Page 154 of 831 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... LastLast
Results 3,826 to 3,850 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by swinger View Post
    sale koliko sada kosta extratv 50evra plus instalaciona taksa 12,5 evra ili sveukupno 50 evra ?
    I to da je iznajmis,pa kad raskines ugovor ode STB .

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by makach View Post
    Koji od kanala ima stvarnu visoku definiciju i koji podrzava widescreen?
    Quote Originally Posted by verbalni_fajter View Post
    u, zivo me interesuje odgovor na ovo :mrgreen:
    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Ukupno 50 eur
    ignorisanje je zakon!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ubo ga,a?
    Peace,Love,Unity & Respect
    for one another !

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

covjek je selektivno miopichan
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Forumasi koji imaju Extra TV neka restartuju STB i imaju nesto novo u Extra servisi

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Najjaci su novi tagovi... "privodjenje korisnika"

A vrlo brzo zaboraviste na ponudu koja se ne moze odbiti kada je 88M na silu gurao zice u stanove?

Ova akcija bar podrazumijeva da korisnici dobrovoljno podju do T-Shopa i poruce Extra TV i za referali za to budu nagradjeni paketom(ima)...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ubacili vremesku prognozu, moze li sljedece da bude stanje na putevima , nista nam ne trebaju novi kanali ,dajte jos ovakvih extra servisa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

blago nama sa vremenskom prognozom : )))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odje su najaci tagovi-privodjenje u t-mup(ubjedljivo najaci)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sale, oce li biti tog 1.6 CS servera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Forumasi koji imaju Extra TV neka restartuju STB i imaju nesto novo u Extra servisi
    svi smo se u kuci uzbudilizbog novog servisa.Daj te neki ozbiljniji interaktivni servis, kad nema novih kanala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova nova akcija je zaista tužna. Prosto je nevjerovatno kako jedan glomazan sistem poput T -Coma može da se održava sa takvim rukovodećim strukturama.
    Ovdje su u pitanju godine i godine neprekidnih grešaka i kontraproduktivnih poteza koji se zatim anuliraju činjenicom da postoji monopol i da su korisnici na neki način primorani da biraju izmedju dva-tri loša rješenja, pa jedan određeni broj izabere i njih.

Ovaj specijalni potez gdje se od mene očekuje da agitujem po kućama svojih prijatelja za Extra TV, da bih (gle velikodušnosti), za svakog novog korisnika kojeg dovedem (i to bukvalno, za ruku) u T-Com dobio mjesec dana besplatnog korišćenja određenog paketa . Kako se nisu sjetili da ponude i set noževa, magične krpice ili neki escajg?
    Last edited by butters; 20-11-08 at 18:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Madjari , ocigledni misle da smo Cigani, kao oni. Ali mislim da su grdno pogrijesili. Umjesto da sa Fixnom+Mobilnom+Internetom+Extra TV-om budu lider u razvoju, oni su sa idiotskim menadzmentom (madjarskim, ne nasim)napravili sprdnju od nekadasnjeg giganta.
    Ova akcija je nevjerovatno tuzna i pretuzna.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Sale,poshto nema nikog vjerovatno od predstavnika i detaljnije upucenih od strane davaoca usluga zamolio bih te da odgovorish na moje predhodno postavljeno pitanje. Hvala.
    Last edited by makach; 21-11-08 at 10:47.
    Peace,Love,Unity & Respect
    for one another !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by marxim View Post
    Madjari , ocigledni misle da smo Cigani, kao oni. Ali mislim da su grdno pogrijesili. Umjesto da sa Fixnom+Mobilnom+Internetom+Extra TV-om budu lider u razvoju, oni su sa idiotskim menadzmentom (madjarskim, ne nasim)napravili sprdnju od nekadasnjeg giganta.
    Ova akcija je nevjerovatno tuzna i pretuzna.....
    Najveca greska toga madjarskog menadzmenta sto sve te nase parazite ne posalju kuci. Malo digresije:
    Bio sam juce u T-centru i dodje covjek sa Tytan II i trazi podesavanja za MMS , internet, streaming(automatskih setovanja za taj telefon veliki T-Mobile nema i ako HTC isti model radi samo za T-Mobile pod brendom MDA Vario) i bistra devojcica ladno kaze podjite u ulicu slobode i rece ime momka koji to zna podesiti.Gle samo jedan zaposleni u dva T-Centra radi ono za sta je placen:mad: ZASTA TA VRANA PRIMA PLATU ??? Tu je onda cuvena tehnicka podrska T-Coma koja resetuje, pali i gasi sve moguce uredjaje koje imaju i nemaju ne bi li rijesili problem. Dobro da imaju i jednog korisnika koliko debila imaju zaposlenih

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

to o njihovoj strucnosti necu ni da komentarisem svi znamo koliko su strucni i koliko ljudi zna svoj posao
    a sale nama je jasno koliko je bitan market share ali valjda nije sve u tome kako povecati isti, valjda je bitno i kako zadrzati stare korisnike, sta vi nudite korisnicima koji koriste sve vase usluge??? dajete neke smijesne dukate koje vecina mora da skuplja 5godina da bi dobili vaucer od 10eur...jedino se penzioneri koji pojma nemaju o tome pale na te fore...zasto ne ponudite besplatne pakete ljudima koji koriste sve vase usluge...ljudima koji vam sve racune placaju na vrijeme??? Moja cetvoroclana porodica ima 3 postpejd 067 broja sa racunima preko 50eur mjesecno,fiksni telefon, adsl i extra tv sa aktivirana 2 paketa i sto cete npr vise od jedne porodice, a znate li sto ja od toga imam od vas, jedino ste azurni da ugasite sve ako je neko slucajno zakasni ili se zaboravilo da se plati...da ne napominjem da komsija koji je extra tv vidio kod mene moze sa isti da uzme za duplo manje para, da ne placa do kraja godine i sl...a vjerujte i ja sigurno necu ici sa njim pod ruku u t-com da bi mi pustili HBO i smijesni plus paket mjesec dana
    Last edited by E_K_V; 21-11-08 at 09:12.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by makach View Post
    Koji od kanala ima stvarnu visoku definiciju i koji podrzava widescreen?
    Za sada ne emituju HD kanale...

@ EKV - ja placam racune ili na dan kad mi stignu ili prije nego stignu, ali nemamnikakvih povlastica... Jos nema nagrada za uredne platise
    Sto je tu je...

p.s. kad izmace masi i ferrariju titula...
    Last edited by =]Vlado[=; 21-11-08 at 09:16.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    @ EKV - ja placam racune ili na dan kad mi stignu ili prije nego stignu, ali nemamnikakvih povlastica... Jos nema nagrada za uredne platise
    Sto je tu je...
    (
    Ima, ima, Ritam klub. Ja već mijenjam svoje dukate
    Što se stručnosti tiče, nije to samo slučaj sa T com i T Mobile, tako je i u Promonte i u M tel i u mnogim radnnjama ajde recimo računarske opreme. To je naš nacionalni probem, što posao ne radi stručni ljudi već "neki drugi".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Tacno tako, i zato trebaju da IDU KUCIII !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Tacno tako, i zato trebaju da IDU KUCIII !!!
    Ne treba zaboraviti da ljudi koji znaju nesto nece da rade za tako male plate... Koliku platu mzoe imati radnica u t-shopu???

Bi li recimo neki odavde super-znalac radio i pruzao sve moguce informacije vezane za adsl/extratv itd. umjesto te radnice za njenu platu? Ovo je samo jedan primjer koji se moze prosiriti i na druge oblasti i usluge ne samo t-coma.

Cast izuzecima.
    Last edited by =]Vlado[=; 21-11-08 at 11:44.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Zakljucak te price bi bio "Dobrodosli u Crnu Goru".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Ne treba zaboraviti da ljudi koji znaju nesto nece da rade za tako male plate... Koliku platu mzoe imati radnica u t-shopu???

Bi li recimo neki odavde super-znalac radio i pruzao sve moguce informacije vezane za adsl/extratv itd. umjesto te radnice za njenu platu? Ovo je samo jedan primjer koji se moze prosiriti i na druge oblasti i usluge ne samo t-coma.

Cast izuzecima.
    Grijesis, ima jako puno ljudi koji bi radili za te pare(btw imaju za nase uslove dobre plate). Za posao u T-Centru treba biti prosjecno inteligentan i zainteresovan za svoj posao, nije niikakva filozofija podesiti bilo koji telefon, ovdje se radi o tome da nisu ljudi obuceni za svoj posao. Kuci i ona i oni koji su je pustili da radi bez predhodne provjere sposobnosti...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ima, ima, Ritam klub. Ja već mijenjam svoje dukate

za sta ih mijenjas...treba ti pola godine racuna preko 50eur da bi dobila 10eur od njih u najboljem slucaju...ja korsitim t-mobile evo ne znam ni sam koliko...mislis da su me zvali da me caste telefon zbog toga...okle...jer sam zadnje dvije godine u biznis paketu koji placam 70eur mjesecno pa misle njemu smo ucinjeli ima besplatne pozive sve u svemu mislim da se 99% nas ovdje slaze da su pogodnosti koje t-com daje korisnicima smijesne kao i nacin na koji privlace nove korisnike...mada zasto bi i nagradjivali uredne platise...kad ih onako odma iskljuce i kraj pa ako ces da gledas tv onda plati racun nego dobro brzo ce se vjerovatnop razmisljati i o tome kako zadrzati stare korisnike

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Zakljucak te price bi bio "Dobrodosli u Crnu Goru".
    E upravo to!!
    Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Grijesis, ima jako puno ljudi koji bi radili za te pare(btw imaju za nase uslove dobre plate). Za posao u T-Centru treba biti prosjecno inteligentan i zainteresovan za svoj posao, nije niikakva filozofija podesiti bilo koji telefon, ovdje se radi o tome da nisu ljudi obuceni za svoj posao. Kuci i ona i oni koji su je pustili da radi bez predhodne provjere sposobnosti...
    Slažem se. Ne treba ti neko veliko znanje za podesiti telefon. Iako se bavim računarima, često u svojoj radnji podešavam telefone i modeme za sva tri operatera. Još oni u poslovnicama imaju uputstva i mislim da je to sasvim lako naučiti, ko oće naravno. A onaj ko neće neka radi onda neki drugi posao u koji se bolje razumije. Ne odnosi se ovo na T Com ili ProMonte samo, već na mnoge oblasti kod nas.

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    za sta ih mijenjas...treba ti pola godine racuna preko 50eur da bi dobila 10eur od njih u najboljem slucaju...ja korsitim t-mobile evo ne znam ni sam koliko...mislis da su me zvali da me caste telefon zbog toga...okle...jer sam zadnje dvije godine u biznis paketu koji placam 70eur mjesecno pa misle njemu smo ucinjeli ima besplatne pozive sve u svemu mislim da se 99% nas ovdje slaze da su pogodnosti koje t-com daje korisnicima smijesne kao i nacin na koji privlace nove korisnike...mada zasto bi i nagradjivali uredne platise...kad ih onako odma iskljuce i kraj pa ako ces da gledas tv onda plati racun nego dobro brzo ce se vjerovatnop razmisljati i o tome kako zadrzati stare korisnike
    Mijenjam ih za ono za šta skupim (moram ti priznati da mi nijedan fixni račun nije ispod 50 eura pa da sve mučim hehe). Mobilni je manji. Ali u svakom slučaju bi moraal platiti taj račun, tako da mi ovi dukati ipak moraš priznati dodju kao neka nagrada. I ja koristim T Mobile pa nikad ništa ne dobih, ali i n ekoristim ga zato već zato što miodgovara i trenutno mi je najpovoljnija varijanta. Isto tako za posao koristim PM. Što se tiče biznis paketa tu si osakaćen u obje mreže ( T Mobile i PM) kao da smo gubavi a ne da bi trebali biti povlašteni.

Iha dje odosmo, ipak je ovo tema Extra Tv. Ja sam i dalje bez zamjerke i svaki dan iznova zadovoljna ovim servisom. Tačno ima sve ono što meni treba. Možda još da me časte sailingChannelom i to je to. Evo cijelo popodne ima goste, ali zato sam snimila sve emisije koje gledam tako da ajte adio sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    ... Iha dje odosmo, ipak je ovo tema Extra Tv. Ja sam i dalje bez zamjerke i svaki dan iznova zadovoljna ovim servisom. Tačno ima sve ono što meni treba. Možda još da me časte sailingChannelom i to je to. Evo cijelo popodne ima goste, ali zato sam snimila sve emisije koje gledam tako da ajte adio sad
    U ovome se slažemo. Ni ja nemam nijednu bitnu zamjerku na Extra TV, i zaista sam zadovoljan. Redovno plaćam sve račune i ne žalim se što sam ljetos morao da platim 100€ za uvođenje. Čak mi ne smeta mnogo ni to što nema nekih kanala koje bih volio da gledam (u mom slučaju su isključivo strani i nema šanse da ih uvedu).
    Upravo zbog toga mi smeta što me ne puštaju da uživam u usluzi koju redovno plaćam, već me ponižavaju ovakvim stupidnim "akcijama" koje u CG mogu da se prime kao snijeg u Budvi u sred jula. Ona tri nesretnika (ako ih i toliko bude) koji im budu doveli prijatelje u poslovnicu trebali bi da nagrade pored onih mjesec dana bar sa još po deset dana, neće ih to preskupo izaći ( a i odbija se od poreza )
    Last edited by butters; 21-11-08 at 21:06.

Page 154 of 831 FirstFirst ... 54104144150151152153154155156157158164204254654 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)