View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 162 of 2251 FirstFirst ... 621121521581591601611621631641651661722122626621162 ... LastLast
Results 4,026 to 4,050 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Evo prvi od 6 fajlova utakmice prvog poluvremena 5 ih je od 200 mb i jedan od 6 mb , mogao sam ripovati u losijem kvalitetu da ne zauzima toliko ali mislim da je ipak bolje da bude dobra kvaliteta snimka. Znaci kad ih sve preuzmete onda odpakujete samo jedan file i svi ostali ce se uz njega odpakovati....

1/6
    http://rapidshare.com/files/14341181...part1.rar.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Default ....

Last edited by Montenegrino-CT; 08-09-08 at 19:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Koliko je puta Mirko napravio to isto na terenu u zadnjih X utakmica?

Normalno je za napadace njihove prirode da pokusavaju te stvari. I da nekad naprave pogresnu procjenu.

Isto tako kad se Simon sprda pa kad mu uspije, onda je kralj, a ako izgubi loptu, onda svi po njemu...

Sem toga, i to je primjer neuigranosti i nedostatka rutine, i to opet vodi do Filipovica kao odgovornog.

I kako onda niste osuli paljbu po Drincicu zato sto se nije potrudio da isprati Petrova kod prvog gola? To je malo direktnija krivica za gol nego Burzova.
    Ovaj,mislim da me nijesi shvatio. Tacno je da je priroda napadaca da prate svoj instinkt,ali dobrom napadacu je instinkt da postigne gol kad je u situaciji,ili da namjesti,a ne da se sprda sa protivnikom samo zato sto imaju igraca manje. Tacno je isto da i Vucinic i Simon prave greske,ali NIKAD u takvim situacijama u kakvoj se nasao Burzanovic,posebno jos ako treba da se rjesava utakmica. Meni je Burzo mio igrac,ali nas je on sad kostao bodova,i tu je njegova greska,i nema toga koji me moze ubijedit da nije. Drincic mozda i jeste kriv za prvi go,ali je on nadomjestio igrom na sredini terena. U tome je stos. On se iskupio kol'ko-tol'ko,a ovaj je za 10 min sve unistio,to ja pokusavam da kazem.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by chesterfield View Post
    Znas ti odlicno sto sam ja htio da kazem Ipak ovo nije obicna utakmica a on je usao zadnjih 10 minuta
    Kolike su njegove greske necu jos komentarisati dok jos jednom ne odgledam utakmicu. Ali da je mogao malo vise da se bori mogao je.
    Znam i jesi u pravu... ali kolicina hejta prema njemu nakon svakog meca u reprezentaciji je malo neproporcionalna desavanjima na terenu.

Odje je bilo komentara da mu je Mirko trebao "objasnjavat u svlacionici" i prakticno ga namrtvo prebit ili ne znam sto, da ga treba izbacit iz reprezentacije i da veze nema sa fudbalom. To je ono sto mi smeta - i djeca znaju da Burzo nije razbijac na sredini koji ce pretrcati desetine kilometara, to stoji, ali da je potpuno beskoristan nece biti.

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_
    ali nas je on sad kostao bodova
    On snosi krivicu, da, ali da nas je bukvalno kostao bodova nece biti - je li covjek koji je povukao loptu naprijed u tom zadnjem napadu lagano prosao pored jos dva nasa igraca prije nego sto je uputio loptu ka onom simulatoru? Sto ga ti igraci vezni igraci (ne gledam sad snimak pa ne znam tacno koji, pretpostavljam da Pekovic jedan jeste) kojima je zadatak da prekidaju protivnicke napapde, nisu zaustavili? Jeste da bi bilje bilo da Burzo nije izgubio loptu, ali eto, lopte se gube, a jos tri igraca u nasem timu su imali sansu da prekinu tu akciju, tako da je krivica u najmanju ruku kolektivna.
    Last edited by MadGod; 07-09-08 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam dao slican komentar u afektu stvarno,naravno da ga ne treba bit ili izbacat iz reprezentacije,i preuvelicao sam,ali se nadam da je on svjestan da je napravio tu gresku. To se desava i najboljim igracima na svijetu,a ne Burzu...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Default Drugo poluvrijeme...

Evo i drugoga poluvremena sa komentarima poslije zavrsetka utakmice, 4 fajla od cega su tri od 200 mb i jedan od 70 mb. Imam u planu i ostale utakmice ovako postavljati.

1/4
    http://rapidshare.com/files/14342503...part1.rar.html

2/4
    http://rapidshare.com/files/14342440...part2.rar.html

3/4
    http://rapidshare.com/files/14342631...part3.rar.html

4/4
    http://rapidshare.com/files/14342644...part4.rar.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

hvala kolega za ove linkove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nema na cemu drugar Malo je potrajalo dok sam sve "povezao" ali dobro je ispalo na kraju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svaka cast montenegrino,
    ali zasto je download toliko spor: 25,5 kb/s

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Predpostavljam da je mnogo vas koji u istom trenutku skidate fajlove zato je download slab jer rapidshare je poznat po brzim serverima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ne, nego je rapidshare stavio ograničenje (kod mene do 100 kbps) za sve one koji nemaju premier account...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i snimaka sa meca iz ugla navijaca

AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Najjaci igrac na planetu nije, a nije ni u reprezentaciju, ali jaci od Bogavca jeste sigurno, i njegove greske sigurno nisu toliko velike da zasluzuju ovakvo izivljavanje po njemu.

Njegovo je da igra fudbal a ne noge da lomi ljudima. Ako izbacimo svakoga ko se ne opuca po terenu u stilu Gatuza u boljim danima, taman cemo ostati s igracima na nivou Farskih Ostrva.

I Jovetic je i onako previse pravio presing i umarao se tamo dje nema teorije da ce uzet loptu i dje su ga prosetali pasovima nekoliko puta.
    Samo ti nemoj davat struchne ocjene jer ce krepat ovaj forum 100%!!!Ako moderatori ne vide na shto lichi tvoje pisanje(to je neka dimenzija "ihaaaaa dje si posha druze") onda je vjerovatno i njima u intresu da se ugasi!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by pirely View Post
    [E VIVA]

ps. DIDI bilo je karata u Sportski, hvala na inf .
    jesi preteko na tu svadbu ? )
    na ovu sliku pise shot with n95 8 gb ti to da nam se pohvalis je li ??

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Ne, nego je rapidshare stavio ograničenje (kod mene do 100 kbps) za sve one koji nemaju premier account...
    ja imam premium ali ne ide preko 60 kb/s.do njih je nesto.

p,s moderatori gledaju ali ja ne mogu nista ako covjek vidi fudbal ne neki drugaciji nacin od nas ostalih. samo da se ne vrijeda i da nema politike a za ostalo cemo lako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

_

Burzanovic nije maneken, nego je, jednostavno, slabe konstitucije i bez pretjeranog samopouzdanja. Tehniku mu niko ne moze osporiti.

Ovdje ima ljudi koji znaju o cemu pricaju, a MadGod je svakako jedan od njih.

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja nidje ne rekoh da je Burzo maneken,nego se neozbiljno ponio u datoj situaciji,kad je imao,pa mogu rec, mec loptu,i to je to...
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

burzo ima konstituciju ka suvo drvo i niko mu ne zamjera sto je takav vec sto je usao da odigra 10 minuta i vuka se po terenu ka babetina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala bogu da neko svati sto pricam eo u zadnjih 5 postova.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

_

@Hokuto

Nijesam replicirao tebi, nego uopsteno - nesrecni Burzanovic nije zasluzio taj epitet (a "nosi" ga odavno). Ja mislim da se on trudi, ali je slabasan fizicki, izgleda da ce se raspasti posle bilo kakvog jaceg kontakta. Ne bih volio da se Gatuzo nameraci na njega.

_
    Last edited by Jal Cargo; 07-09-08 at 23:37.

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    475
    Thanked in
    236 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    _

@Hokuto

Nijesam replicirao tebi, nego uopsteno - nesrecni Burzanovic nije zasluzio taj epitet (a "nosi" ga odavno). Ja mislim da se on trudi, ali je slabasan fizicki, izgleda da ce raspasti posle bilo kakvog jaceg kontakta. Ne bih volio da se Gatuzo nameraci na njega.

_
    lećelo bi tu perje kunem ti se.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    _

@Hokuto

Nijesam replicirao tebi, nego uopsteno - nesrecni Burzanovic nije zasluzio taj epitet (a "nosi" ga odavno). Ja mislim da se on trudi, ali je slabasan fizicki, izgleda da ce raspasti posle bilo kakvog jaceg kontakta. Ne bih volio da se Gatuzo nameraci na njega.

_
    Pa nisam bas siguran da nosi epitet manekena, za mnoge stvari mu se prigovaralo ali ne bas za to. Da nije omiljen- nije, i meni ne moze biti nikad omiljen covjek koji ljubi grb dva kluba, ali to je vec neka druga prica koja nema veze sa ovim.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post

p,s moderatori gledaju ali ja ne mogu nista ako covjek vidi fudbal ne neki drugaciji nacin od nas ostalih. samo da se ne vrijeda i da nema politike a za ostalo cemo lako.
    Toliko mi se dopadaju CG reprezentacije u bilo koji sport (posebno fudbal i vaterpolo) da ne vidim ni jednu greshku!!!Evo neki kazu da je Vuchinic bio ljut na Burzanovica shto nije agresivnije odigrao i on kao KAPITEN ima potpuno pravo na to!!!Pa chovjek je pred utakmicu izjavio da ne bi bio zadovoljan bodom i to je sigurno kod VECINE djelovalo kao malo podgrijavanje strasti pred utakmicu ali se ispostavilo da opravdano nije bio zadovoljan!!! Kad bi bash trazili greshke ni Tanasijevic ne bi zadovoljio ali nikakvoga razloga nema za to!!!Srecom imam kartu za Irce (da je nije kupio ili dobio neki shto nece ni doc) i opet cu navijat da se plasiraju na mundijal pa da imam shto gledat ljeta 2010

ps: bolja je zurka bila na $ever nego u sve ove lokale po gradu
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Toliko mi se dopadaju CG reprezentacije u bilo koji sport (posebno fudbal i vaterpolo) da ne vidim ni jednu greshku!!!Evo neki kazu da je Vuchinic bio ljut na Burzanovica shto nije agresivnije odigrao i on kao KAPITEN ima potpuno pravo na to!!!Pa chovjek je pred utakmicu izjavio da ne bi bio zadovoljan bodom i to je sigurno kod VECINE djelovalo kao malo podgrijavanje strasti pred utakmicu ali se ispostavilo da opravdano nije bio zadovoljan!!! Kad bi bash trazili greshke ni Tanasijevic ne bi zadovoljio ali nikakvoga razloga nema za to!!!Srecom imam kartu za Irce (da je nije kupio ili dobio neki shto nece ni doc) i opet cu navijat da se plasiraju na mundijal pa da imam shto gledat ljeta 2010

ps: bolja je zurka bila na $ever nego u sve ove lokale po gradu
    Nama jedini malo odbrana lose igra , aostalo nismo losi
    P.S. Na sjever je bila stvarno LUDNICA. Protiv Iraca opet na Sjever

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

svaka čast momcima, imali smo tri boda u šaci ali smo ih prosuli, jbg.
    nisam mogao da vjerujem da se posle 80 minuta đe su se bugari od 11. minuta valjali po terenu, mi zatrčavamo da damo treći. nismo mogli usporit, izgnjavit i privest meč kraju...
    možda je i realno, al bolno sigurno. da berbatov na onu loptu u prvo pol nije pošao kao đevojčica potopili bi nas.
    mislim da sigurno možemo bolje od ovoga, a da smo pozadi šuplji - jesmo namrtvo. i poleksić koji se do sad izdvajao je nešto tranjav, ustvari kad nije u formi- više je kanta nego neki pouzdan golman.
    ne znam tripujem li , ali tanasijević i loptu do koje prvi stigne tako loše odbije da ja popizdim.
    od Bogavca mi je loše, utakmicu sam gledao tako što sam čekao da ga izbači pa da onda igramo lopte 11 na 11. on nije ni brz, kao što ga nešto smatramo. totalni raspad, al dako se oporavi ovaj simon...
    to bi trebalo popravljat ... a zalaganje i borba svih igrača, kvalitet onih za koje znamo ga imaju - očekivano!!! na visokom nivou!
    e da. jebbem ti majku sudija. u prkno.
    idemo naprijed, moramo se dobro (a ne sumnjan u to) založit, unaprijedit organizaciju igre i možemo tresnut zelene!!!

Page 162 of 2251 FirstFirst ... 621121521581591601611621631641651661722122626621162 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)