/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Shto ce skakati na njega...I da igra vuchinic za beca bi se moglo naci mjesto...
#fakenews
Ja koliko znam Beciraj nece da igra za A tim (moguce da se nesto promijenilo) a ako nece za A po meni nebi trebalo za njega da ima mjesta ni u mladoj reprezentaciji.
nema ko da zamijeni Vucinica osim Djalovica...i to ce vjerovatno i biti osim ako filipovic ne pronadje nekog napadaca posto samo napadace i trazi a za odbranu koga briga
AJMO CRNA GORO !!!
mislim da beciraj nema dovoljno iskustva da igra protiv jedne italije,,,ali kasnije naravno da se na njega moze itekako racunati..
tesko da ce kosovo imati svoju reprezentaciju koja mose da se takmici u okviru eufe i fife![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ja mislim da ce on sto posto igrati za nas...
AJMO CRNA GORO !!!
Rekao je da je to "teska odluka za koju treba vremena". I da bi mu cast bila da igra sa Joveticem, Vucinicem, Simonom itd.
Koliko ja znam nikad nije izjavio da nece igrat za seniorsku reprezentaciju ili bilo sta slicno.
nece valjda doduse to je njegova drzava...ako odluci da igra za kosovo trebano da ga shvatimo![]()
Ako vec toliko zele da igra za nas,nega ga File pozove za neku prijateljsku za A tim i ubaci 10-tak minuta i to je to, nece moc da igra za Kosovo...Ako se ne odazove,znacemo koja je ura![]()
Pa ako se ja dobro sjecam jeste to izjavio, ali nisam 100% siguran, kao spreman je da igra za mladu reprezentaciju ali za seniore ne, barem ne u ovom trenutku i da zeli da igra za Kosovo. On sad vjerovatno nece prihvatiti da igra za seniore jer zeli da saceka sto ce biti sa Kosovom a to po meni ne smijemo da tolerisemo nego neka se odluci.
Ostajem pri tome da za CG trebaju da igraju samo crnogorci.
Bilo bi fantasticno da Beciraj zaigra za nas A-tim, ludnica koje bi golove zabijao u to sam siguran...ali treba covjeka i razumjeti i imati respekta kako god odluci jer postavite se na njegovo mjesto...primjer odes igras za neki bosanski klub i oni te zovu da igras za Bosnu a ti si iz CG itd...ali moje misljenje je zbog specificne situacije uzece dosta godina dok Kosovo bude primjleno u razne sporskee asocijacije itd tako trebao bi on da zaigra za nas i lijepo bi mu bilo...ima i njegovog naroda puno u CG jer smo multietnicka drzava itd.....[vecinom sport je odvojen od politike ali u ovome slucaju moze se odugovlaciti sa fudb timom Kosova godinama tako nebi mu niko zavidjeo u Kosovu da zaigra za nas...mi ga volimo i nadam se i on nas...imal djevojku? da mu nabacimo neku odmahpa jos vise da zavoli CG
pitanje: jel mu treba 2 godine igranja u CG da zaigra za A-tim ili nebi bilo veze jer je igrao za u21 tim kako se sjecam nedavno?
mislim da si prestrog sa tim;;;za mene svako ko zivi u CG je crnogorac i dobro dosao je da da svoj doprinos drzavi u bilo cemu, sport, nauka, medicina itd...
sad etnicki ili po narodnosti da igraju samo Crnogorci [ako hoces Crnogorci pravoslavci] znaci da ne mogu da igraju crnogorci Srbi, crnogorci katolici, crnogorci Albanci, crnogorci Bosnjaci itd...to nema ni u jednoj drzavi svijeta,...mozda ima ali su to drzave koje su recimo 95-100% jedno-religijske ili etnicne itd...ali haj tvoje misljenje...mozda i ja nijesam u pravu...
blizi se mec sa makedoncima....
AJMO CRNA GORO !!!
Samo ljudi koji su od rodjenja u Crnoj Gori.
Vecinom Pravoslavni narod.
Ali,ne bi se bunio da tipa Ardijan Djokaj igra,jer je on iz Tuzi koliko me sjecanje sluzi. Ili neko poput njega.
Glupo je skroz da mi dodje chamuga poput kuka iz ugande ili okle je vec,da igra za Crnu Goru!?
Nije to klub alO! Nije to takmicenje u prvenstvu!
To je reprezentacija CRNE GORE! Fudbaleri koji su iz Crne Gore! Koji ce Srcem da igraju za Crnu Goru!
To je formula...
Намјерно Другачији...
Isti slucaj je i sa Behramijem,on trenutno igra za Svajcarce,ali ukoliko Kosovo bude primljeno u UEFA,FIFA...on ce moci da zaigra za njih![]()
Po kom to pravilu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks