odgovor je: nece![]()
Preporuchio bih izbjegavanje serije Knight Rider (2008)
Uspio sam da skinem prvu epizodu druge sezone Terminatora. Pojava T-1000 obecava neshto. Interesuje me da li ce film T4 imati nekakve veze sa serijom.
\\OFL•GIC
odgovor je: nece![]()
(nečitko)
Mislim da si malo pobrkala ... oni su pominjali Saru Connor , a ti Saru Tanchredi
Edit : Breaking Bad , za preporuku...
Last edited by the_sorrow; 27-09-08 at 01:53.
Kreč, kolica i mešalica.
aaa izvinjavam se :F
...then I shall know fully, even as I am fully known...
Pochelo prikazivanje Weeds na Atlast TV.
\\OFL•GIC
Tek je zavrshila treca. Nece zadugo.
\\OFL•GIC
Lost,Prison Break,Fringe,Flashpoint...
Vjerovatno samo vikendom. Bila je premijera u subotu oko 19-20 sati i u nedelju u slichnom terminu. Pochela nova sezona Californication. Prva epizoda odlichna!
\\OFL•GIC
Season 2, Episode 2: The Great Ashby
Original Air Date—5 October 2008
Kad je prije druga iscurila nije mi jasno. Mora da je neki pre-air. Al Mulder... ovaj pardon David je odlichan.
Attachment 23734
He`s in way too deep
\\OFL•GIC
Izasle su 2 pre-air epizode pocetkom septembra i odlicne su ...
Posljednja epizoda Terminatora mi je bas dobra, heroja takodje ... Prison break je sve losiji :mad: Fringe nije los , True blood uzasan (sa izuzetkom Ane Paquin , ona je vrhunska)
Kreč, kolica i mešalica.
Ovaj Dexter je bolesno odlican! poceh drugu sezonu.
^ Nenormalno dobar! Je2 čekam 3ću sezonu.
Globetrotting
Star Wars The Clone Wars jel gledao ko? I isti kalup Crash?
\\OFL•GIC
Ja doma na kompjuter , ka i vecina ovdje. A skidam sa ... ma vec sam ti previshe reka![]()
Kreč, kolica i mešalica.
pa pocela je, pocela
clone wars samo malo na youtube, a Crash ja da znam nije poceo, sem sto je mozda screener prve epizode procurio?
meni donosi drug iz Ameriku, ima sve najnovije epizode, dolazi cesto otalen, sve su u superHD multibluray format, on poznaje sve kamermane tija serija, pa mu oni davaju originalne trake i prije premijere!![]()
(nečitko)
Star.Wars.The.Clone.Wars.S01E02.HDTV.XviD-0TV
Star.Wars.The.Clone.Wars.S01E01.HDTV.XviD-0TV
Crash.S01E01.Repack.DVDSCR.XviD-iHT
Crash.S01E02.DVDSCR.XviD-iHT
Znachi po dvije. Ne znam da li da skidam ili ne. Nema flata, mala plata.
\\OFL•GIC
a mozda bi prije i ovo trebalo odgledat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wa...ars_(TV_series)(ja nisam gledao, ali sad sam zaintrigiran)
(nečitko)
pogledah ovu drugu seriju dextera za nepune dva dana. prelazim na ovaj NCIS. jel gledao ko to?
odgledano je to odavnodosta simpatično je odrađeno, crta onaj tartakovsky ili kako već, što je radio dextera i slične crtane...
nego ovo ide sve ispočetka valjda, mislim ista je tematika, isti period, ratovi klonova, al valjda nema veze sa tom starijom serijom...po meni je to čista glupost, koliko tema i perioda za obrađivanje u cijelom SW univerzumu i oni se vezali za taj period između drugog i trećeg filma eo 2 puta već...al odgledaće se vala, animacija obećava...
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks