waljalo bi ga ispratit na kladionici..bice preko 3 sigurno na njega![]()
ako placa vlada, placamo MI, a ako placa Sveto, opet placamo mi, jer je to ono sto je...
ao, a muka mi je o politici tlapitKo zna, zna
Nego Spa, najjaca trka sezone, da li ce Kimi posle 3 pobjede za 3 godine napraviti comeback, s obzirom da nije pobijedio jos od aprila??? Stay tuned...
(nečitko)
waljalo bi ga ispratit na kladionici..bice preko 3 sigurno na njega![]()
Mislim da ce Kimi bit onaj pravi u Belgiju![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A to svako misli no da ne baxuziramo cojka dovoljno je baxuza ima ove god![]()
She is only here to annoy herself!
On je u drustvu baxuza od kad je izasao iz piii....maaaa....
TAKUMI
Crnja jos jednom.....
TAKUMI
eto ja ne mislim, a ispostavi se i da sam bio u pravu
Sta da vam kazem, ako sjutra ne bude mnooogo toplije vrijeme, Ferari nema shanse, ne rade im dobro gume na hladnom asfaltu
A nesto se razmisljam o F1 u CG: ajde staza i nekako, ali kako su mislili da obezbijede infrastrukturu, treba hotela i hotela da se prime svi oni koji bi dosli da odgledaju trku, kvalitetnih autoputeva (kojih nemamo ni metra) i vise prilaza stazi. A zamislite iz pravca Albanije kad se krene, a ono maltene jednosmjerni seoski put od Tuzi do Skadra, ili do grcke granice kilometri makadama, iz pravca Bosne preko Scepan polja slicna situacija, itd. Mah..
(nečitko)
ferari ce imati prednost sto ce duze na stazu ostati
potrebno im je vise vremena da zagriju gume ali to donosi prednost pri trosenju guma , duze se moze ostati na stazu a imati prednost guma ako se protivnik odluci za istu strategiju
ferari je bolid koji najmanje trosi gume![]()
Last edited by desha; 06-09-08 at 17:07.
eo Desha, vidjecemo sjutra ko je bio u pravuKako Kimi vozi, potrosice ih za 3 kruga
![]()
(nečitko)
Ajmo Kimi, pokazi se matherfucker...vrijeme je.
Domernicalliju je zao sto Kimi ima ugovor do 2009, a sad Massa je prvi vozac Ferrarija sto mi je ful drago, Kimi je vodonosa.
TAKUMI
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
Sta reci...
nikad, ali nikad vise necu gledat f1.
Malisa je opet imao nevidjene srece![]()
E dja'ola...
Ako nadje neko nedje snimak zadnja tri kruga neka postuje. Volio bi ono o5 pogledat. Kimi ubica.
Supci su trebali ostat na meksim gumama.
Ma dobro, Kimiju i tako i tako ne trebaju bodovi, nadam se da ce Massa osvojit nesto.
TAKUMI
Cekamo sud....Kimi vs. crnja....ajmoooo.....![]()
TAKUMI
Ne znam ja ko je budala, znam da Massa ima 20 bodova vise....
Isti tim
isti bolid
isti uslovi
TAKUMI
Kakav sud? I kako to mislis da Kimiju ne trebaju bodovi? Prosle sezone je i vise zaostajao pa je uzeo titulu. Ima Massa 20 bodova vise u pravu si, a nije Kimi mogao da ostane na meksim jer u trci trebaju da iskoriste i meke i tvrde gume (totalno moronoidno pravilo ali ajde nije jedino zadnjih godina).
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks