Josh Hartnett je jedan od najjacih glumaca u Holivud, jaci mi je chak i od Norrisa.
"Lucky Number Slevin" je film koji trazis.
Nadam se da ce mi neko pomoc,..
naime trazhim film (ne znam kako se zove) u pitanju je mafia,gdje 2 mafijashka boss-a zavrshe svezani jedan za drugog,a to im je napravio njihov uchenik (?!)(mislim)
Mnogo jaki su glumci u pitanju.. mislim da je jedan od tih bossova Morgan Freeman..
Josh Hartnett je jedan od najjacih glumaca u Holivud, jaci mi je chak i od Norrisa.
"Lucky Number Slevin" je film koji trazis.
I am the one who locks.
Ovako....
Radnja filma se odvija u nekom logoru/zatvoru....Jedan od zatvorenika pokazuje trik sa kutijom sibica (ono sa kuglicom-sad je vidis/sad je ne vidis; fora sa duplim dnom). Inace, svaki odredjeni period idu van tog zatvora negde vozom da rade....I sad, jednom od njih padne na pamet da iskoriste foru sa kutijom sibica, ali primenjenu na voz tj. vagon u kojem bi oni bili, ali prave dupli zid, tako da kad strazar otvori vagon vidi samo taj dupli zid,a oni su iza njega....i naravno uspevaju da pobegnu...nadam se da ste otprilike ukapirali...super je film ....americki je...koliko se secam jedan glumac je dosta poznat
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
da nema ko predstavu
KOSTANA
Interesuje me, zna li neko, kako se naziva film, mislim da se davao kao vikend film na Atlas tv, mozda i nije, nisam bas siguran.. Znaci, lik ima na glavi istetoviranu rijec "RESPECT".. Kol'ko sam malo mogao da vidim, mislim da se bavi kao drogom i ubijanjem.. Zna li iko?![]()
"Čistim ođe, nema tu gospode."
zna li ko kako su kod nas preveli film ¨the breakfast club¨??
urgent!
Getting lost never felt so good
Od zlata jabuka -domaci film,treba mi....
Trebao mi je film
Unfaithful 2002 , Richard Gere,Diana Lane..
(torent)
!!??
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Dobar film, dobra riba
Evo ti ovdje ukucaj Unfaithful i markiraj BT junkie i tu ces imat jedan dje pise da je sa Svedskim prevodom, ali u komentare pise da je audio engleski, pa nedje posle nadji nas prevod
http://www.torrentscan.com/
Diane Lane stari as
Hvala![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Kad se pomenu asjin Gulag podsjeti me nesto.Kako se zvase film sa onim Njemcem sto ga Rusi zarobljavaju pred kraj drugog svetskog, pa ga ovode u logor u Sibiru gdje se olovo kopa. I on bjezi iz njega kroz snijeg sibirski i čuda i čudesa da dođe kuci za Božić.Strašan film i dugo traje.
and now something completely different...
trazim crtani jedan na netu vec dvije ure, nema trika da ga mogu iskopat! znate onaj stari, ja mislim da je crno-bijeli, kad se ona bojazljiva macka slucajno (usvari ju je onaj deckic spasio od ludoga sefa) zadesila na brodu i zavrsila potom u nekoj zemlji, kraljevini, u kojoj nema macaka? tu misevi zvek cine, a ona bojazljiva, pa je pocnu snalazit...
e, uvijek sam zelio da imam onu ludu jazz temu sto pici dok je mackica svezana na onu pokretnu traku, koja je primice giljotini sto lupa li lupa... kako vrh muza... ali nema sanse da je nadjem ikako...![]()
Drugarstvo trebao mi je film...
Bella Mafia
http://www.imdb.com/title/tt0120602/
..ono torent![]()
~
I ja sam chuo da je film odlichan. Treba se to naci.
\\OFL•GIC
Nema hollywooda![]()
\\OFL•GIC
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks