BELI ORLOVI u Becu!
Austrija - SRBIJA
Dok im je Djukic bio,veze s mozgom nisu imali. Zato kad im dodje Radomir "Vatrogasac" Antic,ubijaju. On je spoznao potencijal te reprezentacije.
DICIOTTO
BELI ORLOVI u Becu!
Austrija - SRBIJA
ZVANICNI SAJT ORGANIZOVANIH NAVIJACA SRBIJE -----> www.beli-orlovi.com
Svidja mi se ovo sto igraju u 21:00!
21:00 Partizan Belgrade - Sampdoria
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Doktor Mo!
Kreč, kolica i mešalica.
kakva golcina sunce ti poljubim...
svaka cast, ko god je u Partizanoj upravi i skautingu ljeta 2007. izabrao ove Afrikance i Brazilce napravio je super poso.
vrlo korisni igraci sva trojica.
Last edited by mirkoislavko; 03-11-08 at 02:09.
Pogledaj post iznad tvog i Moreira je iz Portugala...
Kreč, kolica i mešalica.
Hokejaška reprezentacija Srbije poražena je od Hrvatske u poslednjoj utakmici pretkvalifikacionog turnira za plasman na Zimske olimpijske igre u Vankuveru 2010. godine.
Kako ide taj skvoš?
Hahahahahah, a sto cini Misko, a tek ajkula, hahahahaha, kakav pacijent.
Zanima me da li na sajtu Parizana ima da se kupe one dukserice obicne .... I ako nema gdje ima u PG
---Chelsea Fc---
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=328703
malog je stvarno ljepota gledat
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
a i subotic posle nove godine verovatno zvanicno postaje igrac srbije:
http://www.novosti.rs/code/navigate....tum=2008-11-14
pogledajte malog Nikona Jevtica! KAKAV MAJSTOR!
Намјерно Другачији...
ne... zato sam i stavio vjerovatno?!
Izinjavam se onda...
Намјерно Другачији...
valjalo bi ....
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Srbija uvalila bugarima 6, Savinjo se oprostio uz 2 promasena penala i 2 gola...:mrgreen:
Kreč, kolica i mešalica.
jaki smo masu,i to samo zahvaljujuci gospodinu anticu !![]()
ojha, pa to je bas pranje leglo... svaka cast.
jel igro berbatov? jesul' bugari stvarno ovoliki q.ratz od ekipe ili sta?
igrao berbatov,ali izasao je vec u 30min,igrao stilian petrov,a nije martin i naravno bozinov(koji je vec nekoliko meseci povredjen),u sustini bas smo ih oprali,i jos smo promasili i 2 penala(sava),a bili su cisti penali.inace evo sastavi reprezentacija:
SRBIJA: Dišljenković, Ivanović (od 46. minuta Rukavina), Vidić (od 46. Đurić), Luković, Kolarov, Milijaš (od 58. Ergić), Stanković (od 46. Kačar), Krasić, Jovanović (od 58. Tošić), Lazović, Milošević (od 35. Mrđa).
BUGARSKA: Petkov, Milanov, Tunčev, Ilijev, Venkov (od 68. Minev), S. Petrov (od 65. Stojanov), Jankov, Dimitrov, Georgijev, Berbatov (od 29. minuta Genkov), Rangelov (od 46. Kotev).
http://tinyurl.com/Srbija-Bugarska-GOLOVI
Golovi sa utakmice
Ne pamtim kada je Srbija nekoga ovako napucala (Zadnji puta 7:1, 5:0 protiv Madjara)
ma lazovicu svaka cast uvek odlicno igra za reprezentaciju,jos od mlade i onog prvog ep gde smo usli u 4(iako mu u klubu i ne cvetaju tako ruze),ali mrdja je takva neznalica koja se retko radja.moram priznati da ga nisam gledao od kad je u vojvodini ali sumnjam da se nesto drasticno popravio u zadnje vreme-jedino sto je visok i jak,ni jedan drugi kvalitet nema.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks