http://www.roksped.com/audi/mehr.php9.htm
Ovdje posebno pise navigacija aposebno TV. Znaci nisu napisali navigacija sa mogucnoscu gledanja TV-a, nego posebno navigacija posebno TV prijemnik !!!
mozda misli coek na one nazad u sjedista?
History comes to life when you get involved and do it yourself.
i kako onda tebi izgleda audi a8 sa navigaciom i tv prijemnikom? uzmes to oboje.aj objasni mi
f6
znaci isti ti dodje onaj ekran kad narucis i navigaciju i tv? pa koja je razlika onda?
tv prijemnik ne mozes narucit bez navigacije.kad narucis navigaciju i opet tv prijemnik znaci da ce ti doc dodatne antene i cuda da bi mogao da hvata tv signal. sto bi ti rekla da smo zdravo.
vidjeh u oglase 550i . sto jednostavno ne kupit m5
f6
535i V8 ima 225 KS i totalni je promasaj. Novi 535 i ima 3.0 sa dvije turbine i 306 KS.
Odavno je tu. Koliko sam ja vidio taj auto je raspad, bar kad je rad motora u pitanju.
Ja mislim da nema totalni ful. Ja znam samo jednog koji ima najjacu opremu u PG, a jos uvijek je daleko od totalnog fula.
A kvalitet slike je katastrofa.
Ja na A8 nemam TV, a imam SatNav. Neki to imaju posebno, neki imaju zajedno, a neki bolje da nemaju uopste.
Neki auti daju samo SatNav bez TV, neki daju TV bez SatNav, neki to daju zajedno....
I ja sam vidio taj 550, bjese 2006 i 70 000 km. Ali daleko je on od M5.....140 KS manje i much more.
TAKUMI
e60 535 nikad nije imao 3.5 V8, odnosno M62B35. Jedini e60 535i je 3.0 sa dvije puhalice.
TAKUMI
Nisam mislio na E60 nego na noviji E39, taj se motor radio od 2002.
She is only here to annoy herself!
Jes da sam novi odje,da nije neko razmisljao da postavi post navigacija,iskustva,uredjaji,mape i sl.?
Ja imam novi 650i dje mogu nabavit cd za navigaciju?
Apsolutno ne podrzavam.
Gdje si ga kupio?
TAKUMI
Ja imam Keyru Agustinu, dje mogu kondome nabavit![]()
She is only here to annoy herself!
Jel moguće da mi Maljević traži 50 eura za jednu plastičnu lajsnu koje ide na zadnja vrata? Za ono parče plastke mi se ne daje preko 20, u vr' glave 30 eura... Ima li đe blizu Bara da mogu to da nađem... Otpad ili servis...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
itekako je moguce.znam jer je jedan drug trazio za cijela vrata x2
f6
Evo da postavim sliku jednog prdavca![]()
Treba je ozidat dimnjak pozadi![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks