Tanja prelijepa je.... Morat ćeš da nas upoznaš.
Neostemisan i ogrlica ili onaj frontlajn (koji mog psa ne štiti)! Neostemisan ne štiti trajno od buva i krpelja ;)
Spale,
cukovi su ti preslatki, posebno ovo malo meče ;))
Tanja prelijepa je.... Morat ćeš da nas upoznaš.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Aiša ne smije.. :oops: Moj pas skače u vis ALI STVARNO kad šeta sa drugim psom.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Hahhahahhaha
onda ćemo po grupama ;P
Pa neđe u kafanu. Ova moja ti je pravi pas za uživanje u kafani. Čim neđe sjednemo, ona odmah legne i zaspe![]()
hahah ima jos jednog druga![]()
stalno smo u bocarima posle setnje uvece tako da ako svratite tamo svratite na kafustalno zaspe kad smo tamo osim kad je imao mali show u bocarima
dosao je gazdin pas zenkica koker spanijel-a i malo su se njusili kroz ogradu i kad sam bio siguran da ce se fino ponasati i popustio mu povodac on se lijepo okrenuo bocno i popiskio joj se na glavu! Bandit jedan! svi su se smijali a on je samo mahao repom dok sam ja propadao u zemlju a konobar trcao da uzme psa u narucje :kamikaza:
the World's leading dance event
Sensation
to su moja 3
[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/7840/10082008175ua3.th.jpg
Last edited by Grizzli^Pg; 28-08-08 at 17:11.
Despite what the world may say,we are not savages.We do not kill civilians.We use precision.
Jedno mače moje ne može ništa jednome mišu...prije po sata...
http://img3.imagebanana.com/view/5si...Picture042.jpg
Bessi nam neshto ne voli slikanje
Attachment 22881
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Viđi je molim te kako je digla nos ;)))
Stvarno lijep pas Mystery ;)
Nikola,
ova moja bizza i nije baš nešto mirna kad je tu drugi pas. Voli tako da mu se popne na glavu, gricne rep, izmaltretira ga i taman kukavac misli gotovo je... kad ono NE! ona opet nastavlja sve ispočetka. Pitajte Hektora, njega posebno voli o jadu da zabavlja :ppp
Tatjana,hvalaBice josh slika ako je sestra i ja opet uhvatimo..
komsija CPU,niiisam....
...Maybe it was wrong to love you?
But what should i do?
Cause my heart leads me to you...
Malo je los kvalitet slike, ali...![]()
Extra bizin.... Prva slika bas super !
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Black pussy :mrgreen:
Last edited by Jack_The_Ripper; 31-01-10 at 12:57.
Ova kuca traži nekog da bi mu bila najbolji prijatelj. Inače je curica.
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
"slatko mawo"
moj machak je crn, pa kad ga slikam nocu isto je kao neka sijenka na beton...a po danu se smrad nedje ushteka u ladovinu nema shanse da ga nadjem...![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
VKV chobanin
![]()
Bookmarks