Obavezno :!:
Odlicna ideja za елмаг, proslijedicu gdje treba![]()
Obavezno :!:
Slika na Novi je 65-70% u odnosu na stvarni kvalitet.NovaTV pusta jedan od najboljih SD signala.
Meni je slika, bilo kojeg kanala, često zamrznuta.Dešava se kao kod starih filmova sa pokretnim slikama.
Samo što se meni slike sporo mijenjaju.
Veoma sam nezadovoljan.
Upravo sam na IN gledao jednu emisiju i ,,kočenje" me maksimalno omelo.
Postoji li šansa da se ovo riješi?
Ako ne može mogu li da raskinem ugovor prije isteka, jer ne dobijam kvalitetnu sliku.
Sve je lako provjeriri...
Pozdrav uz molbu:
,,Popravite wc šolju pa ugradite đakuzi"!!!!!!!!!!!
Libertas
Ko pise ove tagove?
Sale Uskorovic i Dragana Mirkovic wtf?
![]()
ne znam, nemam, ne mogu, necu
a tek koniq, hm, ko li to pishe?
tagove pisu korisnici, mislim da svaki user moze 1 samo da doda, tako da nisam ja![]()
(nečitko)
@sinisam
Pozovi tehnicku podrsku na 0800 80 000 i prijavi taj problem.
Sto bi zvao ? Da mu kazu da resetuje ruter i STB, sto nece rijesiti problem jer je problem vjerovatno u vasoj losoj infrastrukturi. Jednostavno na preko 50% parica nije moguc stabilan rad Extra Tv i ADSL servisa.
Opet vam ne valja ton na srpskim kanalima, godinu dana niste u stanju da to rijesite:mad: Dobijate los signal ? Kako drugi dobijaju dobar signal ?
Poseydon, ponovo strikes again kao po diviziji...
Ok, ako mu ne radi servis, a nece to zvanicno da prijavi, onda je sve ok. BTW, imao je 30 dana da proba.
To oko srpskih kanala, dobices zvanicno obasnjenje ako pozoves tehnicku podrsku.
Drugi dobijaju isti signal, pa pogledaj malo na drugom topicu kako ljudi reaguju kada im na sred ekrana pise "total tv - dekoder ne dobija signal"...
Mozemo i ovako dok na Total TV slika i ton idu uredno, na extra tv ton prekida ili je izoblicen. Ovo o cemu ti govoris je sporadican slucaj, uglavnom posledica lose podesenih satelitskih antena, a na Extra TV je pravilo. Izvini Sale, istina zabolim ponekad i tvoje reakcija samo potvrdjuje ono sto sam napisao u nekom od predhodnih postova, zalud je gluvom saputati i coravom namigivati...
Prica po forumu nema efekta. Za probleme koji ti smetaju pozovi podrsku 0800 80 000.
Zvao ili ne zvao isto se pise sto se tice srbijanskih kanala ,to je izgleda nerjesivo za servisere extra tv-a .
Posljednji put: pozovite tehnicku podrsku na 0800 80 000, ako primijecujete bilo kakav problem i dobicete zvanicno objasnjenje i rjesenje.
Licno vidim da problem postoji, ali ga ne mogu prijaviti u vase ime. Morate zvanicno da prijavite. Ovdje sam da pomognem, objasnim i odgovorim na pitanja za koje imam i mogu da dam odgovor, i naravno da vidim vase primjedbe, sugestije i prijedloge. Hvala na razumjevanju.
@88M
"Total TV, dekoder ne dobija signal?"
Verbalni nemam nista protiv tebe i ostalih korisnika BBM-a koji ovdje svracaju , ali stvarno ne vidim razlog vaseg mijesanja na forumu extra tv-a![]()
Mozda na koniq jeste oblacno. Ali u gradu je suncano i 22 oC.
@montenegrina
Problem prijavi na 080080000. Hvala.
kao i oblacno, em trabunjas i ne vidis sto svi vide, em prenebregavas cinjenice:
http://www.meteo.cg.yu/analiza.php?grad=podgoricaPodgorica - 2008.10.24. (13:00)
Podgorica Temperatura: 23.3oC
Relativna vlaznost vazduha: 44 %
Vazdusni pritisak: 1017 hPa
Brzina vjetra: 1.0 m/s
Smjer vjetra: S
Nebo: Umjereno_oblacno
Ili, ovaaaj, da HMZCG nazove 080080000 i prijavi problem sa oblacnoscu, jer ti kazes da je suncano, a svi mi ostali vidimo da nije?![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks