dobro je vec sam se uplasio. Izvinjavam se
Cestitke na cetvrtom mjestu.... a sto je ovo, pripremili ste na RTCG Srbe kako pjevaju crnogorske... prekalkulisali ste se![]()
a evo delimicne potvrde da je informacija zurnala bila tacna,evo samo deo sefikovog intervjua:
MOŽDA ZAIGRAM I ZA CRNU GORU
* POSLEDNjIH dana spekuliše se da ćete zaigrati za Crnu Goru?
- Od razlaza zajedničke države imao sam ponudu da zaigram za Crnu Goru - kaže Šefik. - Tamo imam mnogo prijatelja, na koje sam ponosan, ali nikad nisam imao dilemu za koju ću reprezentaciju da branim. Trenutno nemam u planu da branim ni za jednu reprezentaciju, ali i ako se odlučim da nastupim za Crnu Goru, to će biti samo zbog nekorektnog odnosa selektora Dejana Udovičića, što svakako nisam zaslužio.
a evo adrese za ceo intervju,jako zanimljiv.hvala bogu da je neko vec rekao da je udovicic jako,jako lose resenje,
http://www.novosti.rs/code/navigate....tum=2008-09-01
To ti je samo medijska prica,da kaze da Udovicic nije dobar trener,i da je on u pravu u vezi svega,i da stekne simpatije. Moguce je vrlo da su mu celnici naseg saveze nudili da igra za Crnu Goru,po razlazu,ali to je normalno. Ionako,mislim da u vaterpolo su ista pravila kao i u fudbalu,kad jednom nastupis za jednu reprezentaciju,to je jedina za koju mos igrat u svojoj karijeri.
DICIOTTO
ma jasno je njima svima da je udovicic smrt za srpski vaterpolo, zato i nastaju silni problemi. ja ne volim sapica, ali njegovo nepostovanje udovicica potpuno razumijem. ne zna se gdje je gori, kao covjek ili kao trener.
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
Moze li nekio izbacit u kakvim ce sastavima igrat ovi nasi timovi ove godine...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
mislim da ne bi bilo dobro da šefik igra za cg, i ne vjerujem da će se to desiti.
jeste on bolji od šćepa i radića, ali mislim da nam ne treba golman na zalasku karijere, i ne vjerujem da mu je nuđeno da igra za cg (na razlazu možda, ali sada sumnjam)-ipak imamo dosta solidne golmane i mislim da je bolje da njih forsiramo, nego da uzmemo golmana koji će da brani na 2-3 takmičenja i da ode u penziuju.
mada vjerovatno šefik može da brani i do narednih OI, ali ko zna...
ova informacija je samo da se malo digne prašina i poveća pritisak oko (po mom mišljenju lošeg trenera) udovičića..
....
Ja ti mogu napisat samo sastav Primorca, za ostale se snadji :hardrock:
Golmani: Zdravko Radic i Uros Brguljan
Igraci : Drasko Brguljan, Nebojsa Milic, Vjekoslav Paskovic, Damir Crepulja, Mladjan Janovic ,Antonio Petrovic ,Boris Pavlovic , Andjelo Setka, Gergelji Kish, Dragan Draskovic, Darko Brguljan, Adam Stajnmec, Bojan Milosevic , Juraj Zatovich
Dvojna registracija (VK Primorac -> VK Val) Milan Draskovic, Uros Chuchkovic, Marko Perisic, Ivan Bjelobrkovic, Igor Zhivkovic
izgleda da ce emil nikolic biti novi trener primorca
Kotor 02.09.2008 - Od danas stručni štab V.K. Primorca jači je za još jedno poznato ime. Emil Nikolić će od danas obavljati funkciju koordinatora u stručnom štabu V.K. Primorca.Opšti podaci:
![]()
Foto: R. Milić
Ime: Emil
Prezime: Nikolić
Pozicija: trener
Datum rođenja: 14. jul 1963.
Mjesto rođenja: Kotor
Visina: 191 cm
Težina: 105 kg
Horoskopski znak: Rak
Školska sprema: VSS
Zanimanje: Trener
Ime oca: pok. Antun
Ime majke: Branka
Sestra: Bruna
Bračno stanje: oženjen
Ime supruge: Anita
Djeca: Nera (10), Antea (3), Leona (3)
Klubovi:
Kao igrač: VK Primorac (Kotor), VK Jug, VK Nervi, VK Poseidon, VK Cavtat, VK Jadran (Neum)
Kao trener: VK Jug
Najveći klupski uspjesi:
Kao igrač sa VK Kotor osvojio titulu šampiona SFRJ i tri kupa Hrvatske.
Kao trener Juga osvojio je titulu prvaka Europe 2001. (kao pomoćni trener) i 2006. kao glavni trener, LEN kup 2000, i 5 titula prvaka Hrvatske ('00. i '01., kao pomoćnik Veselinu Đuhu), '04., '05. i '06. kao prvi trener ekipe i četiri Kupa Hrvatske ('00. i 02. - kao pomoćni trener), '03. i 04. kao glavni trener Jug Croatia osiguranja.
Tabela B grupe posle drugog kola:
Srbija 2 2 0 0 32:12 4
Crna Gora 2 1 0 1 19:17 2
Francuska 2 1 0 1 18:18 2
Slovenija 2 0 0 2 11:33 0
Last edited by NesaBG; 08-09-08 at 23:28.
na sajtu vaterpolo saveza stoji da smo dobili 13-8,a da smo posle 3/4 vodili cak 7 razlike.
Srbija – Crna Gora 13:8 (2:1, 4:2, 6:2, 1:3)
Enka bazen. Gledalaca: 300. Sudije: Kuretas (Grčka) i Golikov (Rusija). Isključenja: Srbija 11, Crna Gora 6 puta. Peterci: Srbija 1(1), Crna Gora 1(1).
Srbija: Živojinović, Šaponjić 1, Miličić, Rusov, Marković, Rackov 3, Dragić, Vapenski 1, Ranđić 2, Petković 2, Popović 1, Ćuk 3, Mladenović. Selektor: Nenad Vasilovski.
Crna Gora: Kralj, Gopčević 1, Tešanović, Brguljan 2, Radošević, Đurović, Ivančević 1, Klikovac 2, Čučković, Paunović, Dončić 2, Restović, Krivokapić, Banićević. Selektor: Slobodan Mačić.
Dobro Neso opusti se, dobili ste i sto sad? I mi smo prvaci Evrope pa nikom nista. Juniori..hm..dok postanu igraci koji igraju na rezultat i dok postanu ekipa ima dosta da se znoja prolije. Ovi nasi za dvije-tri godine opet ce bit Janovici,Gojkovici,Jokici,Zlokovici, jer tu je stari dobri PERO! A do tada, imaju da vladaju ovi sada!!!
prvo nema sta da se opustam,opusten sam.samo sam prosledio informaciju o utakmici,a onda sam dao ispravku,nista vise.a da ne bi jos neko mislio da treba da se opustam evo editovacu prvu poruku,da ne bude dve vesti o istoj utakmici.
vama svaka cast sto ste postali prvaci evrope,medjutim na oi niste uzeli medalju,ali u svakom slucaju ja licno smatram da je to veliki uspeh cg.
a tvoje tvrdnje o juniorima,kako ce vasi napredovati(a nasi i svi drugi verovatno mislis da nece),pa onda vladati i sl-budi malo ozbiljniji.
Last edited by NesaBG; 08-09-08 at 23:33.
Nema potrebe, ova treca kaze da si opusten
EDIT: Ipak nisi toliko opusten, kaze tvoj edit
Pa, mogo bi editovat to sto si htio..nije losa ideja
Sto se tice vladanja, mislio sam na ovu generaciju sto je uzela zlato u malagi,tj na ovu generaciju kojoj su sudije oduzele finale na OI; a to tvrdim zbog cinjenice da reprezentacije koje su u vrhu moraju da podmladjuju ekipe, a mi ne; a i bez toga smo najjaci, a ovako ce tek vladavina doc do punog izrazaja!
Last edited by hologram_universe; 08-09-08 at 23:43.
nasi mladi dobili slovence 18-5.
ne misli on da vasi nece napredovati..vec da je CG ipak u maloj prednsti naspram srbije,madjarske i hrvatske..iz razloga sto nasa seniorska repka je mlada i ovi nasi seniori mogu glatko da igraju jos 10-13 godina zajedno...a u medjuvremenu od tih 12 juniora i jos posle njih igrace jos neki sa ovim sadasnjim seniorima...
samim tim..srbija nece imati bas puno seniora za primjer...sad u vam otisli savic,vujasinovic,sefik.i jos neko...jer imaju godina...a oni su sad drzali repku srbije svih uspjeha....pa i na evropskom i na olimpijadi...
samim tim..mi imamo bolje mlade igrace od vasih a seniori su znaci...tako da dodjemo do toga..da cemo imati najbolja imena u vaterpolu..sto opet ne mora nekad da bude presudni faktor za medalju..malo da te uutjesim![]()
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks