Chu nije on kriv, ne nego sam ja... Ko nece da igra neka ga ostavi na klupu i zavrsheno...
Chu nije on kriv, ne nego sam ja... Ko nece da igra neka ga ostavi na klupu i zavrsheno...
#fakenews
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Znao je i prije pochetka sezone to, trebao je sve ocerat pa neka se shminkerishu po bijelom polju i mojkovcu...![]()
#fakenews
JEL ISTINA DA jezero IGRA U PLAV?!?!?
Намјерно Другачији...
nije nego u berane
zavrshen im je "stadion" logichno da ce u svoj grad igrat.
OOO utakmice godine
FK JEDINSTVO - FK BUDUCNOST
Sto ce bit navijanja
Vjerovatno svi vec znaju al ne vidjox da je iko napisao pa eto...
Mogren doveo Cetkovica... tek ce sad da budu jaki... ako Buducnost ovako nastavi... ode Titula u Budvu.... mozda i zasluzeno!? Dovede sve sto se moze dovesti? sto da i ne osvoje kad vec Buducnost ovako igra.... jbg.
F.C.F.
Neka to nego Bozovic i Vujovic rasturaju u Mogrenu, ali za Buducnost nisu bili dovoljno dobri. Ne znam sto ocekuju kad najtalentovanije igrace proslijede Mogrenu ka da su im filijala a ne rival za titulu. To dovoljno pokazuje i koliko su "igraci krivi".
Sto se price oko Babica tice, ja sam jos prosle godine rekao da je on svoj uspjeh ostvario zahvaljujuci prije svega formi Vukcevica, Lopeza i Beciraja. Uz to je i izgubio kup na domacem terenu, zasluzeno ispao od manje kvalitetnog protivnika u LS, a igre u 80% meceva nije ni bilo, cak i kada se osvajala titula.
To je trener ciji je domet i filozofija balkanski fudbal iz devedesetih, i pored sve price o "lijepoj igri". Za njega je Vignjevic strucnjak sto se modernog fudbala tice (trenutno po meni najbolji trener u CG), a Vukicevic i Rakojevic sigurno nisu nista gori.
Nesrecan izbor trenera prije Babica ne znaci da je Babic sad legenda i vrhunski strucnjak. To je u Buducnosti jedino bio Grof, i tad je Buducnost imala igru - ne lijepu - ali je imala i kontrolisala. I to sa ne mnogo jacim timom nego trenutno.
PRIjatelj ima kucu 50 m od stadioona Jedinstva,steta sto ne zivim u Bp....ajmo Jedinstvoooooooo
Babic podnio ostavku
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Chuh na vijesti,za koji dan ce bit press-konferencija,da se pozdravi sa svima i pichi za bgd
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
To mu je prvi primjer profesionalnog ponasanja od kad je stupio na duznost (ako je tacno).
Onda će uprava Budućnosti dovesti onoga kojeg je vec nedje ranije najurila i sve nanovo.... Koliko ga ja razumjeh nije pobjegao sa konferencije poslije poraza vec morao hitno otici zbog nekog slucaja u porodici, to rekao nekom iz uprave, a Mojas u stilu "pitajte onoga koga nema a trebao biti...." Stvarno mu Mojas moze zamjerati jer mu doveo pojacanja za koje se tako svi otimali da umalo nije krv legla.
Nisam ni mislio na tu konferenciju kad sam govorio o profesionalnosti, vec na odnos prema igracima. Ne bi me cudilo da je sa takvim stavom i stvorio tako napetu situaciju unutar ekipe, jer ocigledno u tim odnosima nista nije stimalo ni tokom priprema, a ne kasnije.
Buducnost je i bez pojacanja najkvalitetnija ekipa (dovoljno je i to sto imaju jedinog upotrebljivog klasicnog spica u ligi), tako da je Babicev rezultat los, pa sve racunajuci i tu jedva na silu izvucenu titulu. Poraz u kupu na domacem terenu, lose izdanje protiv objektivno slabije ekipe u Evropi, los pocetak nove sezone i prakticno nikakva timska igra tokom cijele Babiceve karijere u Buducnosti.
Sto rece Jovanovic u Vijestima:
Kakav trener - takva igra. To je pravilo koje svuda u fudbalu vazi, pa ni Buducnost nije izuzetak.
Samo neka ne vrte opet sad iste, dajte nekog novog pa nek je ko je.
Ali mi se cini da se za te pare koje je on uzimao moze i sa strane trener dovest...
Bijo si poziw koi se neodbija
treneri idu i dolaze, igraci isto ali nam zato uprava ostaje. necu dalje nista reci jer bih rasplamsao strasti![]()
ode babic....
Ode Babic.
Recenica koju po citav dan slusam
I treba da ode i on i citava uprava
E otkad nisam gledao neku dobru utakmicu
Ma trebaju nekog iz Crne Gore,najbolje iz PG-a da je,jer bi se najvise zalagao za klub
A ne kao ovaj sto ga potpuno ne interesuje,jedino su mu MONEY vazni
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks