Weeds subotom i nedeljom u 21.30h, repriza u 15h.
Globetrotting
tamo daju prvu sezonu, a meni drug iz Ameriku donosi vec trecu i cetvrtu! B-)
(nečitko)
i ti si bio dosadan sa bly ray ironmanom koji imaju tvoji poznanici u USA, a ti DVD rip prije cijelog svijeta, koji ne bi prodao ni za 100€, al eto
Inace, ponovo pocele Pushing Daisies, e to sam najvise iscekivaoSad se razmisljam da li da skinem S1 u HD, 20GB (2.2Gb po epizodi :O )
(nečitko)
Sick, dude!
I am the one who locks.
neka je otvorio malo prozor, valja se![]()
Zar nije trebala da izadje Prison Break, 06. epizoda ? Dako iskochi nocas/sjutra![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
emile oli da ti posaljem euro na racun u zamjenu za cetvrtu i petu epizodu pb-a![]()
Ne koristim ja te divlje mreze na dodavanje eura![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ko oce 6tu neka dodje na zabjelo po nju...hdtv format![]()
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
actually kome god trebaju prvih 6 u hd formatu nek mi se obrati....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
preporuka za Devil may cry(12 serija po 24min) fantastichno odradjen i super kvalitetbb
Bash me zanima shto ce slijedece da uradi.![]()
\\OFL•GIC
skoro istoA sto da ne HD, uz ove brzine skidam epizodu za oko sat vremena. Kad vec gledam, da gledam ko co'ek
Ono, mogao bi i na youtube sve to da gledam, al nije isto.
BTW, divx se najcesce vrti oko 640x480 rezolucije (za wide i manje), iliti 0.3mpix, dok je 1080p 2Mpix. Te bi onda moglo biti pitanje zasto kupovati digitalne fotoaparate kad imas VGA kamericu na mobilnom od 50ak €![]()
(nečitko)
Ne trebash se opravdavati. Trazish kvalitet.
\\OFL•GIC
Pitao me danas 1 kolega sa foruma sta ce mi Californication u HD, kao ne izgleda nesto spektalukarno. Moj kratak odgovor je "A zasto da ne?" 8)
(nečitko)
upravo odgledah S1E1 (u HD :twist: ), da nema droida koji pokusavaju da budu duhoviti ("it's not me, it's my programming" ili "oh no, not now, I just got promoted"), bilo bi solidno, ovako mi to dosta odvlaci paznju i nerviraAnimacija i sl je OK, samo jos da vidimo i pricu, prekratko je (20ak min) da se zakljuci nesto vise, sad cekamo ep2 u HD...
(nečitko)
koliko je Prison Break postao boza, govori i gledanost u USA:
3,5 puta vecu gledanost ima Dancing with the Stars (Plesom do zvezda)Monday's ratings highlights:
8 pm/ET
Dancing with the Stars was the night's most-watched program, holding relatively steady week-to-week with 18.8 million total viewers. CBS' comedy combo of Big Bang (9.33 mil) and Mother (8.96 mil) continues to pack some punch, with the laffers gaining 615K and 150K, respectively.
Chuck, dipping 11 percent (to 5.89 million), was nearly terminated by Sarah Connor (5.6 mil), which enjoyed a gain of 280 thousand.
9 pm
Two and a Half Men placed a strong second behind DWTS (and bested the ABC juggernaut in demos), inching up to 13.94 million viewers. Lead-out Worst Week, however, dropped another 500K, to 8.79 mil — or 63 percent retention. Heroes (8.2 mil) slipped another 12 percent, while Prison Break (5.43 mil) added 170 thou.
10 pm
CSI: Miami drew 13.6 mil, shedding 700K (as Horatio continues to glare at Kyle Bornheimer.) Boston Legal placed second with 9.4 mil (down 400K). NBC's Life (5.78 million) was down more than a mil from its week-ago premiere, yet up a bit from its original Friday outing.![]()
(nečitko)
South Park is back![]()
a i nije nesto narocito ovaj Weeds. isfaliste kao da je neka extra serija![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks