valjda ima josh 4 u ovoj sezoni.
inace, dobra epizoda, ako se uzme u obzir standard koji je nametnuo PB.
mahone i sucre piju pivo i slusaju drive by truckers![]()
Dobro onda, ovo bi bio glup kraj...
Sad opet moraju da se ćeraju sa scyllom, osim ako ne umre m. a neće valjda![]()
bice jos 4 epizode, pa pauza, pa na proljece jos 6...
(nečitko)
Taman sa izgubljenima da se poklopi![]()
Kakva je serija Heroes? Ili mozda ima ko neku preporuku za seriju?
skoro pa kao da si pitao "Kakva je serija P. Break?" :mrgreen: meni odlicna, drugi se mozda nece sloziti (kao sto se nece sloziti ni oko jedne serije odje). Inace jedna od najgledanijih na svijetu, a apsolutno najgledanija npr. u Japanu i Njemackoj. Imam ti cijelu S2 i sve do sad prikazano od S3 u HD 720p, pa ti mogu donijet kad budem dolazio kod tebe sjutra ili za weekend. Kad smo vec kod toga posalji mi na PM tvoj spisak HD materijala![]()
(nečitko)
Spoiler:
Oni ce opet da zavrse u neki zatvor, ali to je shpekulacija prije pocetka sezone... Ono sto je sigurno da ce da vrate Westmorlenda.
Kao sto je verbalni rekao 4 epizode do praznika, od proljeca jos 6 i po najavama od producenata jos 2 sata programa , ali se ne zna zasto. Odnosno da li ce to biti samo produzeno finale sezone , ili ce da zavrse cijelu seriju.
Kreč, kolica i mešalica.
Odgovor na spojler odozgo:
Nemaju ih đe više slat osim u spuž![]()
Michael vadi Sashu Pejanovica iz betonjerke
@blacker , jesi li gledao Lost? Ako nijesi eto ti najbolja preporuka...
Kreč, kolica i mešalica.
Zavrsih i 6. sezonu "24". Bezuslovno volim tu seriju, ka dijete rodjeno, ali cijela porodicna drama mi nije lijepo pala - Jacku nije nista trebala familija, a jos manje onako izdajnicka familijaAli sve u svemu, zadovoljan sam - jos jednom su Amerika i svijet spasheni njegovom zaslugom, i jos jednom je prinudjen da se povuce poslije dobro obavljenog posla.
Nikad mira za tebe, Jack! Nikad mira...![]()
Last edited by Interpol; 01-12-08 at 19:22.
I am the one who locks.
Zavrsih The Wire i jednom rijecju savrsenstvo.Zao mi je samo sto u poslednjoj sezoni akcenat nisu stavili na obracun Omara sa Marlovom ekipom jer ja mislim da je to ono sto su svi najvise ocekivali da vide,a oni su ga davali samo na kasicicu.To je mozda i najveci minus sto se mene tice,ali i sam kraj serije je totalno netipican,drugaciji od drugih,tesko je sada poceti gledati neku drugu seriju posle ovakvog masterpiece-a.
Interesuje me sta fanovi the wire-a preporucuju iz slicnog zanra:The Shield,The Sopranos,24 ili nesto cetvrto?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
najbolji predlog koju mogu da ti dam je: the wire ispocetka
meni to svakakao slijedi uskoro.
elem, meni je wire potpuno poremetio kriterijume, sad mnogo vishe ochekujem od serija. tesko da ce se uskoro pojaviti nesto slicno tome, ali probaj, pored the shield (mene sopranosi ne zanimaju narochito, a 24 je potpuno druga kategorija, to gledaj ako ti treba nesto sto je, jednostavno - zabavno), probaj sa oz-om, deadwood-om, rome-om. tematika je svakako drugacija, ali i tu se da primjetiti da je hbo radio serije jer je sve prikazano maksimalno realno. chak i ako su ti likovi u deadwoodu u pocetku odbojni, istrpi. vrijedi.
ja vec x puta dadoh svoju preporuku, al niko da me poslusa!
http://www.imdb.com/title/tt0995832/
sta bolje posle the Wire nego nesto od istih autora?A i ocjena 8.9 za jednu seriju obecava
![]()
(nečitko)
chisto da se zna, ja skinuo djenerejshn kil. da ne bude da niko nije poslusao tvoju preporuku. veceras planiram gledanje prve epizode![]()
pa javi utiske![]()
(nečitko)
Niko nije duzan da mu se svidi "24", ali svi jesu duzni da je pogledaju
Jasno je kakva propaganda stoji iza te serije, i da ima razradjenu shemu koja samo blago varira iz sezone u sezonu, ali kako ne voljeti Kiefera...?![]()
Jack Bauer je prirodni nasljednik Harry Callahan-a za 21. vijek![]()
I am the one who locks.
Hehe, ja sam prvi skinuo Generation Kill, samo ne stigoh da pogledam još sve.Definitivno vrijedno pažnje.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A dosadili su više sa ovom galaktikom, da će se završit više.No će ovi još milion epizoda snimit dok je završe.Pogubljeni će isto da naprave svoju civilizaciju na ono ostrvo.
No bih volio da ve pitam, sjeća li se ko koje su ono serije prije pet-šest godina bile puštane na Pink subotom oko 24. Bilo je puno dobrih no nijednu ne završiše. Ne mogu im se imena sjetit, al jedan je bio o jednom što su ga prebačili u nekakav kompjuterski svijet pa im je on rješavao probleme tamo, druga je serija bila isto scifi, svaka epizoda je bila za sebe, a bilo je raznih tema poput druida, skrivenih moći i takvih.Nešto poput The outer limits, samo novija.
Galaktika jos 10 epizoda i kraj. Ako ti je dosadila, nemoj gledat ni tih 10 :ass:
(nečitko)
Nije dosadila Galaktika no čekanje. Najavili su kraj sa ovom sezonom, pa snimili 10 epizoda, da bi najavili onih sledećih za godinu dana kao poslednjih 10. Mada jedan glumac reče da oni sami nemaju pojma što da čine sa serijom jer joj je popularnost sad porasla, možda i previše da bi je završavali.
pa eto, uradice mozda jos 2-3 filma (koja se desavaju PRIJE kraja serije) i imas novu seriju: Caprica...
(nečitko)
Californication odlichan... Ostala je samo josh jedna epizoda ka zavrshetku 2 sezone. Mislim da je prekratko, ali svaki nastavak je kvalitetan.
\\OFL•GIC
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks