poslije svega ovoga: Zar je moguće da se dešavaju ovakve stvari i da niko ne odgovara? Kako je moguće da čovjek naoružan slobodno šeta gradom, repetira pištolj u školskom dvorištu punom djece? Da nam stavlja pištolj na glavu i vitla okolo sa njim? Takođe se pitamo da li je moguće da poslije svega što se desilo taj čovjek bude pušten iz pritvora i slobodno šeta gradom. Ne smijemo ni pomisliti šta bi se desilo da smo nešto slično nas dvojica uradili, jer bismo vjerovatno dobili nekoliko godina robije. Sve ovo smo morali ispričati da upoznamo javnost šta se dešava i da niko ne odgovara. O ovome ćemo obavijestiti sve nadležne organe i institucije u Crnoj Gori, kako bi se zaštitila prava običnih građana”, zaključuju Raičević i Ćopkov.
Kako je moguce? Zar je moguce? Odgovor je jesan: moguce je. Dotichni je dugogodishnji prijatelj Veska Barovica. Ko to 2008. godine ne zna, onda stvarmo...Vesko shamara krupijee i policajce, daje na koriscenje dzip Ljubu Bigovicu koji policajcu viche na uvce "Ja mogu da te ubijem i da za to ne odgovaram. Ja sam stvorio ovu drzavu". Zanimljivo, neshto slichno je Tiho reka i ovim momcima...Zasto zaboga... 
Inace je Tiho godinama najljigaviji lik crnogorskoga sporta. Zajedno sa Gavrilom Pajovicem i Danilom Mitrovicem...Krasna ekipa, nema shto.
Sin:
- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"
Tata:
- "WTF? ROFL LMAO!"
Bookmarks