View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 161 of 2251 FirstFirst ... 611111511571581591601611621631641651712112616611161 ... LastLast
Results 4,001 to 4,025 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Ja sam je vidio preko streama (dobar kvalitet bjese), ali bi opet volio da vidim sto je to Burzanovic zgrijesio da ga svi napadaju.
    e ja nijesam nikako, jbg radio kao crnac i ceko da mi stigne poruka sa izvjestajem sa utakmice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    normalno da je igrao lose kao i sav vezni red, jer je izgleda bilo naredjeno da se vucinic posto poto nalazi sa loptama, a u vecini slucajeva se igra preskakala, i kad smo loptu spustili pokazali smo sto umijemo
    A koliko je Simon promijenio igru sto je to. Masu smo zivnuli kad je on usao. Steta sto ima problema sa ramenom!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Calexico View Post
    e ja nijesam nikako, jbg radio kao crnac i ceko da mi stigne poruka sa izvjestajem sa utakmice
    Sto bi ga ja radio!

$ecam se kad je bio referendum da sam se tako napio i tolko slavio da nijesam 3 dana isa na posa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo malo 'insight-a" o Ircima protiv Gruzije:

Typical Trapattoni performance. Ireland dominated possession for the first hour. Then the last half hour Ireland sat back and Georgia played more. Trap replaced a striker with a midfielder. Georgia didn't threaten too much other than the goal.

Ireland were ok. Team:

GK: Given (Newcastle) - world class goalkeeper. He had nothing to do all game other than take the ball out of the net in the last few minutes.

RB: Finnan (Espanyol) - he played really well. He's not spectacular but defensively he's excellent. He'll be high in confidence.

LB: Kilbane (Wigan) - a lot of people say he's the weak spot in the team but he also played well yesterday. Never gave the ball away and did well defensively but he didn't get forward much.

CB: Dunne (Man City) - A really class defender. He was ok yesterday.

CB: O'Shea (Man Utd) - A definite weak spot. He's not a great player. He was ok yesterday too but a top class striker would get the better of him.

MC: Whelan (Stoke City) - He won man of the match yesterday and scored. He keeps things simple. He's mainly in the team for his defensive work. Trapattoni was justified in playing him yesterday when very few people would have.

MC: Reid (Blackburn) - He's the key man. The link between the whole team. He was a contender for man of the match yesterday. A really good passer and also good defensively. He demands the ball.

AM: Hunt (Reading) - He'll always give 110%. He works really hard defensively and when he has the ball he'll usually run at players. He wasn't great yesterday, he gave the ball away a bit and didn't create many chances. Himself and McGeady switched wings regularly.

AM: McGeady (Celtic) - He's relied on most for creativity. He is class on the ball. He'll take players on and if he's on form he can destroy defenders. Unfortunately he hasn't been on form this season so far. He gave the ball away 6 or 7 times yesterday by misplacing passes or failing to beat a player. Still though, he set up the first goal with an excellent right footed cross and played a lovely 50 yard pass to Keane with his left foot that led to the 2nd goal. He doesn't have a weak foot. He should be confident going into the Montengro game because he played well in the 2nd half. Confidence is important for McGeady.

FW: Keane (Liverpool) - No need to explain what Keane is about. He was ok yesterday. He hit the post from a tight angle and had good control. He was involved in both goals too.

FW Doyle (Reading) - We rely on Doyle a lot to get us goals because he plays as the furthest forward. He scored yesterday with an excellent header. He's playing a type of lone striker role for Ireland which he's good at.

Anyway, as you can see, individually most of our players played well yesterday. Most of them will be happy with how they played. The same team will almost certainly play on Wednesday. Duff is still injured but we can cope without him.

It's a strong team. Player for player Ireland are definitely the 2nd best team in this group. Now we've finally got a good manager in Trapattoni. Don't read too much into results in the last few years. A lot people think Ireland play ugly football. It's not like that at all. It's mainly short passes and 2 or 3 very skillful players in the team.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    CB: O'Shea (Man Utd) - A definite weak spot. He's not a great player. He was ok yesterday too but a top class striker would get the better of him.
    ja mislim da tuda imamo najvise sanse da prodjemo po strani na kojoj O`shea bude igro
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam, meni ovo opet mirise na iks ali ima jos dosta do utakmice. Irci su jaki i da bi ih dobili moralo bi dosta toga da se poklopi, i da povratimo svjezinu.

I najteze ce bit povratit energiju cini mi se...
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mislio sam da su slabiji...
    Ali nema predaje
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovi Irci su jaci od bugara, bice tesko!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Za nekih pola sata ce biti link na rapidshare i na megaupload , hvala na strpljenju , prvo ide prvo poluvrijeme a zatim i drugo zbog brzeg skidanja...

sarabubasara Guest

Quote Originally Posted by makelele View Post
    e ako je tako,ne valja ništa posao...da filipović sluša nekog ko je donio prve bodove azerbejdžanu u istoriji u kvalifikacijama?sad se iznervirah...
    jel me ovo oci varaju?
    osoba na ovom svjetu kojoj je omiljeni igrac makelele a da to nisam ja ?ili se neko zajebava ,ili me oci varaju ili...jednostavno...

sarabubasara Guest

Za RAMOSA

Stvarno se selektoru nema sta zamjeriti .Remizirali smo sa Slovencima koji jesu solidna reprezentacija,ali to sto on mjenja igrace u 85. minutu i sto je sudija svirao penal koji je trebao biti slobodni udarac,jer je bio van sesnaest metara (kasnije nije svirao penal nad mirkom) inace bi primili bombu od Slovenaca i pukli k'o zvecke.

Protiv Svedjana smo dali gol sasvim slucajno i primili dva,jer igraci nisu shvatili posle tri prijateljske utakmice da utakmica traje 90 minuta.

Mi nismo dali gol iz igre posle 4 utakmice (Madjarska , Japan,Kolumbija i Slovenija) .

Norvezane smo pobijedili ,to je tacno,ali oni su jako lose igrali i naravno ''File'' je imao neogranicen broj izmjena ,ali je i dalje mjenjao u 86. minutu.

Ok...protiv RUmunije smo pukli ko zvecke,ali to nisam gledala tako da nemam pravo da komentarisem.

Madjari...izjednacenje.

Posle devet utakmica (Madjarska,Kolumbija,Japan,Estonija,Svedska,Sloven ija,Norveska,Rumunija,Madjarska ponovo) odbrana nam igra kao da igraju prvi put za reprezentaciju.Mozda su se malo ,poboljsali ali to je i dalje stravicno.

Na jadnoj konferenciji za stampu,na pitanje zasto je pozvao Damjanovica u reprezentaciju , on odgovara da ga je gledao u Bezaniji (a Damjanovic u Bezaniji je igrao prije 3 godine cini mi se) i da je brz igrac.

Genijalno.Umijesto fino da je Purovica pozvao, on je barem oblacio nacionalni dres ,pa da nemamo stalno nekog novog...

Nasa igra se zasniva na dvojici igraca, a ne na trojici , jer sve ide preko Mirka kad Mirko lose igra,onda svi lose igraju.I tu je POleksic da nas spasi.

Sad smo zaglavili sa njim.Sto se mene tice nek crknemo.Tako smo htijeli.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Tacno bih da mi neki ljudi objasne kako je to antipatriotski reci da Filipovic veze sa zivotom nema i da sa forsiranjem dugih lopti u stilu ekipa premijer lige koje su se sezone 93/94 borile za opstanak ne mozemo biti medju prve tri ekipe...

A nije "antipatriotski" mlatiti po Burzanovicu (igracu nase reprezentacije, i to jednim od boljih sto god vi mislili) zbog nekog imaginarnog nezalaganja i zbog toga sto je Vucinic iz nekih njemu znanih razloga na sebe preuzeo ulogu svog klupskog kapitena u Romi (koji nikome nije simpatican).

Znaci niko nije vidio broj lopti lansiranih u orbitu od strane Bataka/Pekovica prvo poluvrijeme, dje nismo dva pasa po zemlji sastavili sa 5 igraca u veznom redu... ali svi su vijdeli da je Burzanovic "maneken" koji "ne umije potrcat" i ako je za svojih 15 minuta napravio tri puta vise no Bogavac dva zadnja meca.

Znaci veci je problem to sto Burzanovic po necijem misljenju "nije potrca", i ako nije napravio niti jednu ozbiljnu gresku na terenu... nego to sto nismo igrali citavih 60 minuta i sto su Drincic i Pekovic redovno nedje izgubljeni na sredini i ne pokrivaju dovoljno zonu ispred odbrane?

Dobro. Neka vam bude. Nekima je i Mirko do prije ovog meca (ili drugog poluvremena ovog meca) bio "maneken" koji ne mrda na terenu... Simon je bio beskorisni dribler koji se sprda i ne doprinosi igri... Burzo je maneken ne znam sto da napravi na terenu (bio je maneken protiv Rumunije dje nije pogrijesio pas npr). Znaci vi bi ste reprezentaciju od 10 buzdovana tipa Pekovica, i samo Jovetica naprijed? Mjesto da budemo zahvalni za kvalitet koji imamo i za koji bi mnoge Evropske reprezentacije prodale pola svoje ekipe da mogu imati, nama je najvaznije ko najvise trci i tobas ostavlja "srce na terenu"... e onda nam je najjaci igrac Bogavac, a Filipovic koji nam organizuje igru ka da smo Andora ili Farska Ostrva pa nemamo kvaliteta centar da predjemo vrhunski i nezamjenjivi strucnjak.

Odustajem vise od ove price, odje se ocigledno ne prica o fudbalu.
    Last edited by MadGod; 07-09-08 at 17:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Za nekih pola sata ce biti link na rapidshare i na megaupload , hvala na strpljenju , prvo ide prvo poluvrijeme a zatim i drugo zbog brzeg skidanja...
    Izgoresmo, brate, dje ti je taj link?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Tacno bih da mi neki ljudi objasne kako je to antipatriotski reci da Filipovic veze sa zivotom nema i da sa forsiranjem dugih lopti u stilu ekipa premijer lige koje su se sezone 93/94 borile za opstanak ne mozemo biti medju prve tri ekipe...

A nije "antipatriotski" mlatiti po Burzanovicu (igracu nase reprezentacije, i to jednim od boljih sto god vi mislili) zbog nekog imaginarnog nezalaganja i zbog toga sto je Vucinic iz nekih njemu znanih razloga na sebe preuzeo ulogu svog klupskog kapitena u Romi (koji nikome nije simpatican).

Znaci niko nije vidio broj lopti lansiranih u orbitu od strane Bataka/Pekovica prvo poluvrijeme, dje nismo dva pasa po zemlji sastavili sa 5 igraca u veznom redu... ali svi su vijdeli da je Burzanovic "maneken" koji "ne umije potrcat" i ako je za svojih 15 minuta napravio tri puta vise no Bogavac dva zadnja meca.

Veci je problem to sto Burzanovic po necijem misljenju "nije potrca", i ako nije napravio niti jednu ozbiljnu gresku na terenu
    ... nego to sto nismo igrali citavih 60 minuta i sto su Drincic i Pekovic redovno nedje izgubljeni na sredini i ne pokrivaju dovoljno zonu ispred odbrane?

Dobro. Neka vam bude.
    Brate,ti ocigledno nisi gledao cijelu utakmicu kad tako pricas. Valjda ne bi Vucinic htio da ga bije za dzabe. Ono sto je sra sa njegovim pokusajima driblinga na kontru dje je mogao da,ili da go,ili da doda Djalovicu(cini mi se da je on bio) da ga da. On je izabrao da se "sprda" sa Bugarima,jer su imali igraca manje,pa je izgubio loptu. Tada su Bugari krenuli u napad,i sudija je svirao onaj "faul",iz kojega smo primili go. Tako da se moze reci da nam je Burzo zasrao mec za svega 5 minuta koliko je igrao. Odbrambeni jesu grijesili,ali sam to od njih i ocekivao,mada su se ispravljali koliko su mogli,tako da ne mozes da poredis ove greske.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Koliko je puta Mirko napravio to isto na terenu u zadnjih X utakmica?

Normalno je za napadace njihove prirode da pokusavaju te stvari. I da nekad naprave pogresnu procjenu.

Isto tako kad se Simon sprda pa kad mu uspije, onda je kralj, a ako izgubi loptu, onda svi po njemu...

Sem toga, i to je primjer neuigranosti i nedostatka rutine, i to opet vodi do Filipovica kao odgovornog.

I kako onda niste osuli paljbu po Drincicu zato sto se nije potrudio da isprati Petrova kod prvog gola? To je malo direktnija krivica za gol nego Burzova.
    Last edited by MadGod; 07-09-08 at 17:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

MA evo ide link samo sporo uploada na Megaupload jer je file 800 mb a sad je na nekih 45 % ... Mislio sam izjedna da stavim ali ovo bas sporo ide sad cu ga izdijeliti na 4 winrar dijela pa zviznuti na rapidshare nema druge....
    Last edited by Montenegrino-CT; 07-09-08 at 18:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

MadGod evo po tebi burzanovic ispade najjaci igrac na planetu a igra u zvijezdu.
    On je usao poslednjih 10 minuta da igra a ponasao se kao da igra od pocetka, pa mene Filipovic da je uveo, nogu bi slomio nekome a on mi trckara onuda. Pih. Nemoj mi o Burzu molim te.

Ako neko ima zumiranu setalicu bio bih zahvalan da postavi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by sarabubasara View Post
    jel me ovo oci varaju?
    osoba na ovom svjetu kojoj je omiljeni igrac makelele a da to nisam ja ?ili se neko zajebava ,ili me oci varaju ili...jednostavno...
    jedan od omiljenih.volim zadnje vezne.veza i odbrane i napada.to su mucenici...zato se nadam da će se kad tad vratiti nenad brnovic. i za tebe!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

A ono je bio penal nad Jovetićem.sudija je bio iza i sve dobro vidio,ali se odlučio da ne svira.vjerovatno i zbog toga što bi morao isključiti bugarina.pi...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Najjaci igrac na planetu nije, a nije ni u reprezentaciju, ali jaci od Bogavca jeste sigurno, i njegove greske sigurno nisu toliko velike da zasluzuju ovakvo izivljavanje po njemu.

Njegovo je da igra fudbal a ne noge da lomi ljudima. Ako izbacimo svakoga ko se ne opuca po terenu u stilu Gatuza u boljim danima, taman cemo ostati s igracima na nivou Farskih Ostrva.

I Jovetic je i onako previse pravio presing i umarao se tamo dje nema teorije da ce uzet loptu i dje su ga prosetali pasovima nekoliko puta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Problem je sto Burzo (vjerovatno) nije poslusao Filetove instrukcije da prekida napade Bugara na sredini terena vec se ponasao kao da je pola sata do kraja. Samo par sekundi prije prekrsaja za slobodnjak imao je priliku da prekine napad na sredini, a on to nije uradio. Suvise se nonsalanto ponasao u trenucima kada treba da se ukrade vrijeme i nazalost pomogao Bugarima da dodju do gola.
    Ovo naravno ne opravdava neprimjerenu reakciju naseg kapitena.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    njegove greske sigurno nisu toliko velike da zasluzuju ovakvo izivljavanje po njemu.

Njegovo je da igra fudbal a ne noge da lomi ljudima. Ako izbacimo svakoga ko se ne opuca po terenu u stilu Gatuza u boljim danima, taman cemo ostati s igracima na nivou Farskih Ostrva.
    Znas ti odlicno sto sam ja htio da kazem Ipak ovo nije obicna utakmica a on je usao zadnjih 10 minuta
    Kolike su njegove greske necu jos komentarisati dok jos jednom ne odgledam utakmicu. Ali da je mogao malo vise da se bori mogao je.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Jos jednom izvinjenje za sve koji su cekali , ipak mi je ovo prvi put da nesti stavljam na upload i tek sad sam "provalio" kako da podijelim file na 200 mb da bih mogao staviti na rapidshare jer ovaj na megaupload ne bi se napunio do sjutra kolko im je spor server za upload. Znaci sada cu postaviti na rapidshare nadam se da ce kod njih to ici mnogo brze.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Jos jednom izvinjenje za sve koji su cekali , ipak mi je ovo prvi put da nesti stavljam na upload i tek sad sam "provalio" kako da podijelim file na 200 mb da bih mogao staviti na rapidshare jer ovaj na megaupload ne bi se napunio do sjutra kolko im je spor server za upload. Znaci sada cu postaviti na rapidshare nadam se da ce kod njih to ici mnogo brze.
    Samo polako, tebi hvala sto uopste kacis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

[E VIVA]

ps. DIDI bilo je karata u Sportski, hvala na inf .
    jesi preteko na tu svadbu ? )
    Last edited by pirely; 07-09-08 at 19:06.
    Apsolutno ne podrzavam.

Page 161 of 2251 FirstFirst ... 611111511571581591601611621631641651712112616611161 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)