deep weist glumi je extra crnkinja inace dobar film
...vazda mi se svidjala alternativna realnost dje je glavni mafia/drug lord/mastermind/mudo - Milo. To mi zvuci i kao iskrenija realnost od ove nase... pa makar izmjestena u Kopenhagen, nbt.
Labovic je Kolasinac ponosni... Nazalost, niko iz te silne ekipe sto se razbashkarila po Danskoj nije iz Nk!![]()
Just to slip the skin...
deep weist glumi je extra crnkinja inace dobar film
The X Files - I Want To Believe
odlican film!
the World's leading dance event
Sensation
Presto - Pixarov kratki, eto se uglavio odma iza "Knick Knack" i "For the birds".
hah, zakon
http://www.imdb.com/title/tt1245104/
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
The dark knight, kanio sam evo 3 mjeseca da pogledam i mogu reci da je dosta dobar film.
Ja ga josh nisam pogledao. Chekam da ga neko od forumasha nabavi kada izadje u HD rezoluci. Nadam se da se se sazaliti i posuditi film
Gledao sam juche i toliko puta pomenuti film Max Payne. Nije mi se uopshte svidio, ni kako film, ni kao prebacivanje video igre na veliko platno. Ako zelite da izgubite sat ipo vasheg vremena, onda je ovaj film za vas. Nadam se da me nece delvishjessus ishejtovati shto blatim neki game film![]()
\\OFL•GIC
City of Men - Cidade dos Homens
City of God - Cidade de Deus (Guds Stad)
Globetrotting
Pokushaj da nadjesh i treci film na istu tematiku. Pretrazi ovaj topik saCidade de Deus
\\OFL•GIC
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
A Man Apart
jedini film sa Vin Dizelom koji sam gledao da je realno uradjen
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Traitor 8)
I ja pogledah prije neki dan Traitor (po preporuci sa predhodne strane),vrlo dobar film![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Mislim da je ovo vec neko bio predlozio, ali nevamind
Englar Alheimsins (nevjerovatno dobar, duhovit i potresan film)
iiiiiii,odgledaste li Saw V,heheh,skidoh sinoc neki telescreener (ne neki kvalitet,znate i sami)...ako je ko gledao kako mu se svidio,sto se mene tice reci cu samo jedno...Sto je mnogo puno je :P
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Apsolitno fenomenalan film!
Neko ga je vec preporucio, ali nema veze - ponavljanje je majka dobrog filma![]()
I am the one who locks.
Odlican film!
Moze se pogledati i DAY ZERO
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks