Nije ni tamo savrsheno!Herceg Novi - 2008.10.24. (13:00)
Herceg Novi Temperatura: 24.0oC
Relativna vlaznost vazduha: 58 %
Vazdusni pritisak: 1018 hPa
Brzina vjetra: 2.0 m/s
Smjer vjetra: SW
Nebo: Malo_oblacnoKao i slika na Novu...
Nije ni tamo savrsheno!Herceg Novi - 2008.10.24. (13:00)
Herceg Novi Temperatura: 24.0oC
Relativna vlaznost vazduha: 58 %
Vazdusni pritisak: 1018 hPa
Brzina vjetra: 2.0 m/s
Smjer vjetra: SW
Nebo: Malo_oblacnoKao i slika na Novu...
(nečitko)
Sale oce li se dodat taj kanal od prvog novembra ?
Već sam se jednom javljao zbog ovog, ali je moj post ignorisan od strane onih kojima je bio namijenjen.
Subota, 21.15 - udarni termin Operacije trijumf. I na B92 i na TV Nova gledanje je onemogućeno, a ista emisija (Najgori od sve djece) će na IN TV biti prikazana u ponoć.
Jedan od razloga za uzimanje ExtraTV paketa je bio upravo i taj da mi lokalne TV stanice ne ograničavaju gledanje sličnih emisija (prethodnih godina Pink je VB prikazivao odgodjeno, u kasnim noćnim satima).
Razumijem da smo mi za vas brojke i procenti a ne živi ljudi, ali zar ne možete da shvatite da u eri tržišne ekonomije i slobodne konkurencije odgovorni ljudi jedne velike kompanije ipak treba da koriste više nivoe razmišjanja i kritički razmotre neke relativno jednostavne probleme sa relativno jednostavnim rješenjima.
Kome je u interesu da se onemogući gledanje jedne takve emisije? IN TV sigurno ne može da očekuje da će većina zainteresovanih čekati ponoć da bi zatim do 2h gledala emisiju koja uzgred nema smisla ako se ne gleda uživo (zbog glasanja publike), tako da je efekat reklamiranja minimalan.
Telekom je mogao da napravi minimalan napor i pokrene to pitanje sa IN TV u cilju pronalaženja kakvog - takvog rješenja i zaštitio svoje korisnike. Većinu dnevnih prenosa OT TV IN uopšte i ne prenosi, ali su oni uglavnom takođe nedostupni EXTRA TV korisnicima.
Potpuno je razumljivo i prihvatljivo da se onemogući gledanje programa na B92 ako se on istovremeno prikazuje na IN, ali ovako je to totalno odustvo zdravog razuma.
Last edited by butters; 25-10-08 at 20:32.
Agencija za radio difuziju je zabranila emitovanje Operacije Trijumf na B92 i Novu za podrucje Crne Gore, jer In tv ima eksluzivno pravo za emitovanje tog reality show-a. Mi kao korisnici ne mozemo na to da uticemo.
@butters
Druze ako sad na in tv pratis utakmicu barselone, vidjet ces kako oni kradu signal od Sky sport-a ,a ako neko ne prati to radi snjofra moze da pomalo slusa i spanskog komentatora. Nema nista gore nego kad neko ko godinama krade drugima signal sad se poziva na pravo da se njihova prava zastite i da se i operacija trijumf kao i proslo evropsko prvenstvo zacrni na drugim kanalima sa ex Yu prostora. Jadovi , ubudjali se u onaj podrum kakvi su .
Tudje hocemo, svoje ne damo. Eto tako je
A da pitate ardcg.org? (Agenciju koja site hostuje u americi, pored Vladinih servera i koja pored gov.me domena, kupuje .org)![]()
Ja sam ugovor potpisao sa T-com, a ne sa ARDCG, a T-com bi valjda trebao da brine o svojim korisnicima, a ne o serverima na kojima se hostuje neka agencija, isto kao što ja brinem da redovno izmirujem svoje novčane obaveze prema vama.
Sale, ovdje ponovo izbjegavaš da daš konkretan odgovor na moje pitanje. Očigledno ću morati da napišem jednu afirmativnu poruku punu pohvala da bi se nekog od T-com forumaša motivisao da odgovori ( makar to bilo i 'hvala, hvala').
Ako je tačno ovo što straus piše (hvala za info), onda mi kao korisniici zaista malo možemo da uradimo, ali poenta moje prethodne poruke je bila da T-com treba da uradi nešto po tom pitanju, a ne korisnici pojedinačno. INTV je otkupio ekskluzivno pravo, ali za emitovanje, a ne za zabranu gledanja onoga što oni uopšte i ne prikazuju, ili prikazuju u sred noći.
Slovenacka kablovska u Nk i mislim mkabl me zacrnjuju b92 i novu, ne znam jeli tako i na BBM ?
BBM se trudio da zastiti korisnike ali opet nije puno napravio. Na nasu inicijativu je ARD pokrenuo javnu raspravu o ekskluzivnim prenosima i ubrzo ce usvojiti pravilnik to tom pitanju. Teorijski to zvuci OK, ali kad pazljivo procitas postaje jasno da ima jako puno rupa kojima se u praksi kabl operaterima stavlja omca oko vrata.
Nema tu srece dok se pravnim pitanjima u ARD bavi zena koja je ekonomista.
Zasto se grabi za tu ulogu?
Mozda zbog toga sto se preziva Vojvodic.
ljudi imam problem sa extra tv,jutros od kad sam upalio tv slika na extra tv ne moze da se gleda,sve ono treperi kao da nema nista a u pozadini se cuje sta je na kanalu,sve sam radio i resetovao i vadio kablove i isti problem!zna li neko resenje?
problem rijesen...
Da li si pozvao tehnicku podrsku?
SCART? Pogledaj da li su ok svi pinovi na oba kraja scart konektora.
izgleda da mi se pozadi scart bio malo izvadio...
opet obruka naciju, admine!![]()
(nečitko)
a izgleda....
Koja je ovo muka sa hrt1 pa se zacrnjuje slika(kviz 1protiv 100, neke serije i dokumentarne emisije )![]()
Upućujem zvaničan predlog da se ubaci MTV Base.
MTV Base je ukinut za ovaj dio Evrope, a zamijenio ga je MTV Dance.
MTV je procijenio da je ovaj kanal vise relevantan od MTV Basea.
Kako je to dobar kanal, ja sam ga imao na satelitsku na kompjuter ali su mi onda promijenili paket kanala i vise ga nemam. Mada je to bilo, ima vise od godinu dana, ali mi je jos uvijek zao.
A razocarah se juce u Extra TV. Jedan brat mi ga je ugradio i nesto mi je snimio, a ja mislio da to moze preko USB-a da se prebaca i ja ponio flash memoriju kad ono vidim da ne moze.Ja mislio ono kako ima dva izlaza za USB da moze. E stvarno sam se razocarao !!!
Da ne pravim 16 postova u 3 razlicita topika ukratko Extra TV, BBM ili Total?
I zbog chega? Programi/Cijena/Kvalitet usluge.
Hvala unaprijed.
You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'Never try'.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks