sale neki novi kanal???
i sto bi vise sa mogucnoscu gledanja na dva tv-a? evo godinu dana jos nista a ako se ne varam jos u maju je najavljeno to za kraj ljeta...samo izgleda niste mislili na ovo ljeto 2008![]()
Promaklo mi je ovo pitanje. Za sada nema HD kanala. Widescreen (ako mislis na 16:9 signal?) ima i kod SD kanala, i to samo zavisi od TV stanica, jer Extra TV prenesi ono sto dobije. Prije neko vece sam gledao film na RTL-u koji je bio 16:9, TV se automatski prebacio u taj mode...
Opet ja
Novi filmovi u videoteci:
1. Efekat leptira – Butterfly Effect
2. Posljednji poljubac – The Last Kiss
3. Wimbldeon - Wimbledon
4. Vrana 3 – Crow 3 Salvation
5. Podmornica – Das Boot
6. Huligani – Green Steet Hooligans
7. Taxi
8. Lovina - Hunted
9. Bratz sminkerke - Bratz
A u toku decembr.... aj' jos necu da otkrivam![]()
Sale, dje zapelo sa 2TV-a ? I sto u decembru, popust na videoteku ? Ovakva kakva je dzabe da je nebi joj se obradovao![]()
Last edited by Poseydon; 24-11-08 at 12:30.
u decembru jos 9 filmova, sta bi drugo :eek:
(nečitko)
aj sale reci neki novi kanal,obraduj nas....valjda im je u decembru godinu dana pa se moze ocekivat par novih kanala...
"neki novi kanal,obraduj nas....valjda im je u decembru godinu dana pa se moze ocekivat par novih kanala..."
Evo rekao sam...
@Poseydon
Bice, samo malo strpljenja.
Kad si vec rekao, koji kanali ?
Samo da obavijestim da je budvanski Kabling najavio da će uvrstiti s početkom godine kanale visoke definicije,pa vi vidite...
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ovo nije tema o c4blingu.
Ne bi da se konkurencija ljuti na njega kako pljuje po njima kada se odradi search
Ovako se zamaskirao
Sto Telekomu treba preko mjesec dana da ignorise prijavu za instalaciju Extra TV-ja ? Sto niko iz Telekoma ne zove i kaze "Gospodine identifikovali smo vasu prijavu, samo da potvrdimo ekipa bi dosal za 7 dana u 11 h?" Sto vama znaci formular na sajtu kad nista ne preduzimate po tom pitanju. Cak i kad se dva puta popuni, cak i ako telefonom zovemo da vidimo da li ste vi evidentirali prijavu. Narucite neki CRM da radi, pa onda solite pamet i uzimajte tolike pare kolike uzimate.
Sad mi ne morate dolazit, a i ako dodjete, hvala ali kashno shte se shjetili.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Javi se na private ako si i dalje zainteresovan.
@swinger
Moja dobra volja je da odgovorim na pitanja.
@Poseydon
Koji kanali?
[QUOTE=Sale;1057749]@swinger
Moja dobra volja je da odgovorim na pitanja
kako ti kazes
evo jedno pa ako imas dovoljn dobre volje odgovori
uzeo sam mini ali bih ipak preao na start paket
moze li se
sta je sa ugov0rom i jel i onda bespltno do nove
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks