Povoljno organizujem odlazak na utakmicu u Leće. Prednost imaju navijači sa zapada.
Informacije na broj tel. 068/000-000.
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
meni je didi rezervisao kartu..a nisam ga ljubio...jel to problem neki..
DIDI..PUSTI OVE NALEPE...da te ja tajpi nesto ovako ukratko da objasnis do kad se mora predati pasos,kako sa vizima..jel jedna viza za sve navijace..ili posebno..onda put...kako se ide..tj koja je marsuta..vjerovatno brodom..ali kako kaznije..bari-lece...ko ce obezbijediti eventualno buseve...ili cemo pjesaka))
posto mislim da nema nka luka blizu lecce-a....
jer mislim da bari lece ima nekih 300 kilometara...mozda manje jer auto put itd...
:)
Nekih sat vremena onim malo brzim vozovima... ali ako pljunes oko 40-50 eura(ako su cijene iste kao i na sjeveru i ako ima pruge naravno
).
50 eura je dzab dzabe jer je samo viza 40 eura pa feribot 110, pa prevoz do lecea jedno 40 pa ulaznica 30-40 eura ...
Radi se oko dobijanja crnogorskog pasosa za Kadua.Lijepa vijest...
Kad vec igra 70% srbijanaca, ne smeta i jedan brazilac, pa moze i beco, tu je i elsad.. Bicemo internacionale montenegro.
Drincic nije los, ali da je 70% ekipe... tesko.
Mada ne vidim cemu euforija po pitanju Kadua... treba on jos dosta da napreduje da bi usao u uzi spisak po meni. I definitivno da zaigra za jaci klub. Ali u buducnosti bi mogao biti koristan.
_
Sto je sad bitno odakle su? Da mi skrpimo solidnu odbranu i uzmemo 12 bodova Kipru i Gruziji, lako cemo za porodicna stabla.
_
Aj dobro, precerah s 70%, ali to su bas oni sto drze odbranu. A zna se da nam je odbrana najlosiji dio tima.
Evo i ja odgledah ove utakmice preko svijeta, hvala jos jednom Montenegrino-CT na ovoj poslastici!!!
Prvi utisci:
1. Navijanje na $ever je bilo svjetsko, posebno protiv Irske!!! Samo jednu stvar nikad ne zaboravite, gleda vas preko TV pola gostujuce drzave - nije Crnogorski da se sprda ili vrijedja protivnik kao ono "Cigani, cigani" prema Bugarima. Ono je bilo "cigansko" navijanje!!! Izbachite to, ostatak fantastican!!!
2. Po meni su i Bugari i pogotovo Irci bili vidljivo zreliji, uigraniji pa i tehnicki bolji od nas. Nasa prednost je bila ono sto se moze grubo svest pod "mentalitet". Ono sto je uvijek odlikovalo Crnogorce i isticalo ih medju ostalim juznim slovenima, srcanost, fanaticnost, samo-pozrtvovanje, podredjenost timu, muskost a tek onda i individualna briljantnost! Igra protiv Irse me odusevila! Ja u zivotu nijesam vidio ni jedan tim sa balkana da je ikad odigrao jednu utakmicu sa toliko zara i srca! Usudicu se cak i da kazem ovo: Nema nas stil igre veze sa "jugoslovenskom skolom", mi smo borci a ne kalkulanti! Prvi trener koji ovo shvati (ja sam se potajno nada Ciru Blazevicu ali su ga cujem bosanci prvi capili) ima sanse da udje u istoriju sa ovakvim "materijalom".
I Bugari i Irci (pogotovo Irci) su bili ubjedljivo tehnicki jaci na terenu, zaboravite te gluposti tipa "mi smo rodjeni tehnicari", mi nijesmo mogli dva pasa sastavit dok Simon ne udje! Od Drincica se lopta odbijala ka o bukve...
I na kraju, da se i ja pridruzim po osnovu Batka :-) Michite ga ako boga znate! Ima dobru frizuru ali ce nas sve djao odnijet zbog njega :-)
Kada počinje gradnja istočne tribine i hoće li biti završena do utakmice sa Italijanima u Podgorici u martu 2009.
Tako je bilo planirano...
Libertas
istocna tyribina je trebala da bude gotova do oktobra-tako je mugi rekao u maju gostujuci kos sukovica na IN.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks