Ma massa je poslije onoga bio potpuno indisponiran. zaista ne znam sta misle ferariju, ovo je zaista ocajno ocajno, jer je i kimiju trka unistena posle treba da se zadovoljava sisnjarskim 5. mjestom a bio je najbrzi. Potpunu cistku u ferariju...
Ferari je dokazao koliko je "nadmocan":
losh rad u pitu, Masi pokazali da krene, pa da stane (oce da imaju moderni semafor umjesto "lizalice")
losha voznja Mase, prakticno je on izazvao drugi izlazak safety cara sa onim udaranjem
losha voznja Kimija, no comment za ono, 4 kruga pred kraj, pffff
(nečitko)
Ma massa je poslije onoga bio potpuno indisponiran. zaista ne znam sta misle ferariju, ovo je zaista ocajno ocajno, jer je i kimiju trka unistena posle treba da se zadovoljava sisnjarskim 5. mjestom a bio je najbrzi. Potpunu cistku u ferariju...
kimi bio najbrzi?? yeah, right...
Unistio je sam sebi trku, a bogami i cijelu sezonu
(nečitko)
Imao je pola sekunde brzi krug od hamiltona srecnog.
She is only here to annoy herself!
Massa i Hamilton su bili nadmocni do SC-a. Ne mogu da vjerujem da su napravili takve greske. Ne mogu da vjerujem, i onda Massa je bio rubbish do kraja, Kimi nije bio slab, do sudara.
Alonso je imao ful srece jer nikad ne bi vidio tu poziciju, Hamilton just OK.
Smijemo li cestitat Hamiltonu sampionat?
TAKUMI
I Rosberg je voyio kako treba.
Kimi - 4 trke bez boda!!
http://img140.imageshack.us/img140/2418/kimina3.jpg
Opet moram rec da ovo sto se desava u Ferrari je katastrofa kolosalnih proporcija. Ja im preporucujem da sve prepuste u ruke NAJVECEG jer ja mislim da je on jedini koji bi mogao da dovede u red cijeli tim.
TAKUMI
Dno.......
\\OFL•GIC
Ako ne bude kise sasvim je moguce, vidno su brzi od meklarena.
Ali treba imat nekog koji moze/zna/umije iskoristit tu brzinu.
TAKUMI
http://i.pbase.com/u46/licia/upload/...2303_0_ALB.jpg
Massina zena
I taj krele je trebao odmah da stane kad je vidio da je povukao crijevo a ne da vozi do kraja boxa...izgubio je tu par minuta i da nije toga bilo uzeo bi sigurno neki bod.
Mozda nije htio da blokira Kimija koji je bio iza njega, jer opet Ferrari sa jednom pit garazom, kao u Madjarskoj 2006-e.
TAKUMI
Ne vjerujem da ce pogrijesit bar ne ovakvom voznjom. Danas je vozio kao zadnja pussy, umjesto da obidje Rozberga i uzme jos 2 boda a brzi auto ima od njega sekundu/sekundu i po.
um, da:
http://www.formula1.com/results/seas...test_laps.html
to samo pokazuje koliko ima dobar bolid i koliko je Kimi tragicno losh u iskoristavanju istog, niti je prvi u kvalifikacijama, niti pobjedjuje na trkama. Odvozi taj najbrzi krug, onda zaspe na pola trke i PAF u zid ili drugi bolidShampion
Um, da stane dje? Na sred pit walla, blokirajuci time sve ostale bolide? ili da ubaci u rikverAc? Ili da zbilja, ko sto rekose, odvuce mehanicare koji su vec radili oko Kimija, pa da i sebe i njega sjebe? Eeee
Ferrari rules!
(nečitko)
Pricajte sto ocete ali Kimiju nije mjesto u Ferrari. Njemu nije mjesto nigdje u F1. Njemu je mjesto u birtiji, tu je najbolji.
TAKUMI
sve se vratilo za nepravdu u belgiji......daleko od toga da sam oduševljen sa vožnjom Hamilltona ali vozio je ziheski pazio bolid i čuvao bodove.....Kimi..... što je sa njim pojma nemam.....Alonso srećan ali zaslužio je ..... Rosberg i on je imao sreće ali je bio konstanta....Hejki ...stvarno užas...loša vožnja
bolesno ljubomorno vreme i ljubomorne žene....
hahahahahahahaha.......
Feljalji.......kakav tim........
hahahahahahahaha........
Pa bolje voziti polako i kulturno zavrsiti trku ,nego jurcati i skurcati sopstvene mehanicere i bolide......i to zbog neznanja i losih zivaca....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks