Smije on uci i USA i izlaziti bez da mu Amerika i dlaku sa kose drne
Da li si zaboravio sporazum koji je prosle godine ili preprosle potpisat (Kondoleza i Vujanovic) u Ameriku za neizdavanje Americkih i Crnogorskih Drzavljana u te zemlje?
SJecam se jos da se Evropa protivila ovome sporazumu i da su nam jos prijetili da nam Akord Stabilizacije i Pridruzivanju EU u opasnosti moze doci.
A sta se tice zemalja Evropske Unije, eh to je vec druga pricatamo se moze hapsiti bilo gde. A i do Amerike nikada nece otputovati, jer direktni letovi za tu zemlju iz nase nema, bez nekog transfera iz naprimjer Engleske gde ga mogu hapsiti.
Pitam se, da li je ovaj chovjek optuzen za necem u Hrvatsku ili tako? Mozda da Vlada malo po-googla na internet, da se ne desi isto kao i sto se desilo Kapetanu Brcicu :joint:
Da jos i dodadnem:
Ranko Krivokapic je bio protiv imenovanja Samardzica, zbog njegovog ucesca u ratu nad Hrtavskom, ali Ranko nazalost nista nije imao da zahtijeva od ostale 3 gospodina ili da docekuje.
Nasa Vlada je trazila chovjeka (ili bolje receno novog Generala) koji bi im raspisivao Vojnu Imovinu po kako i sto oni hoce.
Toga chovjeka su nasli i to im je Samardzic. A njih vjerovatno ku*ac boli da im je sada novi General Vojske Crne Gore chovjek koji je ucestovao u ratu, kojeg zbog toga valjda drugi Drzavni Organi drugih Drzava traze, i sa ozbirom samog chovjeka.
Mislim da se oni ipak ne brinu zbog znanja da se moze Gen. Samardzic moze uhapsiti bilo gde u EU, samo dok se oni ne pohapse, i dok mogu da prodaju i pune dzepove.
Ipak sramota kako ovo sve ide kod nas, sigurno kada doznades da je Gen. Lakcevic smijenjen na necasni nacin, sto je neobicno za Drzavne Organe kao Vojsku bilo gde u svijetu. (Ako je Gen. Lakcevic nesto ucinjeo sto nije uredu je ova akcija nista vise nego korektna bila... ali u to ne vjerujem).
Zvanicni razlog za Gen. Lakcevicevo smijenjenje je da je imao nedje drugi njegovu duznost, i sporo ciscenje "nepozeljenog kadra". A nezvanican razlog je???![]()
Uglavno je to zastarjelo bolje nego sto ima naprimjer Albanija. Bolje zadrzati ovo, i ponedje remontovati gde moze, pa onda cekati na bolje, nego sve ukloniti i na kraju cekati na nesto sto nikada nece doci.
A da vas pitam; meni se cini da Italija ima neki mali nosac aviona???
Samo da te pitam Milovane... (Ima ovo moje pitanje nesto sa ovim topikom zato da mi ga ne klonite).
Da li si za ili protiv nezavisnost nasih komsija koji se Jugo-Istocno nalaze???
Ti si jedini koji nisi premjetio da je ovo sve bila sala sa moje strane...
Znam, nego sam pogrijesio, mislio sam da recem SU-27 ili bolje Mornaricka Verzija SU-27 je SU-33, ali promasih cifre.

Reply With Quote
Bookmarks