RUS RUS JAVI SE! shto se javljash magare?!pozdrav za ekipu iz kotora..
![]()
i evo da postavim filozofske tekstove od nekoliko sjajnih pjesama na putu od leccea do barija
1. ko voli brindizi..ko voli lecce
naprijed cheliche..parapapa
2. dotakooooooooooo sam dno zivotaaaaaa
tandrlaka cheliche, tandrlaka cheliche
3. do re DZI fa so la RI do
do RI la so fa DZI re do
( pjesme su posvecene fantasticnom Dziju iz FAP Masine )
4. na trgu piskio
na tekmi plakao
zbog malih cigana
tuga je golema
nja nja nja nja njaaaa ( Niksha )
5. njegovi brkovi
uredno sukani
a majca glibava
kriva je makina ( Rus )
6. stomaka velikog
i lica znojavog
Dujovic vojvoda
prava je spodoba.. ( Dujo )
tu bi kontinjud![]()
RUS RUS JAVI SE! shto se javljash magare?!pozdrav za ekipu iz kotora..
![]()
hahahaha i shala la la la dushevna bolnica,sha la la la la samo dushevna bolnica.
Dakle 7. puta 912837192837 puta,Bar Bari Lecce,Lecce Bari Bar. Dakle svo to vrijeme...
Ali dotako saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Dno zivotaaaa tandrlaka CHELICHE tandrlaka CHELICHE!
Neprocjenjivo...
Намјерно Другачији...
po***** se na nase novinare...niko ne zna da postavi provokativna pitanja....niko da pita sto nije vrsio izmjene a vidjelo se da ne mozemo vise da trcimo...nego na minut do kraja kao da cuvamo rezultat...vazno da je filipovic zadovoljan minimalnim porazom....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
e samo da se zna da nismo samo navijalibilo je i .....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
E stvarno svaka cast nasim ljudima koji su bili u Lecce.
Stvarno je lijepo biti Crnogorac!
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
evo malo i navijanja![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Budućnost
a to im je bilo zato sto su zvizdali himnia cu kakva pomamili se
![]()
ja nemam vise, navijao sam nisam kad imao mislit o snimanju :P
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Dje su moderatori za smire ovog sivonju? I da izbrisu post? Ja sam bio sa momcima, najvise sa Jovanovicem, znam kako mu je tesko bilo.
On je posle zutog i one greske na startu odigrao odlicnih 80 minuta, tako da ne mlati seljacino nevaspitana.
Dodji ti da se branis od napada Italije na njenom terenu, pored veznog reda koji nije postojao dok Italija nije povela.
Last edited by Matadorr; 17-10-08 at 17:01.
Kad im dovedemo Tonćija Pracija sljedeći put biće još ubjedljivije vođstvo.
Ja sam ti se zabio u onaj salon đe su Koničani bili, čak me ni oni tamo nisu očekivali. Znači "ako hoćeš da se sakriješ , krij se tamo đe te ne očekuju" - DR Dabić , hehehehehehOriginally Posted by DIDI
------------------------------------------------------------------------------
A ljudi kakva su vam iskustva sa murijom u Italiju, kako su nas nježno ispipali po genitalijama, grudima, guzama...heheheh uz obavezan smiješak. :ass:
"Владај нашим грчем, крвава Русијо
царуј душом нашом, Велика Будућа"
Kotoranima dajte kombi na iducem gostovanju
Postoji li situacija za koju nemate pjesmu?
A policajci su dzabe pipali
Pohvalih Jovetica ali svaka cast i ostalima ginuli su na terenu i nisu se zatvorili nego su i kod 1:1 napali i to postujem!
Njemu je vazda tesko. Nemam nista protiv ostalih, Tanasijevic i Batak su dosta sigurni bili, ali Jovanovic je poslije onog komicnog kiksa glavom dva puta zamalo napravio identican potez (opet opasna povratna glavom), jos dva puta rizikovao crveni ludackim startovima, tako da je njegovih 80 minuta bilo daleko od odlicnog, pa cak i od izdanja svih njegovih suigraca.
Kolege u odbrani su mu drzale Gilardina, Savo Di Natalea i cesto Zambrotu, njega je zapao jos i najlaksi zadatak, a Pepe je primao loptu i trcao dje i kako mu se svidjelo skoro 60 minuta.
Momak jednostavno nije dovoljno dobar, to su pokazale sve utakmice do sad, njemu to vjerovatno tesko pada, ali selektor je kriv sto od njega ocekuje nesto sto je ocigledno iznad njegovih sposobnosti.
Карабињери су џабе пипали,ипак смо пронијели то што смо хтјели...
Чак су нас питали послије инспектори, као ,како сте пронијели бакље,јел могуће да је тако лоша контрола била...![]()
а прошли смо 3,4 пипања, и плус онај ручни детектор метала...
Прекинуо сам се био да ће ми наћ нешто...![]()
Намјерно Другачији...
pogledajte ovu peticiju...pa ko hoce nek potpise...
http://www.petitiononline.com/CrnaGora/petition.html
AJMO CRNA GORO !!!
1. Te online peticije su potpuno beznacajne.
2. To bi mozda imalo smisla kad bi znali da imamo kvalitetnije pojedince od Tanasijevica i Bataka, a to ne znamo. Dva dvadesetogodisnjaka koji su do skoro igrali (ili jos uvijek igraju) u ligama nizeg standarda nisu nikakva garancija kvaliteta. Za odbrambenog igraca iskustvo je 80% kvaliteta.
3. Nisu Tanasijevic i Batak krivi sto Filipovic nema dovoljno taktickog znanja i sto nema nikakvu viziju. Zato nam je i kompletna ekipa potpuno neorganizovana i neuigrana, samo sto u ofanzivi imamo pojedinaca da nas vade, a u defanzivi pojedinci ne znace nista.
4. Ako vec potpisujem bilo kakvu peticiju, onda ce to biti jedino za smjenu Filipovica, i to poslije kvalifikacionog ciklusa (nadam se da tad peticija nece biti neophodna).
nisu beznacajne....ti ako se tebe svidja odbrana nemoj da potpises,a svi oni kojima se ne svidja odbrana neka potpisu...ova peticija ce biti poslata FSCG
AJMO CRNA GORO !!!
Naravno da jesu. Ali aj bas da vidim i kako ce to zavrsit.![]()
There are currently 9 users browsing this thread. (1 members and 8 guests)
Bookmarks