View Poll Results: Ko ce, po Vasem misljenju, osvojiti titulu Prvaka Crne Gore u fudbalu u sezoni 08/09?

Voters
180. You may not vote on this poll
  • Grbalj

6 3.33%
  • Kom

3 1.67%
  • Jedinstvo

5 2.78%
  • Decic

1 0.56%
  • Lovcen

14 7.78%
  • Jezero

8 4.44%
  • Buducnost

83 46.11%
  • Rudar

5 2.78%
  • Sutjeska

10 5.56%
  • Petrovac

4 2.22%
  • Mogren

35 19.44%
  • Zeta

6 3.33%
Page 13 of 117 FirstFirst ... 3910111213141516172363113 ... LastLast
Results 301 to 325 of 2910

Thread: Prva Crnogorska Liga 2008/2009

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ovu grupu vodi ocigledno ko ne treba da je vodi,no i to ce se sredit
    Predpostavljam da imash neki plan... mozda oni nesretni "varvari cg" ili kako su se vec zvali oni poltroni placeni sto su mahali zastavicama...

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Kao da je psiholog konsultovan u pisanju onog transparenta.
    Poučan je a ponovo nije direktan.
    Kosovo niko ne pominje, tako da ne znam čemu negodovanje.
    Da je pisalo ,,Kosovo je srce Srbije", to bi bila čista politička i jasna poruka.
    Ovako mi sve djeluje , uzvišenije i temeljitije.
    Mnogo smo ispred Srbije!
    Vecina njihovih transparenata je dobro osmishljeno i uradjeno
    Last edited by brzi_pas; 19-10-08 at 10:27.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Exclamation

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ti pod hitno nadji glavu, neko ti je uvalio neku pokvarenu!

uradjeno je sto je uradjeno, nije pojedinac odlucivao oce li parola izaci nego grupa, citava grupa je tako osjecala, nema ta odluka veze sa srpstvom sa crnogorstinom, i ako ce neki to iskoristiti za povod da nas prozivaju, al isli smo sa tim rizikom, kao sto neko rece nemojte se sjekirati za varvare mnogo su gore kritike prezivjeli
    xxixixiixixix kako si luckast !

Sam si nemali broj puta rekao da su Varvari apolitichni,a ako priznanje Kosova nije politichki potez/problem,onda stvarno ne znam shto je politika !
    Ako je skandiranje "Nezavisna Hrvatska" u Grblju,kao i "Srbija Srbija" na Cetnije bilo provociranje,onda mi reci koga sad provocirate?
    MIP?

Neka se sad zavijori 4C !

Zamalo da povjerujem da nemate nikakve veze sa politikom..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad ste se vec uvatili toga, trebali ste stavit "Kosovo je srce Srbije" i druge budalastine. Pisanija cirilicom i politika (vezana za Srbiju) na sjevernoj tribini, bravo Varvari! A da ne pominjem Fatosa, momak da je pametan da promijeni klub (nego bi ispali iz lige greote) no sigurno siromah ne zna ni sta znaci onaj transparent.
    Kako ti odjednom neko mio postane tako mrzan... Kad istice mandat sadasnjim vodjama?
    Last edited by Mad_dog_KO; 19-10-08 at 10:57.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Kad ste se vec uvatili toga, trebali ste stavit "Kosovo je srce Srbije" i druge budalastine. Pisanija cirilicom i politika (vezana za Srbiju) na sjevernoj tribini, bravo Varvari! A da ne pominjem Fatosa, momak da je pametan da promijeni klub (nego bi ispali iz lige greote) no sigurno siromah ne zna ni sta znaci onaj transparent.
    Kako ti odjednom neko mio postane tako mrzan... Kad istice mandat sadasnjim vodjama?
    Tebi smeta sto pisu cirilicom? To pismo ne postoji u Crnoj Gori?
    Jesi li u skolu prvo naucio cirilicu ili latinicu? Je li ti djed/pradjed/cukundjed... pisao latinicom?
    Ne prdi mnogo...

A ako ti toliko smetaju vodje, sto ne dodjes u PG i to im kazes, pobunis se protiv njih?
    Mada, cijenim da nemas preko 16-17 godina, tako da...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

moram jos jedan post da napisem i zavrsavam pisanje na ovu temu.vezano za spominjanje beciraja na veliko,prvo vezano za igranje za cg,a sad i u vezi njegovog igranja za buducnost i sl.pogledajte prvo koliko srba igra u reprezentaciji,a sigurno i medju igracima iz same cg ima onih koji se osecaju srbima,i sad je od svih njih vazniji beciraj,koji iako igra za mladu reprezentaciju je jasno rekao da zeli da igra za kosovo(sto je naravno i normalno).u samoj bucusnosti ne znam da li ima igraca iz srbije(koliko znam nema),ali sigurno je dosta njih se izjasnjavaju ko srbi.prema tome ako vec ubacujete u pricu beciraja,ubacite i te momke.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by DIDI
    uradjeno je sto je uradjeno, nije pojedinac odlucivao oce li parola izaci nego grupa, citava grupa je tako osjecala, nema ta odluka veze sa srpstvom sa crnogorstinom, i ako ce neki to iskoristiti za povod da nas prozivaju, al isli smo sa tim rizikom, kao sto neko rece nemojte se sjekirati za varvare mnogo su gore kritike prezivjeli
    Sve je OK, ako je to kolektivan stav svih Varvara, nece se niko mnogo sjekirat. Samo je bitno da se razumijemo, da ne bude poslije "nista politika, ovo, ono".

A ja se jos sjecam reakcije dezurnih Varavara ovdje istu noc poslije meca KK Buducnost - OKK Beograd prije par godina. "Politika" vam je strasno tesko pala tu noc.

Samo da vas zamolim - preskocite te navijacke spektakle na mecu sa Makedonijom, pa ako vam je vec "preci obraz" eto vam oni mitinzi po Podgorici.

Quote Originally Posted by NesaBG
    pogledajte prvo koliko srba igra u reprezentaciji,a sigurno i medju igracima iz same cg ima onih koji se osecaju srbima,i sad je od svih njih vazniji beciraj,koji iako igra za mladu reprezentaciju je jasno rekao da zeli da igra za kosovo(sto je naravno i normalno).u samoj bucusnosti ne znam da li ima igraca iz srbije(koliko znam nema),ali sigurno je dosta njih se izjasnjavaju ko srbi.prema tome ako vec ubacujete u pricu beciraja,ubacite i te momke.
    Pa sto onda? Niko nije iznio transparent "cestitke Kosovu na nezavisnosti" pa da se svi oni nadju uvrijedjeni. Jednostavno nije trebalo ovo pitanje dovlacit na sportske terene, ali naravno, slijedi copy/paste sa beogradskih stadiona i to je to.
    Last edited by MadGod; 19-10-08 at 11:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by keske-vu-ple View Post
    Tebi smeta sto pisu cirilicom? To pismo ne postoji u Crnoj Gori?
    Jesi li u skolu prvo naucio cirilicu ili latinicu? Je li ti djed/pradjed/cukundjed... pisao latinicom?
    Ne prdi mnogo...

A ako ti toliko smetaju vodje, sto ne dodjes u PG i to im kazes, pobunis se protiv njih?
    Mada, cijenim da nemas preko 16-17 godina, tako da...
    Prvo ne cijenis dobro, drugo nisi advokat Varvara, trece nisam te pitao nista.
    Smeta mi lazno moralisanje vodja kad vec pitas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NesaBG View Post
    moram jos jedan post da napisem i zavrsavam pisanje na ovu temu.vezano za spominjanje beciraja na veliko,prvo vezano za igranje za cg,a sad i u vezi njegovog igranja za buducnost i sl.pogledajte prvo koliko srba igra u reprezentaciji,a sigurno i medju igracima iz same cg ima onih koji se osecaju srbima,i sad je od svih njih vazniji beciraj,koji iako igra za mladu reprezentaciju je jasno rekao da zeli da igra za kosovo(sto je naravno i normalno).u samoj bucusnosti ne znam da li ima igraca iz srbije(koliko znam nema),ali sigurno je dosta njih se izjasnjavaju ko srbi.prema tome ako vec ubacujete u pricu beciraja,ubacite i te momke.
    jesmo li jos dje pogrijesili, ili je samo odje, reci ako jesmo Big Brotheru
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ovu grupu vodi ocigledno ko ne treba da je vodi,no i to ce se sredit
    grijesis ako mislis da je vodi jedna osoba, i da se jedna osoba pita
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mc_esseny View Post
    xxixixiixixix kako si luckast !

Sam si nemali broj puta rekao da su Varvari apolitichni,a ako priznanje Kosova nije politichki potez/problem,onda stvarno ne znam shto je politika !
    Ako je skandiranje "Nezavisna Hrvatska" u Grblju,kao i "Srbija Srbija" na Cetnije bilo provociranje,onda mi reci koga sad provocirate?
    MIP?

Neka se sad zavijori 4C !

Zamalo da povjerujem da nemate nikakve veze sa politikom..
    ukljuci mozak malo makar na ovu raspravu, sinisam ti je odlicno odgovorio, sjecas se slucaja bioce, kad je svo breme krivice palo na masinovodju, dok su direktori i ostali iz zeljeznice ostali neokrivljeni, ko je digao javno glas prvi? varvari onda su svi poceli da kritikuju optuznicu i dje su funkcioneri zeljeznice
    varvari su navijaci iz cg, tako da ih cg interesuje jako, ne upustaju se u politiku sjeti se referenduma, bilo je i na jednu i na drugu stranu varvara, a svi smo zajedno bili na tribini, tako izostavi varvare kad je politika u pitanju, kao sto smo dosta puta slali poruke, politicarima, funkcionerima u upravi kluba, obicnom narodu, tako smo i ovaj put uradili, ne mora ni jedan varvar da objasnjava nikome cemu transparent ko kapira neke stvari ukapirace, ko ne kapira nece nikad i pored 100tinu objasnjenja
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nesabg ne sjekiraj se puno ko ce za nasu reprezentaciju da igra, isti ti srbi su odma potrcali da igraju za nas i ako taj beciraj sjutra odluci da igra za cg repku i bori se za cg dobice isti aplauz kao i ovi srbi sto sad igraju
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo ne cijenis dobro, drugo nisi advokat Varvara, trece nisam te pitao nista.
    Smeta mi lazno moralisanje vodja kad vec pitas.
    kaeko je zdrvima? o kakvom ti moralu pricas, ako je tebe licno zaboljela parola to je tvoj licno problem, sa tim moras sam da se izboris, i citaj sto sam napisao, ovo nije stav pojedinca nego citave grupe
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

varvari su navijaci iz cg, tako da ih cg interesuje jako, ne upustaju se u politiku sjeti se referenduma, bilo je i na jednu i na drugu stranu varvara, a svi smo zajedno bili na tribini, tako izostavi varvare kad je politika u pitanju, kao sto smo dosta puta slali poruke, politicarima, funkcionerima u upravi kluba, obicnom narodu, tako smo i ovaj put uradili, ne mora ni jedan varvar da objasnjava nikome cemu transparent ko kapira neke stvari ukapirace, ko ne kapira nece nikad i pored 100tinu objasnjenja
    Znaci elementarno postojanje i nezavisnost drzave je "politika", a jedno klasicno (spoljno)politicko pitanje koje se ove drzave skoro ni ne tice "nije politika".

U pravu si, ni poslije stotinu objasnjenja necu kapirat.

Meni se cini da je tu mnogo vaznije hoce li se svi Varvari slozit, ili ima li ih "i na ovu i na onu" stranu, ne je li nesto politika ili nije. Ako se sloze, ocigledno im politikanstvo ne predstavlja nikakav problem.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

ukljuci mozak malo makar na ovu raspravu, sinisam ti je odlicno odgovorio, sjecas se slucaja bioce, kad je svo breme krivice palo na masinovodju, dok su direktori i ostali iz zeljeznice ostali neokrivljeni, ko je digao javno glas prvi? varvari onda su svi poceli da kritikuju optuznicu i dje su funkcioneri zeljeznice
    Kao prvo,ostavi me tih doskochica ukljuchi mozak,zamijeni glavu i sl,chasti ti..
    Kao drugo,prochitaj malo bolje shto si napisao i shto si prije TVRDIO i shvaticesh da su ti postovi/stavovi puni kontroverze..

Sad chitko napishi jesu li Varvari politichari,politichki-kritichari,ili navijachi?

Mozhda se poistovjecujete sa Delijama?Ocete neki 5.oktobar?Mozhda ulazak u Parlament?

A vjeruj mi da odlichno kapiram koja je poruka.

samo tako nastavite !
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kome ima smisla objasnjavati, njemu nema potrebe. Kome ima potrebe, njemu nema smisla!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Samo vam jos fali da idete na mitinge i lomite po gradu i bicete vjerna kopija vasih idola...
    e da, i da se ubijate bakljama

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam razocaran Varvarima i njihovom "principima" ! Toliko tema u CG je bilo za kritikovat ,ne samo politickih, vec socijanih, ekoloskih, korupcija, kriminal ,a oni se sjete samo Kosova !
    Moj komentar nema veze sa mojim stavom o Kosovu, isto bi rekao da su podrzali nezavisnost CG, iako sam za istu !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

politicki transparenti nikad se ne bi smjeli kaciti na sportskim tribinama, za to treba hapsiti..i ta hijerografja-cirilica, skoro sam je zaboravio, to je jos u upotrebi naveliko ili??

ne razumijem znacenje trasnaprenta i nadam se da nije protiv naroda na kosovu ili bilo protiv koga neduznog...ako jest onda zalost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo vam jos fali da idete na mitinge i lomite po gradu i bicete vjerna kopija vasih idola...
    e da, i da se ubijate bakljama
    A jesi siguran da znas ko je lomio po gradu? Nesto su brzo zataskali imena uhapsenih od one noci i pustili ih na slobodu. Mora da su varvari sa skupstine bacali svakojake stvari. Ne prdnjavi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Matadorr View Post
    A jesi siguran da znas ko je lomio po gradu? Nesto su brzo zataskali imena uhapsenih od one noci i pustili ih na slobodu. Mora da su varvari sa skupstine bacali svakojake stvari. Ne prdnjavi.
    Ukapiraces, mlad si, ima kad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako mislite da ne treba vishe dolazit na stadion,nemojte dolazit... Shto da vam kazem!
    Ovo shto je odradila vlada cg,slozili smo se svi,je jedno od najsramnijih chinova u istoriji...
    Dakle,odradili smo poruku dje se ne pominje ni K ni S od ovih,sad vec drzava...
    Rekli smo svi,chini mi se,da svako ko normalno razmishlja da ovo nije u redu,mislim da i vi.
    Tako da smo odreagovali,NE politichki,vec Moralno!
    Uzdigli smo se iznad svih i kraj.
    pa vi prichajte i blebecite dok mislite da treba.
    Prijatno.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Ako mislite da ne treba vishe dolazit na stadion,nemojte dolazit... Shto da vam kazem!
    Ovo shto je odradila vlada cg,slozili smo se svi,je jedno od najsramnijih chinova u istoriji...
    Dakle,odradili smo poruku dje se ne pominje ni K ni S od ovih,sad vec drzava...
    Rekli smo svi,chini mi se,da svako ko normalno razmishlja da ovo nije u redu,mislim da i vi.
    Uzdigli smo se iznad svih i kraj.
    pa vi prichajte i blebecite dok mislite da treba.
    Prijatno.
    To je ta demokratija, mi smo u pravu a vi ostali ako mislite drugacije to je blebelcanje, i zasto bih se ja sa vama raspravljao, prijatno je dovoljno... e da ne zaboravim, nemojte dolaziti na utakmice ako vam se ne svidja...

Ko se to i dje slozio da je tako kao sto ti mislis, imas temu sa poolom pa vidji koji je rezultat, ali ti mislis da je to sramni cin, koji je iznad politike i drzave, dobro nije kosmicki problem, niko ti ne brani da mislis kako mislis, mozda si ti u pravu a ja nisam po pitanju kosova, ali ne postoji taj argument koji vas moze odbraniti da ovo nije politika sto radite, mnogo je vazno sto ne pominjete kosovo na trasparentu, ta vas vadi... a sto se dolaska na utakmice tice dolazicu i dalje i voljeti moj klub kao i do sada...
    Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Oce li uskoro bit kakvih parola za pojeftinjenje goriva?
    ~

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bojan_pg View Post
    To je ta demokratija, mi smo u pravu a vi ostali ako mislite drugacije to je blebelcanje, i zasto bih se ja sa vama raspravljao, prijatno je dovoljno... e da ne zaboravim, nemojte dolaziti na utakmice ako vam se ne svidja...
    A ovo je demokratija shto su oni uradili!?
    Studiram to i znam poneshto,tako da...
    Necemo politiku odje.
    Mi znamo da smo u pravu,ne interesuje nas niko.
    Demokratija ili kako god...
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by ficoole View Post
    Znaci niste mogli MORALNO dic glas za jos mnogo stvari koje su problem u Crnoj Gori i koje se ticu Crne Gore (pa cak i njenog postojanja i nezavisnosti)? Od svih mogucih tema vi ste MORALNO digli glas bas radi Kosova, ispade da ova vlast nije do sad uradila nista lose zbog cega bi moralno trebalo dic glas, nego im je ovo prva i najveca greska do sad.

Politika nije samo ispisivanje slogana politickih partija, nego mnogo vise od toga.

I meni bar ne smeta sto Varvari imaju ovaj ili onaj politicki stav, uopste. Na kraju krajeva, evo i "navijaci" Grblja (koji su se valjda sjetili da postoje ovog vikenda) su uradili isto, pa nista. Nije nista novo da se navijaci bave politikom bilo dje u svijetu. Ono na sto ljudi pokusavaju da vam skrenu paznju je da nema vise mazanja pricom "mi smo drugaciji, kod nas nema politike".

Fino iznesite vas stav, i nikakav problem. Samo bar zaobidjite meceve reprezentacije sa tim. Mada imam osjecaj da necete, ali dobro.

Quote Originally Posted by Matadorr
    Nesto su brzo zataskali imena uhapsenih od one noci i pustili ih na slobodu
    Sva imena su ti bila objavljena bar u Vijestima, a vjerovatno i u drugim dnevnim novinama, kao i protiv koga su podnijete krivicne, a protiv koga prekrsajne prijave. Ti ako nisi pratio, ne ocekuj da ti neko privatno salje pismo da bi te obavijestio o tome ili bilo cemu drugom.

Page 13 of 117 FirstFirst ... 3910111213141516172363113 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)