kao sto rekoh.ne kazem ja nego druzina ostala.
Ja i kazem za Hamiltona da je strasan,klasni vozac ali nikad nece biti veliki sampion,ne mozes takav vozac da sebi dozvoli da ga 2 kruga prije kraja pretice prakticno dijete od 20 godina i otima mu titulu.Sjetimo se samo zadnje trke od prosle godine,on jednostavno nema jednu stvar koju imaju oni najveci a to je da vozis najbolje kada je najbitnije,da izdrzis sav pritisak i da imas muda i da rizikujes ako treba.
kao sto rekoh.ne kazem ja nego druzina ostala.
f6
sumljivo nije hamilton zasluzio pobjedu kad nema muda vec gubi titulu 2 kruga prije kraja od vetela (svaka mu cas) no mu mora glok pomagati bruka
acs,smarash...
Evo vremena oba Tojotina vozaca u zadnjem krugu, oba sa istim gumama. Koga je Truli to propustao? Ne mlatite tako vam boga
Glock: 1:44.731
Trulli: 1:44.800
I da je Glock bio u pit po gume bio bi iza njih i tako bio Hamilton osvojio, šta pominjete Glocka, dobro je i završio trku sa onim gumama
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
mijuska dome od mene imas cd laure pausini il cemo je doves u zeljezaru da vam pjeva.
f6
Ma jebo vas Hamilton, idem igrat domine.
TAKUMI
bilo sto je bilo. vidimo se za 5m .bice dosta promjena
f6
Hamiltoneeeeeeeee...........
Majstoreeeeeeeeeeeeeee.........
Ferarijevci ,cestitke , dobro ste se drzali........ali jbga
:-)
kako ferarijevci brzo zaboravise kako je Kimi propustao Masu, i odmah paljba na Gloka, koji jos treba da bude srecan sto je uopste zavrsio trku. Da je Tojota htjela da pomogne Hamiltonu poslali bi Gloka u box, ne bi to radili na ovaj nacin
Kubica je i hamiltona pretekao u jednom trenutku, al ajd
koliko ja vidjeh, danas je samo jedna placi***** bila: place u bolid, place van bolida, place na podium, place na press... :yipiiii:
aj ih nabroj
javi mi se na skype, da te oderem na online domine, jos 1 poraz pored ovoga veceras
A Peshikan je car!"Nece bit kishe", a Berni fata shturu sav pokisao dok on to izjavljuje
(nečitko)
Mali crnac :-)
Kakva trka...Ih kako je onima sto preko nk piva odose u Brazil...show uzivo
Nisam fan ni jednog ni drugog,ali i da jesam pretjerano je radovati se tudjim suzama...pogotovo sto je covjek dao sve od sebe i to sto je do njega je odradio najbolje...e sad drugo je sto je sreca pogledala njegovog konkurenta...Dodje na zadnju trku sa 7 bodova prednosti,vec drugu godinu uzastopno i opet ne bi osvojio samionat da ne bi Glockovih guma...Ali i to je f1...titula je u njegovom dzepu i to je zavrsena stvar,oladite malo sa teorijama zavjere...
Vettel mali...svaka cast...jedva cekam da ga vidim u nekom boljem timu..
Nista,Kimiju ode ona DHL fastest lap award...
Kraj
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Kako smecarski i bezmudo osvojeno. Trulliju nije trebalo nista pa je zato vozio sporije na suvim ovaj mali je mogao da izdrzi do kraja da je rizikovao do kraja nego nije htio da smeta ovoj dvojici, po sistemu bolje ja da uzmem 3 boda a i mozda me meklaren usvoji iduce sezone zakovalainen i tako treba da ide...
She is only here to annoy herself!
Vi pricate ko da je Glock cijelu trku bio medju prvih 5, pa ga je pustio? Aloo!Glock je bio dje je bio je jer je jedan od rijetkih koji nije mijenjao gume i rizikovao, a rezultat toga rizika se vidio na kraju. BTW, samo pogledajte koliko sec je Hamilton bio ispred Glocka u finalnom poretku! Jedno je propustiti nekoga, a drugo zavrsiti uz toliki zaostatak
5 L. Hamilton McLaren + 38.907
6 T. Glock Toyota + 44.368
6 sec
Uostalom, crknite od zavisti! :devil:
(nečitko)
Blago njima sa Masama....al' zamalo.......
Glok je vozio maltene 20 na sat jer je sa onim gumama jedva drzao bolid na stazi, na snimku kad ga obilaze Fetel i Hamilton se vidi koliko cima i koliko je mogao ista uraditi. Hamilton jeste vozio ruzno za vidjeti kada se zna kako moze, ali pamti se titula i posle onoga prosle godine naravno da je bio ekstremno oprezan, mozda i previse u smislu toga da je ljepse osvojiti sa pobjedom ili preticuci 10 drugih bolida, ali je dosao do onoga sto je zelio i sto je zasluzio, a na kraju se samo to broji.
Last edited by zocko; 03-11-08 at 00:56.
Ovaj narod što ostavlja komentare na CDM News je glup do neba!!!!!
pi gloka debilnog...a i ovaj nigger nikad nece biti dobar trkach
timo glok nek se stidi.da je vozio ozbiljno do kraja hamilton bi samo sanjao titulu,nek se sad hamilton zahvali gloku
Sramno.. Tek je sad dokazao svima da NIJE PRAVI SAMPION.. Timo Glock,marginalac jedan koji je htjeo da se osjeti bitnim... FORZA FERRARI,FORZA FELIPE MASSA!!!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks