Legenda.``
Ovaj tvoj post preuzet sa OFICIJALNOG sajta fk partizan,dovoljno govori o kakvim se visedecenijskim kompleksima radi,dakle dovoljno je provirit na taj vas sajt da se vidi koliko duboko seze svijest jednog prosjecnog navijaca partizana i njegov kompleks nize vrijednosti.Klub koji je godinama u zapecku(sijenci) najveceg rivala i klub sa gotovo duplo manje navijaca i trofeja ne moze da bude nista vise od kompleksaskog kluba.Dovoljno je reci da je pobjeda Partizana prosle godine(2007) na Marakani bila prva u prvenstvenim utakmicama na Marakani jos od 1996. godine.Dakle npr. prosjecan navijac Partizana rodjen npr 1986. godine je imao 10 ili 9 godina u to vrijeme,i vjerovatno da se te utakmice nije ni sjecao,dakle on je tek u svojoj 21. godini zivota dozivio da njegov voljeni klub trijumfuje na Marakani i da se konacno moze pohvaliti pobjedom svog tima.Eto o takvim kompleksima se radi,i ja znam da neke rane peku i da takvi podaci bole ali su oni samo surova istina.Zato pozdravljam vas enztuzijazam i radost jer se ovakve stvari ne desavaju cesto pa ih je red i proslaviti.I za kraj da zavrsim pricu o kompleksima jer je jedan i dalje na snazi jos jedan zestoki,dakle Partizan je poslednji put savladao Zvezdu na svome stadionu(JNA) aprila 2001. godine,a kako se sledeci derbi na njihovom terenu nece odigrati prije marta/aprila 2009.godine,dolazimo do podatka da je prosjecan navijac Partizana koji je 2001. imao 10 godina ce za vrijeme sledeceg derbija na JNA stadionu biti punoljetan,a on i dalje ceka na prvu pobjedu svog voljenog tima...
P.S. Ko ce toj djeci da vrati istaumirano djetinjstvo?![]()
Last edited by B_ZZ; 07-10-08 at 02:45.
Legenda.``
nevjerovatan lik... nikad necu zaboraviti onaj gol Besirevica iz mrtvog ugla, kada je raspalio loptu u Miloja, jer nije imao gdje drugo, u gol je bilo nemoguce gadjati... a on je rukom zakova u sopstvenu mrezu.... ili ono kad mu je Saveljic (3:0 za 8. mart) sa 30-ak metara sibnuo onu bombu pravo u njega, a on je "umiri" tako da mu se zafelsira i odbi u gol.
![]()
Obavljen zrijeb UEFA lige
Grupa C
Sevilla
Stuttgart
Sampdoria
Partizan
Standard de Liege
Pa dooobro.....![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ubjedljivo najjaca grupa, definitivno nismo imali srece !
uuuuuuuu djivi grupuuujeli bilo koji tezhi protivnik da se moga dobit
?
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
A nije sad da nije mogo nego smo iz zadnjeg sesira izvukli najjaci klub ovaj standard...
Da na ledja panu,k00rac bi slomili...
Dako se mogne nekako za to 3 mjesto.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sanse za prolazak su im nikakve.
Ali ce bar imat atraktivne protivnike.
prolazimo! najmanje drugo mjesto...![]()
protiv stutgarda, sampdorije i standarda mogu lagano igrati, objektivno partizan nije nista gora ekipa od njih... ovi timovi su ti u rangu fenerbahcea a svi znamo kako je partizan igrao 2 meca sa njima
Heh. Onda dobro znamo i kako je Standard igrao dva meca sa Liverpulom, a u ovoj grupi je svako ispod ranga Liverpula.
Nemaju takva poredjenja nikakve veze. Objektivno je Fenerbahce podbacio u ta dva meca, imaju novog trenera, par kljucnih promjena u ekipi i ocigledno nisu bili do kraja uigrani.
To se Sampdoriji nece desiti sigurno, Standardu takodje, za Stutgart pojma nemam - ali Njemci su Njemci.
Realno je Fener jaci od svih u grupi ,osim mozda Sevilje , samo su ove sezone u losoj formi (meni je Aragones los trener, pa neka je prvak Evrope) ... A poredjenja jesu nidje veze, jer tako gledano Temisvar je prvi u Rumuniji (ako im vrate oduzete poene) , ispred Cluja koji je bio bolji od Chelsea i Rome , a PFC je njih lagano prosao. Po toj racunici najaci klub u Evropi je Partizan :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sevilla je favorit grupe , ali nema veze prosucemo ih tamo 0-2 (navijacki) , realno gledano tesko i bod.
Stutgart je po meni odma poslije Seville , odlicna ekipa jaka kuci (dobili Werder u proslom kolu 4-1) , bod na misice i srecu
Standard je bio bolji od Liverpoola u dvomecu i nesretno su ispali, dok su kvalifikacijama za LU prosli Evertona lagano... Ipak igra se u Beogradu i moze se do pobjede.
Sampdoria je po meni najslabiji rival, i mislim da se mogu dobit kuci. (godinama u nazad italijanski klubovi ne pokazuju nista u kupu UEFA)
Sve u svemu mislim da mozemo dalje sa 2 pobjede kuci sigurno ,a mozda cak i sa 5 poena jer ovdje svako svakoga moze dobit .
Kreč, kolica i mešalica.
Egzibicija na Marakani, cak je Litvanija i dobro prosla.
Malo su se zaj*bali navijaci Srbije kad su razvili setalicu na pocetku utakmice![]()
jos jedna pobjeda reprezentacije srbije,ovaj put protiv austrije 3:1,super su odigrali mech,a moram da dodam i da smo imali fantasticnu podrsku navijacha preko 10 000
jos samo da kazem da su mladi reprezentativci srbije jos jednom plasirali na prvenstvo evrope sledece godine u svedskoj !!!
Mogu oni igrat protiv svakoga,i da pariraju,ali tesko da ce dobit. Posebno samp,sto ti velis. Stavise,mislim da ce ih Sampdorija napunit,a Standard barem bod oba puta. A volim Partizan,mislim,miliji su mi od Zvezde,eto cisto da se zna,da nisam pristrasan
I bravo Srpskim fudbalskim reprezentacijama. I mladoj i seniorskoj. Odlicni rezultati.
DICIOTTO
Gledao sam prvih 20 minuta dok nije pocela Crna Gora i mogu reci da nikad nisam vidio da reprezentacija Srbije,Srbije i Grne Gore ili Jugoslavije igra u gostima onako nadahnuto,napadacki sa 3 spica,odigravanjima iz prve i sl. bukvalno su razneli Austrijance na pocetku utakmice.Ne znam sta se kasnije desavalo ali ovo sto sam vidio bilo je pozitivno iznenadjenje i zasluzuje respekt.
mladi 1-0 protiv danaca(oko 10000 navijaca) golom milinkovica(neki koji je iz 2-3lige presao u kosice,i tamo igra odlicno,a na preporuku nekog naseg treneraje pozvan),i to bez sulejmanija,kacara,rajkovica(kaznjen god dana,ali je najavio zalbu),tosica i obradovica(a selekcija),petkovica iz zvezde i filipa djordjevica iz nanta(njih dvojica igrali prvu utakmicu,a sada zbog parnih zutih nisu igrali)
a selekcija fantasticna,verovatno najbolji mec u zadnjih 6-7god.lagano smo do 30min poveli sa 3-0,imali 2precke,mogli lako da damo 5komada,a gol smo primili 10-akmin pre kraja.ono sto raduje je da cak i da smo imali srece,da se vidi rad i mentalitet antica.igrali smo ofanzivno,sa 3 spica(lane jovanovic je ipak poziciono bio vise ofanzivni vezni).iako veliku zahvalnost dugujemo klementeu(iako nismo otisli na ep) koji je vecinu ovih igraca uveo u reprezentaciju,i napravio smenu generaciju,za sta mnogi pre njega nisu imali muda.sve u svemu za sada je odlicno,i ako ovako nastavimo sigurno cemo se plasirati na sp.ali ima jos puno da se igra,i bice verujem jos dosta iznenadjenja.
i da nasih navijaca je bilo izmedju 12 i 15000.
Last edited by NesaBG; 15-10-08 at 22:46.
Cestitke Srbiji na rezultatima u kvalifikacijama, lako bi mogli do 1. mjesta u grupi, ispred favorizovanih Francuza i Rumunja...
Nemanja Vidic je kralj, car i IMPERATOR fudbala. Kakava vrhunska predstava u ove dvije utakmice, a pogotovo protiv Austrije.
Zasluzuje divljenje i najdublji naklon.
nema sumnje da cemo se plasirati na svetsko prvenstvo,radomir antic odlicno obavlja svoj posao,ona igra u prvih pola sata.....uh !!! kad sam vidio kako igraju,nisam mogao da vjerujem .....svaka cast !!!
SRBIJAAA !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks