sad sa bugarima (berbatov, bozinow, martin i stilian petrov).....
ocekuje pobjedu CG
Karte za utakmice nase reprezentacije (protiv bugarske i irske) mogu se kupiti iskljucivo u paketu! Cijena karte je 10 e (znaci za obije utakmice)...ovakvim kupovanjem karata mozete i u buducnosti "rezervisati" kartu, bilo da je u pitanju slabiji ili jaci protivnik.
Trebovanje karata ce trajati do 03.08.2008 godine, a do tada svi zainteresovani su duzni da predaju spisak sa imenima i brojevima tel. (kako bi u narednim mecevima imali odmah informacije u vezi navijaca cg)...
Ne cekajte, pocnite sa organizacijom i skupljanjem ljudi vec sada!!!
Dodatne informacije mozete dobiti na tel: 067/513-929 069/218-002 068/41-51-61
NVO KLUB NAVIJACA CRNE GORE
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
sad sa bugarima (berbatov, bozinow, martin i stilian petrov).....
ocekuje pobjedu CG
AJMO CRNA GORO !!!
nista bozinov, nije ni pozvan !
..nego evo citam danas bice pozvan jos jedan napadac, Damjanovic koji igra u J.Koreji..opet napadac a Jovanovic,Tanasijevic,Batak su i dalje neunistivi. Zar nemamo bilo kakvu zamjenu za njih ?Ako je jedan Vujadinovic dobar za Udineze, zasto nije za nas ? Citao sam i za jos par igraca odbrane, koji igraju po Evropi,a nema ih u repki...Mislim steta je, jer imamo dobru sredinu i vrhunski napad...
bozinov se ponovo povredio,mislim da su rekli da nece igrati 6meseci.
za tog damjanovica rekose da je srbin iz bih(mostara),i naravno neizostavno ima poreklo iz cg(ne znam sta ce im taj dodatak uopste,valjda da bi navijaci lakse prihvatili).rekose da je igrao u zelezniku i bezaniji.cini mi da se kao kroz maglu secam da je u zelezniku bio neki damjanovica,ali nista vise.ali mi stvarno nije jasno sta ce vam spic.dovodite igraca koji nije iz cg,i bar da na toj poziciji nemate boljeg razumeo bih.nego ga dovodite da bude 3-4napadac.nejasan filetov potez.
vidim da se spominje knezevic iz partizana koga smo vec spominjali,bas sam slusao neku njegovu izjavu,po govoru bih rekao da je beogradjanin.inace je 85-o godiste.
Selektor je na pripreme pozvao sljedeće fudbalere:
Golmani
1. Vukašin Poleksić Debrecen (HUN)
2. Mladen Božović Partizan (SRB)
Odbrana
3. Savo Pavićević Kotbus (GER)
4. Milan Jovanović Univerzitatea Kluž (ROM)
5. Luka Pejović Mogren (MNE)
6. Radoslav Batak Ankaraspor (TUR)
7. Jovan Tanasijević Dinamo Moskva (RUS)
8. Vlado Jeknić Vehen (GER)
9. Elsad Zverotić Lucern (SUI)
Vezni red
10. Branko Bošković Rapid Beč (AUT)
11. Nikola Drinčić Amkar Perm (RUS)
12. Vladimir Božović Rapid Bukurešt (ROM)
13. Mitar Novaković Amkar Perm (RUS)
14. Milorad Peković Majnc (GER)
15. Simon Vukčević Sporting (POR)
16. Igor Burzanović Crvena zvezda (SRB)
Napad
17. Mirko Vučinić Roma (ITA)
18. Stevan Jovetić Fiorentina (ITA)
19. Radomir Đalović Rapid Bukurešt (ROM)
20. Dejan Damjanović Seul (KOR)
21. Dragan Bogavac Majnc (GER)
standardno
AJMO CRNA GORO !!!
E pa koji ce nam jos jedan spic, nije mi jasno! Berbatov ce da se posprda sa odbranom!
Gledaj press, Filipovic kaze da mu treba spic takvih karakteristika. A odbrana Zorane, sto cemo sa odbranom??
Ih sa Bugarima je za dusu dalo da se igra GG u meridijan.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ovo je zaista drskost! Zar pored toliko spiceva Crnogoraca zvati nekog anonimusa? Uskoro u CG reprezentaciji nece biti Crnogorca.
Batak,Tanasijevic, Jovanovic, Damjanovic... Zar nije mogla ni da se proba sa Vujadinovicem, Knezevicem, Dzudovicem ?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
ne nije moglo cak ni da se proba sa vujadinovicem,knezevicem i dzudovicem u odbrani, jer neki igraci trebaju da se prodaju i to je tako.Zasto jedan Knezevic koji je standardan u Partizanu ne moze da dobije sansu, jedan Dzudovic koji je kapiten Spartak Nalcika i Vujadinovic koji igra za italijanskog prvoligasa? Svima je izgleda jasno da Filipovic ne sastavlja reprezentaaciju ili uzima dobar procenat od transfera igraca koji uopste ne zasluzuju da igraju u crnogrorskoj reprezentaciji.Ako vec moramo da uzimamo igrace sa strane neka makar budu bolji od ovih domacih.Ja mislim da je velika steta u reprezentacjiu ne pozvati nekog mladjeg napadaca nego Damjanovica koji ima 27 godina i koji je potpuni anonimus u siroj fudbalskoj javnosti.Ponasaju se kao da je reprezentacija u njihovom vlasnistvu . Pozdrav
mislim da ce nas izbusitprenose li mec dje
![]()
posto vidim da vec spominjete uveliko knezevica,jel iko zna kakva mu je veza sa cg,posto je rodjen u bg-u,i tu je ceo zivot(bio u mladjim kategorijama partizana,pa isao u bezaniju,da bi se vratio u partizan).a vidim da ga spominjete kao da kazem pravog crnogorca,a meni se sve cini da je rec prosto o decku koji je odavde,ali je pristao da igra za cg,kad vec ovde nema mesto.mada moguce da ima nekakvo poreklo iz cg.a posto ga po vasim medijima toliko spominju pretpostavljam da je vec pristao da igra za cg,i da se dogovorio sa vasim savezom.
inace mnogo bolje bi vam dosao subotic iz dortmunda,88 godiste,koga ste jurili,ali ocigledno nije pristao.sad su ga i bosanci jurili(posto je decko rodjen u bl) i cira je rekao da ce biti tesko,da nije voljan.on po svemu sudeci ceka srbiju,a mi ga jedini nismo kontaktirali(tu je naravno i usa za koju je igrao u mladjim kategorijama,a cak je bila i neka vest pre god dana da su i nemci zainteresovani).a decko je vec dao 2 gola u ovom prvenstvu,i to kao stoper(inace kako je cira rekao na klupi mu sedi robert kovac)
Last edited by NesaBG; 01-09-08 at 10:40.
Neso, ne brini jurili su Subotica i Srbi...
Sto se tice Knezevica iz Partizana, on je Crnogorac iz Srbije, ako je Babovic Srbin iz CG sto ne moze da bude obrnut slucaj. Meni je samo zao ovih u reprezentaciji CG sto nemaju nikakve veze sa CG, izgledaju kao da su sa Marsa pali.
Knezevic i Kecojevic iz Partizana su se sami opredijelili za CG (prakitcno od pocetka) koliko ja znam. Tako da se u slucaju Knezevic ne radi o situaciji gdje je nas savez iskopao nekog igraca i nagovorio ga da igra za CG.
Subotica tesko da ce gledati bilo koja balkanska reprezentacija. Mi jos uvijek nemamo dovoljno jaku reputaciju, Bosance i onako polovina reprezentativaca i navijaci odavno bojkotuju (sem ako se u zadnje vrijeme nije sto promijenilo), a Srbija ne uliva povjerenje u neku svijetlu fudbalsku buducnost. Ako ga ne uzmu Njemci, Ameri vjerovatno hoce.
pancamo,moguce,moguce,al je sansa neuporedivo manja.pogledaj procente jednih i drugij u cg i u srb.ne znam kakva je situacija sa knezevicem,moguce da se decko oseca crnogorcem.ali mi je isto smesno da maltene za svakog igraca iz srbije koji je uzeo za vas da igra je receno poreklom je iz cg(to mu dodje kao neka novinarska postapalica).ali nema veze.
sto se tice subotica,srbija ga za sad sigurno nije jurila.verovatno zbog toga sto smo najjaci na stoperima(vidic,sad ponovo krstajic,bane ivanovic,pa tu je rajkovic-89,kao i kacar koji odlicno igra na toj poziciji-87,sa spiska je ispao i stepanov,a inace i lukovic bivsi zvezdin igrac u udinezeu igra standardno stopera,a ne levog beka),a plus decko je do pre 3 meseca igrao u drugoj nemackoj ligi.a i nas savez radi ocajno po tom pitanju,da nije tako ne bi dozvolili da marko marin koji je pre 2-3god izjavio da zeli da igra za srbiju,debituje za nemacku reprezentaciju(nije jedini primer).inace fss je razgovarao sa danijelom suboticem(89 godiste) igra u portsmutu,a mladi je reprezentativac svajcarske.to je bilo u terzino vreme,i on je navodno pristao da igra za nas.
a nema razloga zasto ne bi subotic igrao za srbiju ili npr bih(mada ih je fakticki vec odbio),a da bi igrao za ameriku.amerika jeste bogata,ali ipak u fudbalu nije neka sila.a on je za njih zadnji put igrao mislim 2006god.sto se tice nemacke ne znam dal je ta prica ikad bila ozbiljna,ali on nema njihovo drzavljanstvo(bar ne sada).a i to mnogo zavisi od licnih osecanja pojedinca.kazem marin je hteo da igra za nas,a bio je vec mladi reprezentativac nemacke.
Znaci ipak priznajes da je moguce, ja vec pomislio da nema ni jednog Crnogorca u Srbiji, a da ovaj post pise imaginarna osoba.
Subotic iz Borusije je imao pozive CG,Srbije, Bih, Nemacke a do sada je igrao za kadetsku reprzentaciju Usa. I sigurno da bi mu objektivno govoreci bilo bolje da ostane u USA selekciji ako vec ne zaigra za Nemacku. Pravo da ti kazem, meni je dosta tih igraca koji se premisljaju, njih i tako ne vode emocije nego nesto materijalno.
Karte za utakmice nase reprezentacije (protiv bugarkse i irske) mogu se kupiti iskljucivo u paketu! Cijena karte je 10 e (znaci za obije utakmice)...ovakvim kupovanjem karata mozete i u buducnosti "rezervisati" kartu, bilo da je u pitanju slabiji ili jaci protivnik.
Trebovanje karata ce trajati do 03.08.2008 godine, a do tada svi zainteresovani su duzni da predaju spisak sa imenima i brojevima tel. (kako bi u narednim mecevima imali odmah informacije u vezi navijaca cg)...
Ne cekajte, pocnite sa organizacijom i skupljanjem ljudi vec sada!!!
Dodatne informacije mozete dobiti na tel: 067 513 929 i 069 218 002 068 41 51 61
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Martin Petrov propustiće zbog povrede kvalifikacioni meč za SP 2010. koji Bugarska igra sa selekcijom Crne Gore.
Selektor bugarskog državnog tima Plamen Markov izjavio je na konferenciji za novinare u ponedeljak da će Petrova, koji ima problema sa kolenom, zameniti prvotimac Liteksa iz Loveča Mihail Venkov.
Lekarski tim bugarske reprezentacije procenio je da će 29-godišnji Petrov, koji nastupa za engleski Mančester Siti, sa terena odsustvovati dve do tri nedelje.
Izvor: B92
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Odlična vijest, zamislite samo duel Martin Petrov - Savo Pavićević
Od glavnih zvijezda, u napadu ostaju Berba i Stilijan Petrov...
Savo ce biti neprelazan, uvericete se. Dostojno ce predstaviti Crnogorce iz Vojvodine.
odlično što ne igra m. petrov, on je preopasan za ovakvu odbranu
Kad su karte u slobodnoj prodaji?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks